להשאר עם ממיר Thomson DCI46 הישן או להחליף ?
קיבלתי Sony HD-Ready KDL32s4000 שתשמש אותי לצפייה רגילה + חיבור ממחשב.
(תודה על המידע וההמלצות לפני הקניה) .
בערוצי הספורט , במיוחד ESPN האיכות לא משהו וזה מה שמעניין אותי כרגע. האם כדאי לבקש ממיר חדש יותר עבור שידורי SD , למשל Thomson DCI52 ?
(או שרק ממיר HD ישפר משהו, אם בכלל ..)
* מחובר ל HOT .
* הממיר מחובר ל LCD בכבל SCART חדש וטוב.
(תודה על המידע וההמלצות לפני הקניה) .
בערוצי הספורט , במיוחד ESPN האיכות לא משהו וזה מה שמעניין אותי כרגע. האם כדאי לבקש ממיר חדש יותר עבור שידורי SD , למשל Thomson DCI52 ?
(או שרק ממיר HD ישפר משהו, אם בכלל ..)
* מחובר ל HOT .
* הממיר מחובר ל LCD בכבל SCART חדש וטוב.
תראה, רוב האנשים באתר יגידו לך להחליף לממיר דוקסיס. אני יוצא מנקודת הנחה אחרת - אם חיברת אותו כמו שצריך, סקארט לסקארט FULL RGB והגדרת אותו ככה, רוב הסיכויים שהוא נותן לך את התמונה הטובה ביותר האפשרית. (שים לב שהוא גם מחובר לסקארט העליון). ממירי טומפסון ידועים באיכות התמונה הטובה שהם מספקים.
במידה ואתה עדיין מעוניין בדוקסיס, תתקשר לתמיכה טכנית בהוט ותגיד שלאחר שהחלפת לטלויזיית LCD אתה רואה הרבה פחות טוב. תבקש טכנאי שיגיע ויבדוק את זה. אל תבקש דוקסיס - הם יגידו שאין או שידרשו כסף להחליף או משהו כזה, תבקש שיגיע הטכנאי ויבדוק. אחרי שהטכנאי יגיע איתו כבר תדבר.
בהצלחה, ותתחדש!
במידה ואתה עדיין מעוניין בדוקסיס, תתקשר לתמיכה טכנית בהוט ותגיד שלאחר שהחלפת לטלויזיית LCD אתה רואה הרבה פחות טוב. תבקש טכנאי שיגיע ויבדוק את זה. אל תבקש דוקסיס - הם יגידו שאין או שידרשו כסף להחליף או משהו כזה, תבקש שיגיע הטכנאי ויבדוק. אחרי שהטכנאי יגיע איתו כבר תדבר.
בהצלחה, ותתחדש!
הממיר HD, אבל התייחסתי לאיכות ערוצי SD. אני לא יודע אם יש כזה הבדלlevikon כתב:הממיר שאתה מדבר עליו הוא HD...domnin כתב:התחברתי להוט לפני כשבועיים והממיר מחובר ב- HDMI לטלויזיה. איכות
התמונה מאוד מרשימה, אפילו רואים סביר ערוץ 1. הממיר של THOMSON
אינני יודע מה הדגם.......
משמעותי בין הממירים בערוצי SD, זה כנראה סוג החיבור שעושה את ההבדל. ואולי
אני טועה?
סוג החיבור עושה את ההבדל, בהחלט.domnin כתב:הממיר HD, אבל התייחסתי לאיכות ערוצי SD. אני לא יודע אם יש כזה הבדלlevikon כתב:הממיר שאתה מדבר עליו הוא HD...domnin כתב:התחברתי להוט לפני כשבועיים והממיר מחובר ב- HDMI לטלויזיה. איכות
אני טועה?...
אבל הבדל בין HDMI לבין סקארט RGB טוב כמעט ולא קיים. בהוט, להבדיל מיס, האיכות ב-HDMI שמעביר שידורי SD בהחלט טובה. בממיר HD של יס מתלוננים שהאיכות ב-SD שמחובר ב-HDMI פחות טובה.
שאלתי את הטכנאי אם ממיר HD ישפר לי את ערוצי ה SD - הוא ענה בהחלטיות שלא.domnin כתב:הממיר HD, אבל התייחסתי לאיכות ערוצי SD. אני לא יודע אם יש כזה הבדלlevikon כתב:הממיר שאתה מדבר עליו הוא HD...domnin כתב:התחברתי להוט לפני כשבועיים והממיר מחובר ב- HDMI לטלויזיה. איכות
אני טועה?...
(טכנאי צעיר, עשה עבודה טובה, אבל אם המקצוענים פה בפורום ימליצו אחרת אז אנסה את ממיר ה- HD )
הטכנאי צודק - באופן מופשט. אני לא שמתי לב לשינוי, אולי אחרים כן ישימו לב - אבל בסה"כ השינוי גם אם הוא קיים הוא שינוי מזערי. מה שכן, לממיר HD יש יתרונות אחרים (אינטרקטיב יציב מאוד, שידורי HD וכ"ו).aviv88 כתב:שאלתי את הטכנאי אם ממיר HD ישפר לי את ערוצי ה SD - הוא ענה בהחלטיות שלא.domnin כתב:הממיר HD, אבל התייחסתי לאיכות ערוצי SD. אני לא יודע אם יש כזה הבדלlevikon כתב:הממיר שאתה מדבר עליו הוא HD...domnin כתב:התחברתי להוט לפני כשבועיים והממיר מחובר ב- HDMI לטלויזיה. איכות
אני טועה?...
(טכנאי צעיר, עשה עבודה טובה, אבל אם המקצוענים פה בפורום ימליצו אחרת אז אנסה את ממיר ה- HD )...
יתרון נוסף שעושה את החיים קלים (אין לי מושג אם לא קיים בממירים הרגילים) שהיה ליlevikon כתב:הטכנאי צודק - באופן מופשט. אני לא שמתי לב לשינוי, אולי אחרים כן ישימו לב - אבל בסה"כ השינוי גם אם הוא קיים הוא שינוי מזערי. מה שכן, לממיר HD יש יתרונות אחרים (אינטרקטיב יציב מאוד, שידורי HD וכ"ו).aviv88 כתב:שאלתי את הטכנאי אם ממיר HD ישפר לי את ערוצי ה SD - הוא ענה בהחלטיות שלא.domnin כתב:הממיר HD, אבל התייחסתי לאיכות ערוצי SD. אני לא יודע אם יש כזה הבדלlevikon כתב:הממיר שאתה מדבר עליו הוא HD...domnin כתב:התחברתי להוט לפני כשבועיים והממיר מחובר ב- HDMI לטלויזיה. איכות
אני טועה?...
(טכנאי צעיר, עשה עבודה טובה, אבל אם המקצוענים פה בפורום ימליצו אחרת אז אנסה את ממיר ה- HD )......
חסר בממיר של YES הוא האפשרות שהטלויזיה עוברת ממצב WIDE ל- FULL אוטומטית כאשר השידור עובר מ- 4:3 ל- 16:9 וההיפך. תענוג!
התוכן משתנה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אצלי דווקא יש שיפור קטן באיכות התמונה של ערוצי SD בממיר ה-HD של הוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"