מבקש המלצה ל-LCD "19 למטרות גלישה..
Samsung SyncMaster T190P Art Series 2ms 50000:1
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=23586
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=23586
מידע נוסף שקבלתי ומעוניין לשמוע חוות דעת מלומדה..
באתר נוסף בו בקשתי המלצה, נאמר לי שלמטרותיי לא משנה רוחב המסך ,ושמסכים רחבים
(16:9) הם החדישים יותר והמרובעים מיושנים ויוצאים מן השוק.. להלן חלק הצטוטים
"א.הם צודקים שמסכים רחבים עדיפים לסרטים ומשחקים.
ב.עודף פיקסלים יתן לך כתב קטן יותר (לכן התחרטתי על ההצעה שהבאתי T190P והצעתי את הT200) כמובן שאפשר להגדיל את הכתב אז הבעיה הזאת לא הכי קריטית,אבל זאת עדיין בעיה.
ג.למסך רחב יש יותר פיקסלים (אתם מוזמנים לבדוק ע"י משפט פיתגורס אם תרצו =) לכן הוא עדיף לגראפיקה! כי יש פחות רווח בין הפיקסלים,
אבל וורד זה לא גרפיקה אחי...
ד.זה נכון שלמסמכים עדיף מסך רגיל כי הטקסט הוא לאורך...אבל אין אפשרות לפתוח 2 חלונות במקביל. אם אני זוכר נכון ב20 אינץ רחב אפשר לפתוח 2 חלונות צמודים ב75 אחוז... שזה גם נוח באינטרנט. דפי אינטרנט לא מותאמים למסך רחב, לכן כשתפתח דף אינטרנט על מסך מלא תראה שטח ריק בצד ימין ושמאל. אז תצמצם את החלון וישאר לך רווח לשולחן העבודה,
גם יש את הקטע של הגובה, נניח שבמסך מרוב יש גובה של 40 סנטימטר? אז במסך רחב יש גובה של 30 בערך, זה אומר שתצטרך לגלול קצת יותר...
ה.בתקציב שהבאת מסכים רחבים יותר טובים מבחינת איכות(בלי קשר לסיבות למעלה) כי מסכים מרובעים יותר ישנים מהם.
ו.בקשר לפאנלים, אז בתקציב לא תמצא חוץ מפאנל TN אז זה לא נוגע אליך.
לסיכום אני חושב שתקח את הT200, למרות שהוא רחב, אבל הוא טיפה יותר גבוהה מהמסכים 16:9 אז זה קצת עוזר לך.
ג.למסך רחב יש יותר פיקסלים (אתם מוזמנים לבדוק ע"י משפט פיתגורס אם תרצו =) לכן הוא עדיף לגראפיקה! כי יש פחות רווח בין הפיקסלים,
אבל וורד זה לא גרפיקה אחי...
ד.זה נכון שלמסמכים עדיף מסך רגיל כי הטקסט הוא לאורך...אבל אין אפשרות לפתוח 2 חלונות במקביל. אם אני זוכר נכון ב20 אינץ רחב אפשר לפתוח 2 חלונות צמודים ב75 אחוז... שזה גם נוח באינטרנט. דפי אינטרנט לא מותאמים למסך רחב, לכן כשתפתח דף אינטרנט על מסך מלא תראה שטח ריק בצד ימין ושמאל. אז תצמצם את החלון וישאר לך רווח לשולחן העבודה,
גם יש את הקטע של הגובה, נניח שבמסך מרוב יש גובה של 40 סנטימטר? אז במסך רחב יש גובה של 30 בערך, זה אומר שתצטרך לגלול קצת יותר...
ה.בתקציב שהבאת מסכים רחבים יותר טובים מבחינת איכות(בלי קשר לסיבות למעלה) כי מסכים מרובעים יותר ישנים מהם.
ו.בקשר לפאנלים, אז בתקציב לא תמצא חוץ מפאנל TN אז זה לא נוגע אליך.
לסיכום אני חושב שתקח את הT200, למרות שהוא רחב, אבל הוא טיפה יותר גבוהה מהמסכים 16:9 אז זה קצת עוזר לך.