עשיתי חיפוש וקראתי בעיון שאלות ותגובות קודמות. כרגע עומד לקנות TOSHIBA 37XV500 שהוצעה לי במחיר של 4600 ש"ח. המתחרות הן LA A550 של סמסונג ו LG50 אך הן יקרות כמעט ב 1000 ש"ח. האם מישהו מכיר את הדגם הזה של טושיבה?
מטרות השימוש: מרחק של 2-2.5 מ' שידורי hot אך גם p.s.3 ושתהיה HD גם כי היא נקנית לטווח ארוך יותר. האם הטושיבה תהיה באיכות סבירה? האם יש לכם המלצה אחרת בטווח המחירים הזה? תודה מראש על כל עזרה
ישנה גם ה- LX80 של פנסוניק והפלזמה- PV8 של פנסוניק שיש לה איכות טובה אך רזולוציה נמוכה יותר (מה שאולי פחות מתאים ל- PS3).
אני עצמי מצטרף לשאלה (תקציב צרכים ומרחק צפייה זהה) ומקווה שפנייתך תענה בכמה שיותר תגובות.
לא ממליץ על סמסונג. אם אתה משקיע, למה לקנות טלוויזיה בלי חיבורים. המפרט של הטושיבה מעולה, זו הסדרה הטובה שלהם. אבל ראיתי אותה רק פעם אחת בחנות, לא בבית.
טוב, רכשתי את הטלויזיה של טושיבה וכעת שאלה נוספת: האם כדאי לי לשלם עבור התקנה (הכוונה לחיבור וכיוון הטלויזיה) או שזה משהו שאני יכול לעשות בעצמי? עד כמה זה מסובך?
עדיף לך לשלם על ההתקנה אם כבר השקעת בטלוויזיה אז תפנק אותה עד הסוף, שבעל מקצוע יעשה לה מסאג' ויתקין לך אותה פרפקט מאשר שאתה סתם תכאיב לה ואולי לא תתקין נכון...
כוונתי הייתה לכל מה שנוגע לחיבורים ולכיוונים כי אני לא מתכוון להתקין אותה על הקיר אלא להשתמש במעמד שמצורף למכשיר. אשמח לחלוק אתכם את התרשמותי כאשר אקבל את המכשיר. עדכונים בהמשך..