המלצות לקניית מחשב נייד
אני אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד עבור חבר, אם זה היה עבורי, הייתי קונה Levnovo מסדרת X.
השימושים הם למשימות רגילות בבית(מחשב משני), אינטרנט, וורד, מוסיקה וסרטים.
רציתי לדעת נקודות חיוב ושלילה עבור DELL ו HP
כמה כדאי להוציא? 4000 זה סכום הגיוני?
איפה קונים? האם אופיס דיפו או שאפשר לקנות הכל בחנות מחשבים רגילה?
תנו לי קצת כיוון בבקשה,
תודה.
השימושים הם למשימות רגילות בבית(מחשב משני), אינטרנט, וורד, מוסיקה וסרטים.
רציתי לדעת נקודות חיוב ושלילה עבור DELL ו HP
כמה כדאי להוציא? 4000 זה סכום הגיוני?
איפה קונים? האם אופיס דיפו או שאפשר לקנות הכל בחנות מחשבים רגילה?
תנו לי קצת כיוון בבקשה,
תודה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מה אתה אומר על זה?
Dell studio 1537
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717474
זו רק הצעה, כי לא ראיתי אף פעם את המחשב הזה... אבל הנתונים שלו נראים לי אחלה...
מעבד P8400 מהסידרה החדשה (צריכת חשמל נמוכה)
כרטיס מסך חזק. (4500MHD)
מסך LED? זה יכול להיות?
מצלמה טובה. 2MP
4 USB
תאורטית נשמע מעולה! מעניין מה הביקורות אומרות עליו....
Dell studio 1537
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717474
זו רק הצעה, כי לא ראיתי אף פעם את המחשב הזה... אבל הנתונים שלו נראים לי אחלה...
מעבד P8400 מהסידרה החדשה (צריכת חשמל נמוכה)
כרטיס מסך חזק. (4500MHD)
מסך LED? זה יכול להיות?
מצלמה טובה. 2MP
4 USB
תאורטית נשמע מעולה! מעניין מה הביקורות אומרות עליו....
אחלה מחשב, יש לי אותו, אך לצערי התגלתה לי בעיה בלוח אם...
חיפשתי מחשב כבר הרבה זמן ובמחשב הזה יש פשוט הכל! והוא ממש טוב..
המחשב חזק יחסית, אני משתמש בו לצורכי סטודנט, מנגן הכל בצורה חלקה וסוללה מחזיקה כ-4 שעות עם WIFI וכ-4.5-5 שעות בלי.
מאוד ממליץ לקנות מחנות עם שם ש-DELL מכירים היטב, כי יש חנויות שלא קונות מיבואן רישמי ואז יכולות להווצר "עדיפויות" באחריות. אני קניתי מ- NOTEBOOKCLUB מבחור שקוראים לו אבי, אם אתה קונה משם, אני מאוד ממליץ בכל אופן, אז תגיד לו שטל מהצפון שלך אותך. החנות היחידה שמוכרת רק מוצרים של DELL.
חיפשתי מחשב כבר הרבה זמן ובמחשב הזה יש פשוט הכל! והוא ממש טוב..
המחשב חזק יחסית, אני משתמש בו לצורכי סטודנט, מנגן הכל בצורה חלקה וסוללה מחזיקה כ-4 שעות עם WIFI וכ-4.5-5 שעות בלי.
מאוד ממליץ לקנות מחנות עם שם ש-DELL מכירים היטב, כי יש חנויות שלא קונות מיבואן רישמי ואז יכולות להווצר "עדיפויות" באחריות. אני קניתי מ- NOTEBOOKCLUB מבחור שקוראים לו אבי, אם אתה קונה משם, אני מאוד ממליץ בכל אופן, אז תגיד לו שטל מהצפון שלך אותך. החנות היחידה שמוכרת רק מוצרים של DELL.
כן... גם אני הייתי נפגע של HP...
אחחח... השרות, התנור על הברכיים, הסוללה, הרעש, הצפצוף... להמשיך???
וזה עוד במחשב בן שנה...
הרבה זמן חיפשתי מחשב עם זמן סוללה טוב, ואף אחד לא ידע להגיד לי בדיוק כמה זמן כל מחשב מחזיק... אז לקחתי הימור.. ת'כלס המחשב הכי זול עם מעבד ה-P8400 שעובד על 25W בלבד...
אני מרוצה, לפחות בתקופה שעבד... עכשיו מחליפים לו לוח אם.. אני פשוט נפלתי על אחד שהוא LEMON אבל, באמת, מחשב אחלה...
אין מה להשוות ל-HP, ACER, LG, GIGABYTE ועוד מהסוג הזה...
אחחח... השרות, התנור על הברכיים, הסוללה, הרעש, הצפצוף... להמשיך???
הרבה זמן חיפשתי מחשב עם זמן סוללה טוב, ואף אחד לא ידע להגיד לי בדיוק כמה זמן כל מחשב מחזיק... אז לקחתי הימור.. ת'כלס המחשב הכי זול עם מעבד ה-P8400 שעובד על 25W בלבד...
