בעיה בקליטת שידורים ממיר HOTHD בכרטיס WINFAST 3200
שלום לכולם !!!
הHTPC שלי מחובר למסך LCD 42 FULL HD של שארפ.
1. אני לא מצליח לקלוט שידורים מהממיר של HOTHD דרך חיבור קומפוננט שיוצא מהממיר ונכנס לכרטיס גם כן בקומפוננט.
2. החלפתי כבר את הכרטיס טלויזיה בחנות (היום) אך זה לא עזר...
3. בVMC אין אפשרות לבחור בקומפוננט רק בSVIDEO או קומפוזיט, למה?
4. הדבקתי את העינית של הכרטיס בדיוק ליד העינית של הממיר (שמתי לב שכולם עושים זאת כדי לפתור את הבעיה, אבל לי זה לא פתר...)
5. ניסיתי לקלוט גם בSVIDEO וגם בקומפוזיט אך לא נקלט כלום...
מה יכולה להיות הבעיה??? אני משתגע כבר....
תודה מראש לכולם !!!
הHTPC שלי מחובר למסך LCD 42 FULL HD של שארפ.
1. אני לא מצליח לקלוט שידורים מהממיר של HOTHD דרך חיבור קומפוננט שיוצא מהממיר ונכנס לכרטיס גם כן בקומפוננט.
2. החלפתי כבר את הכרטיס טלויזיה בחנות (היום) אך זה לא עזר...
3. בVMC אין אפשרות לבחור בקומפוננט רק בSVIDEO או קומפוזיט, למה?
4. הדבקתי את העינית של הכרטיס בדיוק ליד העינית של הממיר (שמתי לב שכולם עושים זאת כדי לפתור את הבעיה, אבל לי זה לא פתר...)
5. ניסיתי לקלוט גם בSVIDEO וגם בקומפוזיט אך לא נקלט כלום...
מה יכולה להיות הבעיה??? אני משתגע כבר....
תודה מראש לכולם !!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. הכרטיס שלך תומך בקומפוננט רק ב-SD ולא ב-HD, כלומר ב-576I בלבד. כנראה שניסית להכניס אליו 720P או 1080I. אם תגדיר את זה על 576I, אז גם ה-HDMI יוציא 576I, ולכן עדיף לך להתחבר ב-S-Video, שיודע להוציא 576I כאשר ה-HDMI מוציא 1080I.
3. ככל הנראה הקומפוננט של הכרטיס הזה זה למעשה כניסת ה-S-Video, כלומר יש המרה פסיבית בכרטיס מקומפוננט ל-S-Video.
4. האם שמת את ה-IR Blaster כמו בתמונה שבלינק הבא?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... hd+blaster
אצלי זה עובד מצויין.
5. כדי שהממיר יוציא ב-SCART סיגנל S-Video, אתה צריך להגדיר בממיר בהגדרות התמונה הרגילה שה-SCART יהיה על SVHS. כמו כן, אם אתה משתמש במתאם SCART עם מתג עליו, ודאו שהוא על OUTPUT.
3. ככל הנראה הקומפוננט של הכרטיס הזה זה למעשה כניסת ה-S-Video, כלומר יש המרה פסיבית בכרטיס מקומפוננט ל-S-Video.
4. האם שמת את ה-IR Blaster כמו בתמונה שבלינק הבא?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... hd+blaster
אצלי זה עובד מצויין.
5. כדי שהממיר יוציא ב-SCART סיגנל S-Video, אתה צריך להגדיר בממיר בהגדרות התמונה הרגילה שה-SCART יהיה על SVHS. כמו כן, אם אתה משתמש במתאם SCART עם מתג עליו, ודאו שהוא על OUTPUT.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
קודם כל תודה רבה על התגובה והעזרה !
אני מתכוון להחליף את המסך הזה בסלון לLCD 47" של פיליפס בשבועיים הקרובים, האם יש כרטיס פנימי שידע לקבל 1080I בקומפוננט? (כי אני יודע שלא קיים HDMI) מכוון שכל המערכת מאוד מאוד איכותית ואני נופל פה רק בעניין של הכרטיס טלויזיה, זו הסיבה שהזמנתי את הHTPC עם הכרטיס הזה אמרו לי בחנות SKYPC שהוא עובד בקומפוננט מלא, ועכשיו אני מבין שהוא הוא משדר SD בקומפוננט (אז בעצם זה לא קומפוננט...)
ועוד משהו... למה יש כל הרבה חשיבות לעניין המיקום של העינית על העינית של הממיר???
בכל מקרה מצפה לתגובה, ושוב תודה !
אני מתכוון להחליף את המסך הזה בסלון לLCD 47" של פיליפס בשבועיים הקרובים, האם יש כרטיס פנימי שידע לקבל 1080I בקומפוננט? (כי אני יודע שלא קיים HDMI) מכוון שכל המערכת מאוד מאוד איכותית ואני נופל פה רק בעניין של הכרטיס טלויזיה, זו הסיבה שהזמנתי את הHTPC עם הכרטיס הזה אמרו לי בחנות SKYPC שהוא עובד בקומפוננט מלא, ועכשיו אני מבין שהוא הוא משדר SD בקומפוננט (אז בעצם זה לא קומפוננט...)
ועוד משהו... למה יש כל הרבה חשיבות לעניין המיקום של העינית על העינית של הממיר???
בכל מקרה מצפה לתגובה, ושוב תודה !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. כיום יש רק את ה-01212 של Hauppauge שהוא חיצוני, ונתמך רק ב-SageTV ולא בויסטה מדיה סנטר.
יש חשיבות למיקום ה-IR Blaster כי הוא משדר לממיר באינפרה אדום את הספרות הדרושות להעברת ערוצים, בדומה לשידור מהשלט המקורי של הממיר. לא חייבים לשים את זה ממש מעל העינית, אלא במיקום על חזית הממיר שבו תהיה קליטה טובה ואמינה, ללא פספוס ספרות (ועדיין, זה לעולם לא יהיה אמין ב-100%).
יש חשיבות למיקום ה-IR Blaster כי הוא משדר לממיר באינפרה אדום את הספרות הדרושות להעברת ערוצים, בדומה לשידור מהשלט המקורי של הממיר. לא חייבים לשים את זה ממש מעל העינית, אלא במיקום על חזית הממיר שבו תהיה קליטה טובה ואמינה, ללא פספוס ספרות (ועדיין, זה לעולם לא יהיה אמין ב-100%).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה להחליף בין חיבור 1 ל-2 במקלט האינפרה אדום, אליו מחברים את ה-IR Blaster.