קניתי כבל 10 מטר VGA , שאותו אני מעוניין לחבר מהלפטופ לLCD.
(אין בלפטופ יציאת HDMI ולכן זה הפתרון הכי איכותי שיש כרגע)
הבעיה היא שכניסת הVGA היא בגב הטלויזיה ולצערי הטלויזיה תלויה על הקיר ,
ולכן כאשר אני מחבר את הVGA מאחורי הטלויזיה אין באפשרותי להחזיר את הטלויזיה למקומה על הקיר, (עקב המרחק מהקיר שיוצר חיבור הVGA)
הפתרונות שעלו בראשי הם (במידה ויש כאלו) :
1) מתאם מכניסת VGA לHDMI (ששם החיבור הוא מצד הטלויזיה ולא בגב הטלויזיה)
2) למצא כבל VGA פחוס\קטן שיאפשר לי לחבר אותו בגב הטלויזיה ולתלות אותה בחזרה
3)לקנות איזה תוספת לנייד שלי כדי שהוא יוכל להוציא HDMI ואז פשוט אקנה כבל אחר של HDMI ל HDMI
אינני יודע אם בכלל קיימים הפתרונות הללו ולכן שאלתי האם יש לכם רעיונות להצלחת החיבור?
שאו ברכה.
איך אפשר לחבר כבל VGA לLCD (דרוש פתרון יצירתי)
סתם מצאתי אותו ב http://www.xscables.com אבל אני שעוד חברות עושות, תגגל thin vga cable
אני מינח שגם בEBAY תוכל למצוא
לגבי הזכר/נקבה - (כניסה/יציאה) אין שום בעיה לקנות מחליף מין בשקלים בודדים, בטח גם לא תהיה בעייה למצוא בארץ, לפני כמה שנים קניתי אחד בת"א ליד עזריאלי
אבל כדי לחסוך מעברים עדיף שתמצא כבל שלחלוטין מתאים לך. שים לב שמהתמונה גם קשה לדעת כמה בקלות הכבל "יתקפל".
מוזר שהחיבור בטלווזיה הוא כלפי הקיר (אני מניח, אחרת לא היתה בעייה). אפשר גם קצת לחורר את הקיר, לא ?
אני מינח שגם בEBAY תוכל למצוא
לגבי הזכר/נקבה - (כניסה/יציאה) אין שום בעיה לקנות מחליף מין בשקלים בודדים, בטח גם לא תהיה בעייה למצוא בארץ, לפני כמה שנים קניתי אחד בת"א ליד עזריאלי
אבל כדי לחסוך מעברים עדיף שתמצא כבל שלחלוטין מתאים לך. שים לב שמהתמונה גם קשה לדעת כמה בקלות הכבל "יתקפל".
מוזר שהחיבור בטלווזיה הוא כלפי הקיר (אני מניח, אחרת לא היתה בעייה). אפשר גם קצת לחורר את הקיר, לא ?