עזרה בבחירת מסך הקרנה על חצובה
היי,
אני צריך למצוא מסך הקרנה לדירה זמנית כלשהיא, שככל הנראה אין בה אפשרות נוחה לתליה של מסך הקרנה רגיל (שלא נדבר על התקנת מסך קבוע).
אז חשבתי על מסך חצובה...
רק למקרה שאני מפספס משהו, האם יש הבדל משמעותי עקרוני בין מסך חצובה ובין מסך גלילה רגיל (ידני או חשמלי) ?
אשמח מאוד לקבל המלצות ספציפיות לגבי חברות ודגמים מומלצים (לקניה בארץ), של מסכים באיזור הגודל 2.13x2.13 , במחירים הסבירים שראיתי - עד 1,000 ש"ח.
תודה!
אני צריך למצוא מסך הקרנה לדירה זמנית כלשהיא, שככל הנראה אין בה אפשרות נוחה לתליה של מסך הקרנה רגיל (שלא נדבר על התקנת מסך קבוע).
אז חשבתי על מסך חצובה...
רק למקרה שאני מפספס משהו, האם יש הבדל משמעותי עקרוני בין מסך חצובה ובין מסך גלילה רגיל (ידני או חשמלי) ?
אשמח מאוד לקבל המלצות ספציפיות לגבי חברות ודגמים מומלצים (לקניה בארץ), של מסכים באיזור הגודל 2.13x2.13 , במחירים הסבירים שראיתי - עד 1,000 ש"ח.
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Floor Standing?
לא ראיתי כאלה בארץ, ואפילו בחו"ל מה שראיתי לא עבר את ה-80 אינץ' (אלכסון), שזה דיי קטן..
אם תוכל לכוון אותי לדגמים ספציפיים או חנויות בארץ שמתעסקות אם זה, אני אשמח
תודה
לא ראיתי כאלה בארץ, ואפילו בחו"ל מה שראיתי לא עבר את ה-80 אינץ' (אלכסון), שזה דיי קטן..
אם תוכל לכוון אותי לדגמים ספציפיים או חנויות בארץ שמתעסקות אם זה, אני אשמח
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמו שזה נראה בתמונה, המצב שלו דומה לשלי - הוא לא יכול לתלות מהקיר כי יש דברים שמפריעים (אצלו זו דלת, אצלי זה חלון), והוא לא יכול לתלות מהתיקרה פשוט כי היא גבוהה מידי...pup26 כתב:לא עדיף לתלות מהתקרה?...
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תיקרה גבוהה זה לא נורא, קונים מסך בפורמט יותר ארוך מ16:9 (4:3, 1:1), או מסך בפורמט המתאים עם MASK ארוך, נראה לי יותר הגיוני מאשר הדבר הגדול הזה על הריצפה, נראה לי מציק למדי.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי תעשה DIY, במחיר כזה קשה לי להאמין שתמצא משהו מתאים
מה? למה לא? 
רוב המסכים הידניים והמסכי חצובות בגדלים האלה עולים באיזור ה-800-1,000 שקל..
לדוגמה:
http://www.softec.co.il/cat.aspx?cat_id=218
אפרופו הדוגמה הנ"ל, איך החברות שנמכרות שם?
Inlight, starview, splendor.. אלה חברות מוכרות/נחשבות? ברור שצריך להשוות דגמים ספציפים, אבל בכל זאת.. מדובר בחברות מוכרות או בחברות מדבקה/נחשבות-לרעה למיניהן ?
רוב המסכים הידניים והמסכי חצובות בגדלים האלה עולים באיזור ה-800-1,000 שקל..
לדוגמה:
http://www.softec.co.il/cat.aspx?cat_id=218
אפרופו הדוגמה הנ"ל, איך החברות שנמכרות שם?
Inlight, starview, splendor.. אלה חברות מוכרות/נחשבות? ברור שצריך להשוות דגמים ספציפים, אבל בכל זאת.. מדובר בחברות מוכרות או בחברות מדבקה/נחשבות-לרעה למיניהן ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. אין לי שום בעיה עם ההצבה. לרוב אני אפילו לא צריך להזיז אותו. גם אם כן, זה סנטימטר שניים לצדדים.
2. אני לא רוצה שום דבר תלוי כי:
- זו דירה שכורה.
- המערכת שלי (הסטנד) מאוד גבוהה, מה שאומר שאני לא יכול לשים את המסך צמוד לקיר, אלא לפני המערכת ואז זה דיי מכוער ככה "באמצע" התיקרה.
- אני משתמש במסך הזה (אגב הוא 100" אלכסון ב-4:3) גם לאירועים שאנחנו עושים באתר (כמו ערב הקונסולות).
2. אני לא רוצה שום דבר תלוי כי:
- זו דירה שכורה.
- המערכת שלי (הסטנד) מאוד גבוהה, מה שאומר שאני לא יכול לשים את המסך צמוד לקיר, אלא לפני המערכת ואז זה דיי מכוער ככה "באמצע" התיקרה.
- אני משתמש במסך הזה (אגב הוא 100" אלכסון ב-4:3) גם לאירועים שאנחנו עושים באתר (כמו ערב הקונסולות).