שלום לכולם
היה אצלי טכנאי של פיוניר שהתקין דגם 428-XA
הוא אמר לי שבחיבור הממיר HD של יס מומלץ שיהיה במקביל גם חיבור SCART בשביל הערוצים הרגילים, משום שבחיבור SCART רואים יותר טוב את הערוצים האלה מאשר עם חיבור ה HDMI.
נשמע לי תמוה, מישהו פה בדק את זה פעם?
תודה.
יש לי ממיר hd בנוסף ליס מקס ואני יכול להגיד לך שכן רואים גם ערוצים רגילים באיכות יותר גבוהה בחיבור hdmi מממיר הhd מאשר scart to svideo איכותי ביותר מהיס מקס
hyudale כתב:יש לי ממיר hd בנוסף ליס מקס ואני יכול להגיד לך שכן רואים גם ערוצים רגילים באיכות יותר גבוהה בחיבור hdmi מממיר הhd מאשר scart to svideo איכותי ביותר מהיס מקס
...
הטכנאי של פיוניר אמר לי בדיוק ההפך, ששידורים רגילים רואים פחות טוב דרך HDMI ושכדאי לחבר במקביל גם SCART וכל פעם לשנות input כשעוברים בין ערוצים רגילים לערוצי HD.
האמת שאני כבר ממש מבולבל...
guy11 כתב:אין לך מה להיות מבולבל,פשוט תחבר גם בסקארט ותבדוק לבד אם יש הבדלים באיכות.
...
הזמנתי ממיר HD, הוא אמור להגיע מחר אבל אני עכשיו שוקל לבטל, אם האיכות בשידורים רגילים יורדת או נשארת אותו דבר אין ממש טעם לממיר HD כי ביס יש מעט מאוד תוכן HD .
guy11 כתב:אין לך מה להיות מבולבל,פשוט תחבר גם בסקארט ותבדוק לבד אם יש הבדלים באיכות.
...
הזמנתי ממיר HD, הוא אמור להגיע מחר אבל אני עכשיו שוקל לבטל, אם האיכות בשידורים רגילים יורדת או נשארת אותו דבר אין ממש טעם לממיר HD כי ביס יש מעט מאוד תוכן HD .
...
אני בהוט ואין לי HD,ככה שקשה לי ליעץ לך,אבל הבחור פה למעלה אומר שרואים טוב יותר אז הוא בטח יודע.