דעה על Jolida
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני ראיתי שיש יד שנייה בלוחות{-1501}shaisound כתב:אני גם מעוניין מה המחירים שהוצעו לך
ואם יש להם גם יד 2...
מעבר לזה אני חושב שחברת Jolida קיבלה דחיפה מאוד
גדולה בתקופה האחרונה,וזה כמובן לזכות היבואן.
לגבי איכות מוזיקאלית,למען האמת לא בדקתי.בקרוב אני מאמין..
אבל אני מאמין שתוך תקופה לא ארוכה,השוק יהיה רווי ב Jolida...
עופר.
========================
אני גם לא שמעתי אותם אבל אולי מישהו יוכל לחוות דעה ולהגיד מה מיוחד בהם
מעבר לזה שהם הייברידים....
אשמח לשמוע
עופרצפריר - תסביר לי למה שהשוק יהיה מוצף ??? מה מיוחד בהם
וכמו כן ע"פ העלות שלהם ניראה לי שישנה תחרות עצומה .
פרט נמק והסבר
אשמח לשמוע
עופרצפריר - תסביר לי למה שהשוק יהיה מוצף ??? מה מיוחד בהם
פרט נמק והסבר
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
שמעתי את 1701, שמעתי את NAD 3242 דגם דיי ישן, שמעתי את ARCAM 65+, שמעתי את Cambridge Audio. ה-Jolida היה פשוט טוב יותר.... הדגם השני שאני רוצה למשוע זה 102B שהוא מגבר מנורות עם 20 ואט לערוץ.... רציתי דעה עליו אם מישהו מכיר... 
מגבר משולב היברידי
Metheny כתב:אני גם לא שמעתי אותם אבל אולי מישהו יוכל לחוות דעה ולהגיד מה מיוחד בהם
חלק מהמגברים המשולבים של ג'ולידה הם היברידיים ז''א שהפרה הוא מנורות והפאוור טרנזיסטורי-כך מושגות איכויות של מגבר שפופרתי עם עוצמה של מגבר טרנזיסטורי
מושג צליל חם ואיכותי-וג'ולידה יודעים לעשות זאת מצוין במגברים האיכותיים הבכירים שלהם
תמחור טוב של היבואן(אחוזת הסטריאו בחיפה -נדמה לי)מביא את המגברים האלו לתמורה מצוינת לכסף באיכויות גבוהות....
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצטרף להמלצה.
שמעתי ג'ולידה אצל ליאל מאחוזת הסטריאו גם כן, ולמרות שהם לא זולים, התמחור היה בהחלט הגיוני.
תמורה טובה לכסף, לדעתי. שם בחנות שמעתי אותו מול ווינסנט (שניהם היו טובים) על סט אפ של קבאס, שגם מיובאים על ידיו.
תמורה טובה לכסף, לדעתי. שם בחנות שמעתי אותו מול ווינסנט (שניהם היו טובים) על סט אפ של קבאס, שגם מיובאים על ידיו.
התמחור של JOLIDA
התמחור של JOLIDA בארץ ממש רע. אלה מוצרים סיניים זולים (אפשר לראות גם לפי הגימור שלהם עד כמה הם זולים - על הצליל אני לא רוצה להגיב) שנמכרים בארה"ב ממש במחיר נמוך. לדרוש בארץ 5000 ש"ח על מגבר של 500$(שזה המחיר של דגם 1701, למשל) זה פשוט לא הוגן. אפשר אפילו להזמין מחו"ל, לשלם מיסים ומשלוח, וזה יצא יותר זול. למי שרוצה לראות את המחירים בארה"ב (בסין זה בטח עוד הרבה יותר זול) WWW.VACUUMTUBE.COM
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאוזניי הצליל היה דווקא ממש טוב. לגבי הגימור- לא התעמקתי.
ובארץ הכל מתומחר ביוקר רב. התמחור של הנ"ל לא שונה מבחינה זו, אבל בהתחשב בכמה שעולים כל שאר הדברים מסביב שבהחלט מתומחרים רע באותה מידה אם לא גרוע יותר מאשר חו"ל, זו בחירה אפשרית בהחלט. הדבר נכון במיוחד לרמקולים, שחלקם עולה בארץ עד פי שניים ממחירם בארה"ב.
זו בדיוק הסיבה שאני לא נוגע במכשירים חדשים. אך ורק יד שניה. לא בא לי להעשיר את היבואן.
זו בדיוק הסיבה שאני לא נוגע במכשירים חדשים. אך ורק יד שניה. לא בא לי להעשיר את היבואן.
התימחור הוא לכיוון היקר,
מגברי ההייבריד שלהם מאוד "חזקים", ונשמעים "חמים. אבל לוקים במה שקשור לפירוט הדמיה ועידון.
מגברי המנורות הם כבר ברמה אחת או שתיים מעל ההייבריד ומהווים תמורה טובה.
הנ"ל מניסיוני עם ההגברות שלהם.
מגברי המנורות הם כבר ברמה אחת או שתיים מעל ההייבריד ומהווים תמורה טובה.
הנ"ל מניסיוני עם ההגברות שלהם.
אני בהליכים של קניית מגבר.... בינתיים הטובים ביותר שמצאתי הנם של JOLIDA. מעניין אם JOLIDA זה אצלך כבר בעבר, אז באיזה ציוד אתה משתמש כעת.... אם זה יותר טוב מ-JOLIDA, אז שווה בדיקה גם עבורי.אענה לך בשמחה, אם תאמר לי איך זה עונה על שאלותיך בקשר ל- JOLIDA?
...