קניתי Sony S4000. עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Isibane פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי הרבה זמן שאני מחפש LCD החלטתי ללכת על A450, ומכיוון שגם היא וגם הסקארלט לא היו במלאי, ואבא שלי לארג' הוא קנה לי את הסוני S4000.

יום רביעי אני מקבל אותה ויש לי כמה שאלות לפני, כדי שאני יהיה מוכן.
שאלה ראשונה:
כרגע הטלוויזיה האנתיקה שלי מחוברת לממיר עם כבל שלי לפחות נראה כמו Scart, אבל, ספרתי את מספר הפינים בחיבור שעל הממיר ויצא לי 20 (ספרתי המון פעמים :), ולפי מה שאני יודע בScart יש 21 פינים. אם כן איזה חיבור יש לי בממיר ואיזה ממיר חדש אני צריך לבקש מ HOT כדי שיתאים לי בצורה הטובה ביותר לS4000?
שאלה שניה:
עד כמה משמעותי ההבדל בין כבל HD של 100 שקל לכבל של 200-250 שקל בחיבור של PS3 לS4000?
שאלה שלישית:
אני לא מבין הרבה במסכים, ואני רוצה לכייל את ה LCD בצורה הטובה ביותר, יש למישהו מדריך מדוייק או תוכנה כלשהי שעושה זאת אוטומטית?

שאלה אחרונה והכי חשובה, מה אתם חושבים עליה? ושמעתי גם שיש דגם S4000E וראיתי שהנתונים שלו הרבה יותר טובים, והוא זול יותר, איך זה הגיוני?

liran315
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה #2 

זה אותו דגם הE סתם מציין עוד משהו..
דבר עם SAGRON מגיימר הוא יעזור לך לכייל

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

קודם כל ת.ת.ת (Y)

אני גם שוקל לקנות אותה, אז מחכים לדיווחים שלך... 8)
אה, איפה ואיזה קנית 32 או 37?

SagroN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33

שליחה #4 

חחח לירן מאיפה אתה מכיר אותי מגיימר? ואכן יש לי את הדגם S4000E, ששאלתי את המוכר זה בדיוק אותו דגם כמו הS4000, זה סתם שטויות.. כמו הקטע הזה של הA450/1.. אותו חרטא.
בקיצור אשמח לעזור לך במסנג'ר [email protected]
לקח לי שעה וחצי לכייל אותה הכי טוב שאפשר בHD ובSD, אז אוכל לעזור לך בזה. מבטיח לך שתהנה ממנה =]
טלוויזיה פצצה, אני קניתי את ה32 אינצ' - KDL-S4000E.

תתחדש.

Isibane פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

גם אני קניתי את ה32', 3200 שקל 3>
האמת שקצת פחדתי כי כשהרצתי קצת חיפושים עליה באינטרנט הנתונים של S4000 ו S4000E שונים מאוד. למשל ניגודים ב E היום 1:30000 לעומת 1:1800 לS4000...
מוזר
Sagron אני ידבר איתך.

עכשיו רק נשאר לי את השאלה הראשונה, וגם השניה לא תזיק :)

liran315
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

הקטע של הניגדיות זה דיאנמי או קונטרס לא זוכר זה בדיוק אותה דבר..
לשאלה השנייה אין שום ההבדל אם זה לא כבל 5 מטר.
ולגבי הכיול סגרון יעזור לך.
וסגרון תגיד לי מי המליץ לך לקנות את הS4000?

Isibane פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה רבה כולם על התשובה המהירה יחסית לבדרך כלל :)
מישהו יכול לענות לי על השאלה הראשונה? האם קיים בכלל כבל עם 20 פינים או שאני לא רואה טוב ?:D

SagroN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33

שליחה #8 

מי המליץ לי.. אני לא ממש זוכר אבל כל מוכר שהיה שם המליץ לי, ולא היה להם שום אינטרס למה אני אומר לך בוודאות אותו מחיר אותו שקל - זה מדהים כן.. אבל שני הטלוויזיות שהתלבטתי ביניהם -SHARP D44 וSony S4000E, שבאמת באתי שלושה - ארבע פעמים לבד או עם אחי לראות את הטלוויזיה ולהשוות.. כל פעם כמעט היה מוכר אחר שהמליץ לי על סוני, ככה שגם אני מאוד אהבתי אותה.. העיצוב ממש יפה, רמקולים ממש יפים. יש לי PS3, ככה שזה לקח חלק בלתי נפרד מההחלטה.. סוני וסוני כמובן.. והאחריות.. לשארפ יש 1+9, שאומרים שה9 הזה זה חרטא.. ושהבעיות האמיתיות קורות(אם בכלל) בשלוש השנים הראשונות, וצריך בשביל זה אחריות על כל הטלוויזיה.. ולא עוד 9 שנים בשביל רק המסך.. ככה שזה די חרטא אתם מבינים ;\.. אז בסופו של דבר המוכרים רק שיכנעו אותי, אני זה שהחלטתי בסופו של דבר ביחד עם אחי.
שני הטלוויזיות עלו בדיוק 3,768.. שזה ממש מוזר חחח.. פשוט היה להם מבצע ששניהם אותו מחיר, אז שוב זה מחזק את כך שלא היה למוכרים שום אינטרס, והם המליצו לי מה שהם חושבים לנכון וכמובן מהניסיון שלהם.

