פיוניר VSX D 714
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
שלום לכולם, היה לי מגבר ק"ב של JVC דגם RX5022, בהמה גסה שנקנתה בדיוטי פרי ב 200$ וגם נשמעה כך, צליל מגעיל מאוד אך עצמה לא היתה חסרה למגבר הזה וזה נראה לי היה היתרון היחיד שלו. מכרתי אותו לחבר והוספתי כמה וכמה ש"ח וקניתי את המגבר שבכותרת (משומש). שאמור להיות בהרבה יותר טוב, (רק לפי השם), חיברתי אותו ואני חייב לציין שהעצמה שלו נשמעת לי חלשה יחסית בודאי לעומת ה JVC הנ"ל, למרות ששניהם מוגדרים כרסיברים של 100 וואט, הם חוברו לאותו סט של רמקולים בדיוק: אלטקס מילניום, סט של 5 רמקולים גם מהדיוטי פרי (חוסר תקציב וחוסר ידע מעמיק באודיו בזמנו).
מה דעתכם? האם פיוניר מזייפים בהספקים?
מה דעתכם גם לגבי הפיוניר? האם הוא רסיבר "שווה" או שהוא מהסדרות הנמוכות של פיוניר?
מה דעתכם? האם פיוניר מזייפים בהספקים?
מה דעתכם גם לגבי הפיוניר? האם הוא רסיבר "שווה" או שהוא מהסדרות הנמוכות של פיוניר?
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

אנא חוו דעתכם על המגבר הזה כי אני לא מוצא עליו חומר בפורום הזה. וגם מטרידה אותי הבעיה של העצמה, האם JVC יותר חזק מפיוניר?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
פחות וואט לא ישמע יותר חלש, מה שמשפיע על העוצמה זה ה-GAIN. קרוב לוודאי שמה שחשת נובע בפרה ולא במגבר עצמו.
רסיבר חמוד אך לא משהו. הכל תלוי במחיר. בפיוניר לא הייתי נוגע באף רסיבר פחות מסדרת ה-8XX
רסיבר חמוד אך לא משהו. הכל תלוי במחיר. בפיוניר לא הייתי נוגע באף רסיבר פחות מסדרת ה-8XX
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

מה רע בסדרות שנמוכות מסדרה 8? מה שמעצבן אותי במגבר הוא שאין אפשרות לאקולייזר וגם החוסר בכניסת פטיפון. חוץ מזה הוא נראה לי בסדר, הרמקולים שמחוברים אליו הם אלטאקס סט של 5 רמקולים שנרכש פעם בדיוטי פרי והמגבר חשף אותם בערוותם, מה שדורש ממני להחליפם.
- danlior
- חבר מכור קשה

לא רע אך לא טוב כמו ה-8XXCRAZYDIAMOND כתב:מה רע בסדרות שנמוכות מסדרה 8? מה שמעצבן אותי במגבר הוא שאין אפשרות לאקולייזר וגם החוסר בכניסת פטיפון. חוץ מזה הוא נראה לי בסדר, הרמקולים שמחוברים אליו הם אלטאקס סט של 5 רמקולים שנרכש פעם בדיוטי פרי והמגבר חשף אותם בערוותם, מה שדורש ממני להחליפם....
לסדרת ה-8XX יש את אותו הצ'יפ של מוטורולה שיש לרסיברים היקרים יותר וההגברה שלו יותר טובה מהסדרות הנמוכות מה שיבוא לידי ביטוי עם רמקולים רצפתיים.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

דווקא לפי האתר של פיוניר המעבד של דגם ה 714 זהה לחלוטין לזה של ה 814, רק שה 814 הוא 7.1 וה 714 הוא 6.1 ולבכיר יותר יש קצת יותר כניסות. מבחינת ההספקים הם זהים.
- danlior
- חבר מכור קשה

אכן, ההבדל הוא מה-7XX ומעלה. הם גם כמעט עולים אותו הדבר. הנפילה היא ב-5XX שמשתמשים בפרוססורים אחרים לגמרי.CRAZYDIAMOND כתב:דווקא לפי האתר של פיוניר המעבד של דגם ה 714 זהה לחלוטין לזה של ה 814, רק שה 814 הוא 7.1 וה 714 הוא 6.1 ולבכיר יותר יש קצת יותר כניסות. מבחינת ההספקים הם זהים....