שאלה בנוגע להתאמת רסיבר לרמקולים.
אני רוצה לקנות רסיבר יד שניה ורמקולים חדשים, התקציב שלי הוא 3000K+- והשאלה שלי היא: האם אני יכול ללכת לחנות ולקנות רמקולים ב1500 ש"ח למשל ואחרי זה לקנות מיד שניה רסיבר טוב שאני ימצא בהיזדמנות, זה משנה איזה רסיבר לחבר לאיזה רמקולים או שרק הסגנון משתנה בין רמקול לרמקול והרסיבר זה רק העוצמה?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני מציע לך לקנות גם את הרמקולים יד שניה. רמקולים חדשים עבור 1,500 ש"ח לא יתנו לך הרבה איכות, לעומת זאת בשוק יד שניה ישנם כמה דברים חמודים. ודווקא רמקולים הם הרכיה שהכי בטוח לקנות אותם כיד שניה.
בתקציב שלך אין הרבה כאבי ראש לגבי התאמה. האם ברצונך ללכת על ק"ב או על סטריאו? רמקולים רצפתיים או מדפיים?
בתקציב שלך אין הרבה כאבי ראש לגבי התאמה. האם ברצונך ללכת על ק"ב או על סטריאו? רמקולים רצפתיים או מדפיים?
אני רוצה לקנות רמקולים סטליטים הקטנים האלה שתולים על הקיר.
גם בגלל המקום וגם בגלל שאני רואה יותר סרטים מאשר שומע מוזיקה והם טובים יותר לסרטים.
ולא מצאתי כאלה בשום מקום יד 2. ואם תמצא אז אין מבחר ולא בא לי לקנות משהו בגלל שיש רק אותו.
גם בגלל המקום וגם בגלל שאני רואה יותר סרטים מאשר שומע מוזיקה והם טובים יותר לסרטים.
ולא מצאתי כאלה בשום מקום יד 2. ואם תמצא אז אין מבחר ולא בא לי לקנות משהו בגלל שיש רק אותו.
צריכה להיות התאמה באופן עקרוני בין הרסיבר לרמקולים אבל אין קשר אם מדובר במוצר חדש או יד שנייה. אתה יכול לקנות רסיבר יותר איכותי ביד שנייה מרסיבר חדש אבל דגם בסיסי. להרבה רמקולים ורסיברים (במיוחד בתקציב שלך) יש נטייה "לצבוע" את הצליל כך שהיתרונות שלהם יבלטו ויסתרו את החיסרונות.
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
סטליטים
אתה יודע טוב מאוד מה אתה רוצהuknowmy כתב:אני לא ממש מבין בתחום ולא ממש שם לב לפרטים קטנים, הכי חשוב לי שימעו נקי בלי רעשים.
אני יודע שרק אני יודע מה אני רוצה אבל אני מנסה לדעת איך קוראים לרמקולים שאני רוצה....
אכן הם נקראים סטליטים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תבדוק טוב את ההתאמה לגבי האום של הרמקול לבין המגבר עצמו .
יש מגברים שמתאימים את עצמם לטווח כיוון יצאה בין 6אוהם ל8 אוהם .
הייתי ממליץ לך לחפש רסיבר עם טווח יציאות לרמקולים בין 4 אוהם ל8 אוהם.
יש מגברים שמתאימים את עצמם לטווח כיוון יצאה בין 6אוהם ל8 אוהם .
הייתי ממליץ לך לחפש רסיבר עם טווח יציאות לרמקולים בין 4 אוהם ל8 אוהם.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הסט הזה מאוד מוצלח ביחס למחיר בכל הקשור לקולנוע ביתי, לגבי הסטריאו תצטרך להתפשר, קח את זה בחשבון...uknowmy כתב:אני לא ממש מבין בתחום ולא ממש שם לב לפרטים קטנים, הכי חשוב לי שימעו נקי בלי רעשים.
אני יודע שרק אני יודע מה אני רוצה אבל אני מנסה לדעת איך קוראים לרמקולים שאני רוצה....
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מזל טוב, שמח לשמוע!uknowmy כתב:לגבי הסטריאו אין לי בעיה להתפשר כי השימוש הוא רק 20% בו ו80% בקולנוע ביתי.
וסגרתי כבר על רסיבר 661 והרמקולים של KEF.
הסרט רמקולים ששמתי תמונה שלו זה לא מה שהתכוונתי שאני קונה זה מה שמצאתי תמונה בגוגל כמה הם עולים?...
ספר חוויות כשהכל יגיע ולא לשכוח תמונות.
לגבי התאמה, אל תדאג הם מתאימים זה לזה ככפפה.