הישורת האחרונה - סוני KDL-40L4000 או סמסונג LA40A550?
זהו. המחקר הסתיים, ואני אוטוטו שולף את הארנק. לגמר בקטגוריית "40 אינצ' עד 7000 ש"ח" הגיעו 2 מתמודדות: סוני KDL-40L4000 מול סמסונג LA40A550.
התמונה בחנות נראית לי מאוד דומה בשתיהן.
היתרונות של הסוני:
1. לדעתי היא יפה יותר מהסמסונג
2. המוכר טוען שעיבוד התמונה שלה איכותי יותר מהסמסונג
3. יש לה סקארט, למרות שכרגע אני לא משתמש בו
היתרונות של הסמסונג:
1. יש לה עוד כניסת HDMI, למרות ששתיים מספיקות לי
2. יש לה יציאת אודיו דיגיטלית. זה חשוב? מישהו משתמש בזה?
3. היא קצת זולה יותר.
ברגע האחרון הציעו לי גם שארפ LC42SB55, אבל לא יצא לי לראות אותה מול השתיים האחרות. שווה בכלל להסתכל?
מה דעתכם? אני אשמח לכל חוות דעת ו/או אינפורמציה שתעזור לי בהחלטה הסופית.
מור
התמונה בחנות נראית לי מאוד דומה בשתיהן.
היתרונות של הסוני:
1. לדעתי היא יפה יותר מהסמסונג
2. המוכר טוען שעיבוד התמונה שלה איכותי יותר מהסמסונג
3. יש לה סקארט, למרות שכרגע אני לא משתמש בו
היתרונות של הסמסונג:
1. יש לה עוד כניסת HDMI, למרות ששתיים מספיקות לי
2. יש לה יציאת אודיו דיגיטלית. זה חשוב? מישהו משתמש בזה?
3. היא קצת זולה יותר.
ברגע האחרון הציעו לי גם שארפ LC42SB55, אבל לא יצא לי לראות אותה מול השתיים האחרות. שווה בכלל להסתכל?
מה דעתכם? אני אשמח לכל חוות דעת ו/או אינפורמציה שתעזור לי בהחלטה הסופית.
מור
נערך לאחרונה על ידי mormil ב 27/01/2009 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אומרים שאין חכם כבעל ניסיון...
הרשה לי לחסוך ממך כאב לב, עצבים ושעות עבודה מבוזבזות, כמי שרכש את הסמסונג 550 37 אינץ, התאכזב קשות (התקלקלה לאחר יומיים) ושידרג לסוני 40L4000 אני יכול להמליץ לך על הסוני ללא כחל וסרק.
יתרונות הסוני:
1. אמינות המוצר, חלקי האלקטרוניקה איכותיים יותר
2. שני חיבורי סקארט (יתרון בחיבור ישיר לממיר דיגיטאלי)
3. מעבד התמונה ברובייה 2, עושה עבודה נהדרת והתמונה טבעית יותר מבסמסונג, בעיקר בגוון הפנים של בני אדם.
4. המסך נדלק במהירות גבוהה פי 5 מהסמסונג
5. מנגון הדחיסה של שידור SD 4:3 נעשה בצורה חכמה ולא מורגשת ל-16:9
6. ציפוי המסך בגוון מאט ולא בפיאנו מבריק (אותי זה מעצבן)
יתרונות הסמסונג:
1. מחיר מעט נמוך יותר
2. קיים חיבור USB לצפייה בתמונות (שעובד בקצב של צב)
3. שלושה חיבורי HDMI (בסוני רק 2)
הרשה לי לחסוך ממך כאב לב, עצבים ושעות עבודה מבוזבזות, כמי שרכש את הסמסונג 550 37 אינץ, התאכזב קשות (התקלקלה לאחר יומיים) ושידרג לסוני 40L4000 אני יכול להמליץ לך על הסוני ללא כחל וסרק.
יתרונות הסוני:
1. אמינות המוצר, חלקי האלקטרוניקה איכותיים יותר
2. שני חיבורי סקארט (יתרון בחיבור ישיר לממיר דיגיטאלי)
3. מעבד התמונה ברובייה 2, עושה עבודה נהדרת והתמונה טבעית יותר מבסמסונג, בעיקר בגוון הפנים של בני אדם.
4. המסך נדלק במהירות גבוהה פי 5 מהסמסונג
5. מנגון הדחיסה של שידור SD 4:3 נעשה בצורה חכמה ולא מורגשת ל-16:9
6. ציפוי המסך בגוון מאט ולא בפיאנו מבריק (אותי זה מעצבן)
יתרונות הסמסונג:
1. מחיר מעט נמוך יותר
2. קיים חיבור USB לצפייה בתמונות (שעובד בקצב של צב)
3. שלושה חיבורי HDMI (בסוני רק 2)
תודה על ההמלצה. אמנם קלקול אחרי יומיים זה מקרה חריג וכנראה לא מייצג, אבל נראה שאתה מרוצה מהסוני שלך. גם אני מעדיף את המראה החיצוני שלה על הסמסונג.
כרגע אני בעיקר מתלבט אם אצטרך את יציאת האודיו הדיגיטלית שחסרה בסוני. זה יכול להיות שימושי כשיהיו שידורים דיגיטלים בארץ. הסוני והסמסונג יכולות לקלוט את השידורים האלו?
כרגע אני בעיקר מתלבט אם אצטרך את יציאת האודיו הדיגיטלית שחסרה בסוני. זה יכול להיות שימושי כשיהיו שידורים דיגיטלים בארץ. הסוני והסמסונג יכולות לקלוט את השידורים האלו?
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני אישית לא אהבתי את הA550, השחור שלה לא שחור והלבן שלה ירקרק, מה שכן בסצינות בהירות היא מראה הרבה פרטים אבל עדיין זה לא זה.
איך לא הכנסת את המתמודדת פיליפס 7403 שכוללת 4 כניסות HDMI, הרץ 100, ועוד תכונות שגורמות לה לעקוף את שני הדגמים שרשמת
איך לא הכנסת את המתמודדת פיליפס 7403 שכוללת 4 כניסות HDMI, הרץ 100, ועוד תכונות שגורמות לה לעקוף את שני הדגמים שרשמת
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

אני מסכים שזה כנראה חריג, ממה שקראתי באינטרנט, תקלה כמו שהייתה לי מתרחשת בד"כ במסכי סמסונג לאחר כשנתיים של שימוש, לי היה קצת יותר "מזל".mormil כתב:תודה על ההמלצה. אמנם קלקול אחרי יומיים זה מקרה חריג וכנראה לא מייצג,האלו?...
חחחח אבל תקרא את ההודעה לפני שאתה עונה, הוא מדבר גג על 7,000 שקל ואתה מדבר על 9.. גם ב9 אלף שקל ל40 אינצ אתה יכול להביא טלוויזיה סוני או סמסונג 100 הרבה יותר טובה מהפיליפס.. אין מה להשוות כאשר לא מדובר על אותו טווח מחירים.hananmori12 כתב:אני אישית לא אהבתי את הA550, השחור שלה לא שחור והלבן שלה ירקרק, מה שכן בסצינות בהירות היא מראה הרבה פרטים אבל עדיין זה לא זה.
איך לא הכנסת את המתמודדת פיליפס 7403 שכוללת 4 כניסות HDMI, הרץ 100, ועוד תכונות שגורמות לה לעקוף את שני הדגמים שרשמת...
שמע לי, לך על הסוני, תאמין לי שתצא מרוצה. טלוויזיה פצצה, והדיגיטלי שאמרת, זה לא חשוב.. גם ככה עד שזה יכנס לשוק בכלל.. שלא נדבר שיתמכו בזה.. יקח שנה - שנתיים טובות.. ועד שערוצים יתמכו עוד כמה שנים טובות.. שעד אז כבר תחליף בין ולא טלוויזיה.. תראה את הHD שנתיים-שלוש כבר יש טלוויזיות שתומכות בה.. ועד היום אין ערוצים שתומכים בזה - יש אבל המחירים בשמיים והאיכות לא.. אז אין בכלל מה להסתכל.. אז שזה יכנס כמו שצריך הHD יקח עוד שנתיים טובות.. אז תעשה את החישוב שלך בקשר לדיגיטל.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

במידה ויש עדיין את המבצע בשקם אלקטריק אפשר להשיג את הפיליפס ב7500 ש"ח,
לא בעיה למצוא עוד מישהו מהפורום בשביל לממש את המבצע, אבל כמו שאמרתי צריך לבדוק אם הוא לא נגמר
לא בעיה למצוא עוד מישהו מהפורום בשביל לממש את המבצע, אבל כמו שאמרתי צריך לבדוק אם הוא לא נגמר
בסוני יש טיונר דיגיטאלי לקליטת שידורים דיגיטאליים בעתיד בארץ(כולל כרטיס מובנה במסך!)
יציאה דיגיטאלית-גימיק לא קשור והכרחי
יציאה דיגיטאלית-גימיק לא קשור והכרחי
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

ראיתי באמת אופציה לכניסה של כרטיס בצד המסך, תוכל בבקשה לפרט מה זה אומר טיונר דיגיטאלי?ADICT כתב:בסוני יש טיונר דיגיטאלי לקליטת שידורים דיגיטאליים בעתיד בארץ(כולל כרטיס מובנה במסך!)
יציאה דיגיטאלית-גימיק לא קשור והכרחי...
זה פשוט הכנה לקליטת שידורים דיגיטאליים בעתיד לבוא
כלומר במידה ויהיו שידורים כאלו עם תשתית ואישורים ובירוקרטיה של משרד התקשורת(שדי הפתיע לטובה בשנים האחרונות)
יהיה לך טיונר בילט אין במסך ,ללא צורך בממיר של חברה מסויימת.
פשוט עדכן הכרטיס הדיגיטאלי(כנראה בחברה)ערוך סריקה ואתה מסודר!
יותר אינפורמציה איך ומתי יש טובים ממני(כמו עופר מנהל האתר ועוד חברים)
כלומר במידה ויהיו שידורים כאלו עם תשתית ואישורים ובירוקרטיה של משרד התקשורת(שדי הפתיע לטובה בשנים האחרונות)
יהיה לך טיונר בילט אין במסך ,ללא צורך בממיר של חברה מסויימת.
פשוט עדכן הכרטיס הדיגיטאלי(כנראה בחברה)ערוך סריקה ואתה מסודר!
יותר אינפורמציה איך ומתי יש טובים ממני(כמו עופר מנהל האתר ועוד חברים)
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

עדיפה מהסמסונג לפי דעתי,
תהנה
תהנה
- drhalfbaked
-
- חבר פעיל

מברוק! בחרת טובmormil כתב:זהו, הסוף להתלבטויות - קניתי את הסוני!
יאללה שתגיע כבר......