אני מרוצה, לפחות בתקופה שעבד... עכשיו מחליפים לו לוח אם.. אני פשוט נפלתי על אחד שהוא LEMON אבל, באמת, מחשב אחלה...
אין מה להשוות ל-HP, ACER, LG, GIGABYTE ועוד מהסוג הזה...
תראה, לגבי מחשבים ניידים זה תמיד סיכון.
אתה לא יכול לדעת על איזה מחשב אתה נופל ומה יהיו הצרכים שלך אחרי שנה שקנית אותו.
בגלל זה אני מאוד נגד מחשבים ניידים בכללי גם בגלל העובדה שכל המחשב עובד על 64BIT, לאומת כל שאר החלקים במחשבים נייחים העובדים על לפחות 64 BIT, ללא קשר לסוג החלק. כלומר לא משנה איזה חלקים תיקח במחשב נייד, כך או אחרת, חלק מקביל יהיה רוב הסיכויים פי 2 עד פי 6 יותר חזק.
אחרי שיודעים את המידע הזה, אני אישית התחלתי לראות את החלק המשמעותי יותר שבאמת יכול להשתנות ויכול לתת שינוי כלשהו בין מחשב שולחני לנייד והוא זמן הסוללה של המחשב. כל חברה עושה ניהול חשמל בצורה שונה והדבר מתבטא ישירות על זמן הסוללה של המחשב.
אז אם המחשב גם ככה חלש אז לפחות שיהיה בו זמן סוללה ארוך שיתן לו את המשמעות של הניידות.
לפי הבדיקות שלי המחשבים אשר נותנים את זמן הסוללה הארוך ביותר הם של SONY, המחירים של הארץ מאוד בעייתיים ומחשב שעולה 500$ בחו"ל עולה בארץ כ-3800ש"ח. לאומת זאת הDELL המדובר עולה בחול 1100$ = 4200ש"ח ובארץ ניתן להשיג אותו ב- 4800 לאחר התוספים הנדרשים בחברה איכותית ומקורית.
לי היה את הHP... שימש אותי היטב בזמנו.. נכון שיש לו את ה"קונצים שלו" אבל זה עדיין מחשב שעובד וסוחב היטב, הם לא מחשבים חלשים בכלל אבל זה מתבטא בזמן סוללה בהתאם (פיסיקה לא??).
נסה למכור ביד 2, אתה תתפלא כמה אנשים ירצו את המחשב הזה כמעט בכל מחיר שתרצה, כמובן אם הוא במצב חדש לחלוטין.
תחשוב על זה, מחשב כולל מסך, שקט יחסית, קטן וקומפקטי, לחדר ילדים... מה יכול להיות יותר טוב מזה??
אתה לא יכול לדעת על איזה מחשב אתה נופל ומה יהיו הצרכים שלך אחרי שנה שקנית אותו.
בגלל זה אני מאוד נגד מחשבים ניידים בכללי גם בגלל העובדה שכל המחשב עובד על 64BIT, לאומת כל שאר החלקים במחשבים נייחים העובדים על לפחות 64 BIT, ללא קשר לסוג החלק. כלומר לא משנה איזה חלקים תיקח במחשב נייד, כך או אחרת, חלק מקביל יהיה רוב הסיכויים פי 2 עד פי 6 יותר חזק.
אחרי שיודעים את המידע הזה, אני אישית התחלתי לראות את החלק המשמעותי יותר שבאמת יכול להשתנות ויכול לתת שינוי כלשהו בין מחשב שולחני לנייד והוא זמן הסוללה של המחשב. כל חברה עושה ניהול חשמל בצורה שונה והדבר מתבטא ישירות על זמן הסוללה של המחשב.
אז אם המחשב גם ככה חלש אז לפחות שיהיה בו זמן סוללה ארוך שיתן לו את המשמעות של הניידות.
לפי הבדיקות שלי המחשבים אשר נותנים את זמן הסוללה הארוך ביותר הם של SONY, המחירים של הארץ מאוד בעייתיים ומחשב שעולה 500$ בחו"ל עולה בארץ כ-3800ש"ח. לאומת זאת הDELL המדובר עולה בחול 1100$ = 4200ש"ח ובארץ ניתן להשיג אותו ב- 4800 לאחר התוספים הנדרשים בחברה איכותית ומקורית.
לי היה את הHP... שימש אותי היטב בזמנו.. נכון שיש לו את ה"קונצים שלו" אבל זה עדיין מחשב שעובד וסוחב היטב, הם לא מחשבים חלשים בכלל אבל זה מתבטא בזמן סוללה בהתאם (פיסיקה לא??).
נסה למכור ביד 2, אתה תתפלא כמה אנשים ירצו את המחשב הזה כמעט בכל מחיר שתרצה, כמובן אם הוא במצב חדש לחלוטין.
תחשוב על זה, מחשב כולל מסך, שקט יחסית, קטן וקומפקטי, לחדר ילדים... מה יכול להיות יותר טוב מזה??
נצל"ש רוצה גם המלצה!
גם אני מתכוננת לקנות מחשב נייד אבל התקציב הוא בין 3000 ל-4000 בתקווה יותר לכיוןן של ה-3000 לניגון HD אינטרנט הורדות אופיס שירים וסטודנטית זהו פחות או יותר יש איזו שהיא המלצה מיוחדת? תודה מראש
אני הייתי ממליץ אם הדרישה היא לניידות אז את ה-LG R410 עם המעבד T3400. המחשב חמוד ביותר וכולל מסך 14". לצערי אינני יודע מה האיכות של LG וכמה זמן הסוללה מחזיקה.
אבל אפשר גם את הDELL 1537 T3200 שעולה 3890.
אבל אפשר גם את הDELL 1537 T3200 שעולה 3890.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

טלוש - מה לגבי זה?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713500
אומנם יש לו צ'יפסט יותר ישן, אבל מבחינת מעבד הוא עדיף...
וגם הוא זול
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713500
אומנם יש לו צ'יפסט יותר ישן, אבל מבחינת מעבד הוא עדיף...
וגם הוא זול
אני חושב ש - 15.4 חוטא לרעיון של מחשב נייד. זה פשוט הופך את כל הסיפור לפחות נוח.
אם מדובר על מחשב שרוב הזמן הוא על השולחן בבית אז אין בעיה וזה אפילו מבורך אבל אם מחפשים ניידות (אפילו רק לסחוב הלוך חזור מהבית למשרד) המחיר של מסך גדול גבוה מדי לטעמי.
יש לזכור שחוץ מגודל משלמים גם ב:
- משקל
- חום
- ביצועים (אם מדובר בכרטיס מסך משולב)
- וכמובן זמן סוללה
אני עברתי ל 12 אינטש לאחרונה (X של לנובו) ולמרות שהוא קצת קטן מדי (והרזולוציה נמוכה) הניידות שלו שווה את המחיר.
13 אינטש הוא הגודל המושלם לדעתי (והיקר ביותר לצערי).[/b]
אם מדובר על מחשב שרוב הזמן הוא על השולחן בבית אז אין בעיה וזה אפילו מבורך אבל אם מחפשים ניידות (אפילו רק לסחוב הלוך חזור מהבית למשרד) המחיר של מסך גדול גבוה מדי לטעמי.
יש לזכור שחוץ מגודל משלמים גם ב:
- משקל
- חום
- ביצועים (אם מדובר בכרטיס מסך משולב)
- וכמובן זמן סוללה
אני עברתי ל 12 אינטש לאחרונה (X של לנובו) ולמרות שהוא קצת קטן מדי (והרזולוציה נמוכה) הניידות שלו שווה את המחיר.
13 אינטש הוא הגודל המושלם לדעתי (והיקר ביותר לצערי).[/b]
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

מסכים...
בתור סטודנט אני כבר לא יכול לסחוב את ה 3K האלה על הגב שלי...
בגלל זה החלום שלי הוא:
http://www.notebookclub.co.il/prod-dell ... 00-250.htm
או
זה
http://www.notebookclub.co.il/prod-dell ... -e4300.htm
בתור סטודנט אני כבר לא יכול לסחוב את ה 3K האלה על הגב שלי...
בגלל זה החלום שלי הוא:
http://www.notebookclub.co.il/prod-dell ... 00-250.htm
או
זה
http://www.notebookclub.co.il/prod-dell ... -e4300.htm
כן, נכון להיום זה המחשב הכי משתלם מבחינת עלות-תועלת. תראה את דגם 1537 עם מעבד T3200 או T5800 שעולה4100.
שני המחשבים בעלי feature set מאוד מכובד ונבדלים רק במעבד. זהו המעבד היחיד שכולל 3 שנים מלאות של אחריות לכל החלקים מלבד הסוללה שניתנת לשנה.
לפי הבדיקות שלי, בתקציב שלך אין מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר כיום.
ממליץ על notebookclub כחנות לקנות ממנה מכיוון שיש להם קשר ישיר עם דל ואלו המוצרים היחידים שהם מספקים. תפנה לבחור בשם אבי ותגיד שטל מהצפון שלח אותך.
אני בטוח שלא תצטער.
שני המחשבים בעלי feature set מאוד מכובד ונבדלים רק במעבד. זהו המעבד היחיד שכולל 3 שנים מלאות של אחריות לכל החלקים מלבד הסוללה שניתנת לשנה.
לפי הבדיקות שלי, בתקציב שלך אין מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר כיום.
ממליץ על notebookclub כחנות לקנות ממנה מכיוון שיש להם קשר ישיר עם דל ואלו המוצרים היחידים שהם מספקים. תפנה לבחור בשם אבי ותגיד שטל מהצפון שלח אותך.
אני בטוח שלא תצטער.