"דוד" חדש...
נמאס לי כבר פשוט נמאס לי כבר מהDVD שברשותי.
ה TOSHIBA SD-200E שלי כבר ישן ולא ביצועיסט ובטוח שמבייש את ה PIONEER 435 שלי!
אז כבר התחלתי לברר והכי הגיוני נראה לי להביא מקור של פיוניר לדיספליי של פיוניר(תקנו אותי אם אני טועה)
הדבר הראשון שקיבלתי עליו מושג הוא ה DV-989AVI-S של PIONEER(אני מכוון גבוהה)
מישהו מכיר אותו? אשמח לשמוע המלצות ואם יש לפי דעתכם מכשיר אחר שיודע לתת גם תמונה טובה מאוד+ ואולי גם נוח יותר לכיס
אשמך לתגובותכם,
רני
ה TOSHIBA SD-200E שלי כבר ישן ולא ביצועיסט ובטוח שמבייש את ה PIONEER 435 שלי!
אז כבר התחלתי לברר והכי הגיוני נראה לי להביא מקור של פיוניר לדיספליי של פיוניר(תקנו אותי אם אני טועה)
הדבר הראשון שקיבלתי עליו מושג הוא ה DV-989AVI-S של PIONEER(אני מכוון גבוהה)
מישהו מכיר אותו? אשמח לשמוע המלצות ואם יש לפי דעתכם מכשיר אחר שיודע לתת גם תמונה טובה מאוד+ ואולי גם נוח יותר לכיס
אשמך לתגובותכם,
רני
אכן המכשיר מכוון גבוה מאוד
קבל מפרט שלו
http://www.avland.co.uk/pioneer/dv989avi/dv-989avi.htm
והוא מכוון ישירות מול הדנון 3910
http://www.avland.co.uk/denon/dvd3910/dvd3910.htm
שים לב שהם בדיוק באותו מחיר בחו'ל וגם בארץ סביב ה9-9.5 אלף
לדעתי הדנון יתן לך ביצועי אאודיו ווידאו טובים יותר ושים לב שיש לו גם יציאת HDMI ובנוסף DVI
אם רק ביצועי וידאו חשובים לך זה כבר יותר פשוט
תגזור את התמונה של הפיוניר בקישור ששלחתי לך ותדביק אותו על הOPPO
ככה תחסוך 7500 שח ותראה תמונה סופר מעולה בכל פארמטר
אל תשכח דבר מאוד חשוב-אנחנו היום בתקופת מעבר בין שני טכנולוגיות
וכל השקעה כבדה כמו זו שציינת תרד לטמיון....
זכור לי פיוניר 919 שקניתי במעבר בין לייזר דיסק ל די וי די שהוא גם וגם ונמכר בארץ ב12000 שח
אחרי שנה שוויו היה 2500
ישראל
ישראל
http://www.avland.co.uk/pioneer/dv989avi/dv-989avi.htm
והוא מכוון ישירות מול הדנון 3910
http://www.avland.co.uk/denon/dvd3910/dvd3910.htm
שים לב שהם בדיוק באותו מחיר בחו'ל וגם בארץ סביב ה9-9.5 אלף
לדעתי הדנון יתן לך ביצועי אאודיו ווידאו טובים יותר ושים לב שיש לו גם יציאת HDMI ובנוסף DVI
אם רק ביצועי וידאו חשובים לך זה כבר יותר פשוט
תגזור את התמונה של הפיוניר בקישור ששלחתי לך ותדביק אותו על הOPPO
ככה תחסוך 7500 שח ותראה תמונה סופר מעולה בכל פארמטר
אל תשכח דבר מאוד חשוב-אנחנו היום בתקופת מעבר בין שני טכנולוגיות
וכל השקעה כבדה כמו זו שציינת תרד לטמיון....
זכור לי פיוניר 919 שקניתי במעבר בין לייזר דיסק ל די וי די שהוא גם וגם ונמכר בארץ ב12000 שח
אחרי שנה שוויו היה 2500
ישראל
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא טועה, אבל לבטח לא צודק.הכי הגיוני נראה לי להביא מקור של פיוניר לדיספליי של פיוניר(תקנו אותי אם אני טועה)...
כלומר, אין בזה שום "הגיון".
תגיד מה התקציב שלך, מה השימושים שאתה מתכנן (DIVX, קבצי TS אולי?) ואח"כ נוכל לכוון יותר.
תקציב?
לא כל כך חשבתי על תקציב, חשבתי על מה טוב, מה שיספק אותי.
אני מאמין שאם יהיה מכשיר שב4000ש"ח יתן תוצרת מצויינת, אני אקח.
בעבר הייתי על סף רכישה של הארקאם והוא ממש לא הצדיק את המחיר(9500ש"ח) ולא הייתי שלם עם הקניה.
בגדול הייתי רוצה פשוט לראות ממקור וידיאו איכותי והבנתי שהיום אני יכול לשתף את המכשיר עם המחשב שלי בבית.
חשובה לי האיכות הכוללת, אני מאמין שאם אני משקיע באיכות אז היא קיימת אצלי הרבה שנים ולאחר מכן אני לא צריך להתחיל במרדף האין סופי אחרי המכשיר הכי טוב(והוא באמת אין סופי)
אני רק בתחילת הגישושים, אני לא ממהר לקנות עוד כלום אני רוצה ליהיות שלם עם הקניה שלי ב 100%!
ולשם שינוי אני אשמח אם חברי האתר יהיו שותפים להחלטתי
רן
נ.ב
קיבלתי על ה PIONEER הצעת מחיר של 8500 שזה יותר זול מהמחיר שצויין פה ואני מאמין שהמחיר עוד יירד.
לא כל כך חשבתי על תקציב, חשבתי על מה טוב, מה שיספק אותי.
אני מאמין שאם יהיה מכשיר שב4000ש"ח יתן תוצרת מצויינת, אני אקח.
בעבר הייתי על סף רכישה של הארקאם והוא ממש לא הצדיק את המחיר(9500ש"ח) ולא הייתי שלם עם הקניה.
בגדול הייתי רוצה פשוט לראות ממקור וידיאו איכותי והבנתי שהיום אני יכול לשתף את המכשיר עם המחשב שלי בבית.
חשובה לי האיכות הכוללת, אני מאמין שאם אני משקיע באיכות אז היא קיימת אצלי הרבה שנים ולאחר מכן אני לא צריך להתחיל במרדף האין סופי אחרי המכשיר הכי טוב(והוא באמת אין סופי)
אני רק בתחילת הגישושים, אני לא ממהר לקנות עוד כלום אני רוצה ליהיות שלם עם הקניה שלי ב 100%!
ולשם שינוי אני אשמח אם חברי האתר יהיו שותפים להחלטתי
רן
נ.ב
קיבלתי על ה PIONEER הצעת מחיר של 8500 שזה יותר זול מהמחיר שצויין פה ואני מאמין שהמחיר עוד יירד.
פשוט לחיות טוב...