בקשר אלייך Isibane, לא נראה לי שקיים אחד כזה, אבל זה לא משנה.. אתה לא צריך ממיר סופר משוכלל, תבקש מהוט ממיר שיש לו חיבור של סקארט.. הם ידעו מה להביא לך, אם לא אז תיהיה חייב לקחת HOT MAGIC, כי כרגע יש לי את הממיר הרגיל של יס.. ובו אין חיבור SCART, רק ביס מקס שאני עומד לקנות בקרוב, יהיה.. ככה שאני בינתיים עם צהוב אדום לבן..
בקשר לכיול, כמו שאמרתי לך צור איתי קשר במסנג'ר.. או שאם אין לך.. אני ארשום פה את הנתונים.. כמובן שתוכל לשחק איתם עוד קצת.. למטה ולמעלה - בכל זאת כל אחד ואיך שהוא רואה יותר טוב.. אבל כעיקרון הכיול שעשיתי הוא THE BEST אני חושב..

Isibane פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

תודה Sagron. אני ידבר איתך ברגע שהטלוויזיה תהיה אצלי כבר מורכבת והכל (מחר או מחורתיים)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #10 

תתחדש ותהנה!! (Y)
תמונות!

liran315
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

SagroN כתב:מי המליץ לי.. אני לא ממש זוכר אבל כל מוכר שהיה שם המליץ לי, ולא היה להם שום אינטרס למה אני אומר לך בוודאות אותו מחיר אותו שקל - זה מדהים כן.. אבל שני הטלוויזיות שהתלבטתי ביניהם -SHARP D44 וSony S4000E, שבאמת באתי שלושה - ארבע פעמים לבד או עם אחי לראות את הטלוויזיה ולהשוות.. כל פעם כמעט היה מוכר אחר שהמליץ לי על סוני, ככה שגם אני מאוד אהבתי אותה.. העיצוב ממש יפה, רמקולים ממש יפים. יש לי PS3, ככה שזה לקח חלק בלתי נפרד מההחלטה.. סוני וסוני כמובן.. והאחריות.. לשארפ יש 1+9, שאומרים שה9 הזה זה חרטא.. ושהבעיות האמיתיות קורות(אם בכלל) בשלוש השנים הראשונות, וצריך בשביל זה אחריות על כל הטלוויזיה.. ולא עוד 9 שנים בשביל רק המסך.. ככה שזה די חרטא אתם מבינים ;\.. אז בסופו של דבר המוכרים רק שיכנעו אותי, אני זה שהחלטתי בסופו של דבר ביחד עם אחי.
שני הטלוויזיות עלו בדיוק 3,768.. שזה ממש מוזר חחח.. פשוט היה להם מבצע ששניהם אותו מחיר, אז שוב זה מחזק את כך שלא היה למוכרים שום אינטרס, והם המליצו לי מה שהם חושבים לנכון וכמובן מהניסיון שלהם.

בקשר אלייך Isibane, לא נראה לי שקיים אחד כזה, אבל זה לא משנה.. אתה לא צריך ממיר סופר משוכלל, תבקש מהוט ממיר שיש לו חיבור של סקארט.. הם ידעו מה להביא לך, אם לא אז תיהיה חייב לקחת HOT MAGIC, כי כרגע יש לי את הממיר הרגיל של יס.. ובו אין חיבור SCART, רק ביס מקס שאני עומד לקנות בקרוב, יהיה.. ככה שאני בינתיים עם צהוב אדום לבן..
בקשר לכיול, כמו שאמרתי לך צור איתי קשר במסנג'ר.. או שאם אין לך.. אני ארשום פה את הנתונים.. כמובן שתוכל לשחק איתם עוד קצת.. למטה ולמעלה - בכל זאת כל אחד ואיך שהוא רואה יותר טוב.. אבל כעיקרון הכיול שעשיתי הוא THE BEST אני חושב..
...
אני יודע אני זה שהמליץ לך על הדגמים.
D44 & S400
בגיימר

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #12