paradigm atom או b&w686...מה עדיף?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין קשר בין אחד לשני. זה שחסר לך באס ונפח זה בגלל הגודל היחסי הקטן שלהם ושל רכיב רכיב הבאס שלהם. ה-685 הרבה יותר גדול.maor199 כתב:אהלן דן
אתה יכול טיפה להרחיב על הנצילות של ה686
יש לי אותם כקידמיים ובאמת חסר לי הבס והנפח
הרסיבר הוא דנון 1908...
הנצילות הנמוכה (נדמה לי שהיא עומדת על 84DB) אומרת שעם ה-685 כפתור הווליום יוכל להיות ב-4DB פחות מאשר עם ה-686 על מנת להפיק את אותו עוצמת הווליום.
במילים יותר פשוטות, אם תחבר את ה-685 ואת ה-686 לאותו המגבר באותו מצב הווליום, ה-685 ישמיע מוסיקה הרבה יותר חזק מה-686.
יש לך רסיבר חביב ביותר. מה אתה משתמש לאחוריים ולסנטר?
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
ה B&W 686 זה רמקול לא נציל לטוב ולרע.
ה ATOM החדשים קרי V5 מיוצרים בסין,והם בכלל לא משהו'אתה יכול להיכנס לכל חנות ולשמוע אותם.
לגבי ATOM מתחת ל V5 , זה רמקול קטן, שאולי יכול לשמש אחורי וגם ...התחום תדרים שלו מאוד מוגבל = לא מומלץ.
אני לא יודע למה אבל ב V5 החברה עשתה מישמש עם כל הדגמים ועירבבה הכל,החליפו דרייברים ועברו לייצור בסין, קיצר אם אתה יכול להשוות V4 ל V5 הן מבחינת אלמנטים ואיכות בנייה והן מבחינת סאונד,אתה תבין מה ההבדלים.
יש לי בבית מיני מוניטור V4,אתה מוזמן לשמוע ולהתרשם או לחילופין תביא את המגבר שאתה עובד איתו ונחבר ואתה תשמע את התוצאה ותראה למה אני מתכוון, אני מבטיח לך שאחרי שתראה אותם ואחרי שתשמע אותם ,לא יהיו לך יותר ספקות בעניין..
אין קיצורי דרך וחבל לקנות משהו שאתה תתבאס ועוד חודשיים תרצה להחליף.
או שתחסוך ותקנה משהו נורמאלי או שאל תקנה בכלל,זו דעתי בעניין והיא לגיטימית.
מבחינת אמינות ,אני לא יודע למה אתה מתכוון אבל מדובר ברמקולים טובים ולא אמורה להיות לך בעיה איתם, הB&W בנויים טוב מאוד , ה Mini monitor באיכות בנייה יוצאת דופן, ה ATOM נראים פחות טוב ואלמנט הבס שלהם נראה לבן שקוף כזה,לא יודע אם הוא מקאוולאר כמו בסידרה 4 , קיצור, אין פה בעיית אמינות .
משה.
ה ATOM החדשים קרי V5 מיוצרים בסין,והם בכלל לא משהו'אתה יכול להיכנס לכל חנות ולשמוע אותם.
לגבי ATOM מתחת ל V5 , זה רמקול קטן, שאולי יכול לשמש אחורי וגם ...התחום תדרים שלו מאוד מוגבל = לא מומלץ.
אני לא יודע למה אבל ב V5 החברה עשתה מישמש עם כל הדגמים ועירבבה הכל,החליפו דרייברים ועברו לייצור בסין, קיצר אם אתה יכול להשוות V4 ל V5 הן מבחינת אלמנטים ואיכות בנייה והן מבחינת סאונד,אתה תבין מה ההבדלים.
יש לי בבית מיני מוניטור V4,אתה מוזמן לשמוע ולהתרשם או לחילופין תביא את המגבר שאתה עובד איתו ונחבר ואתה תשמע את התוצאה ותראה למה אני מתכוון, אני מבטיח לך שאחרי שתראה אותם ואחרי שתשמע אותם ,לא יהיו לך יותר ספקות בעניין..
אין קיצורי דרך וחבל לקנות משהו שאתה תתבאס ועוד חודשיים תרצה להחליף.
או שתחסוך ותקנה משהו נורמאלי או שאל תקנה בכלל,זו דעתי בעניין והיא לגיטימית.
מבחינת אמינות ,אני לא יודע למה אתה מתכוון אבל מדובר ברמקולים טובים ולא אמורה להיות לך בעיה איתם, הB&W בנויים טוב מאוד , ה Mini monitor באיכות בנייה יוצאת דופן, ה ATOM נראים פחות טוב ואלמנט הבס שלהם נראה לבן שקוף כזה,לא יודע אם הוא מקאוולאר כמו בסידרה 4 , קיצור, אין פה בעיית אמינות .
משה.
יש לי בעיה של מקום היכן שאני רוצה לתלות את הרמקולים המדפיים.
אני חייב רמקול מדפי במידות קטנות שיגובה בסאב טוב.
מה שעומד על הפרק אלו הדגמים הבאים:
b&w686
paradigm atom
polk audio monitor30
polk audio rti4
מישהו מכיר גם את system audio 705 ואת ה 710?
אני חייב רמקול מדפי במידות קטנות שיגובה בסאב טוב.
מה שעומד על הפרק אלו הדגמים הבאים:
b&w686
paradigm atom
polk audio monitor30
polk audio rti4
מישהו מכיר גם את system audio 705 ואת ה 710?
אני שותף לאותו חיפוש.
שמעתי אישית את כולם פרט לparadigm atom .
ראשית זהו ענין של טעם אישי.
שנית שמעתי את הרמקול המהולל (בעיתונות הרלוונטית) Wharfedale 9.1 .
לדעתי הוא מצויין- מפורט מאד ונותן באס מלא ומפתיע.
מה שבטוח הוא שהוא נותן את התמורה (יחסית לכסף) הטובה ביותר.
שמעתי אישית את כולם פרט לparadigm atom .
ראשית זהו ענין של טעם אישי.
שנית שמעתי את הרמקול המהולל (בעיתונות הרלוונטית) Wharfedale 9.1 .
לדעתי הוא מצויין- מפורט מאד ונותן באס מלא ומפתיע.
מה שבטוח הוא שהוא נותן את התמורה (יחסית לכסף) הטובה ביותר.
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אחוריים כרגע MISSION M CUBE ובלי סנטר עדיןdanlior כתב:אין קשר בין אחד לשני. זה שחסר לך באס ונפח זה בגלל הגודל היחסי הקטן שלהם ושל רכיב רכיב הבאס שלהם. ה-685 הרבה יותר גדול.maor199 כתב:אהלן דן
אתה יכול טיפה להרחיב על הנצילות של ה686
יש לי אותם כקידמיים ובאמת חסר לי הבס והנפח
הרסיבר הוא דנון 1908...
הנצילות הנמוכה (נדמה לי שהיא עומדת על 84DB) אומרת שעם ה-685 כפתור הווליום יוכל להיות ב-4DB פחות מאשר עם ה-686 על מנת להפיק את אותו עוצמת הווליום.
במילים יותר פשוטות, אם תחבר את ה-685 ואת ה-686 לאותו המגבר באותו מצב הווליום, ה-685 ישמיע מוסיקה הרבה יותר חזק מה-686.
יש לך רסיבר חביב ביותר. מה אתה משתמש לאחוריים ולסנטר?...
אני שוקל אולי לקנות את ה685 ולהשתמש ב686 כאחוריים, או למצוא רמקול מדפי אחר עם נפח ובס
היו לי לפני כן THECNICS ישנים והיה להם אחלה בס
אתמול שיחקתי קצת עם ה EQ של הרסיבר העלתי את ה64HZ למקס ועדין הרמקול היה נטול בס
בבעלותי Mini ו Atom שניהם V5 ועל שניהם כתוב Made in Canada.moshem74 כתב: ה ATOM החדשים קרי V5 מיוצרים בסין,והם בכלל לא משהו'אתה יכול להיכנס לכל חנות ולשמוע אותם.
משה....