התקנת תוכנת NMT בשימוש סטרימר ISTAR 1.3

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17928
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2493 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים

עד היום עשיתי שימוש בסטרימר או דרך הרשת הביתית או בחיבור דיסק קשיח חיצוני, שמפורמט ב- NTFS, מה שאומר שכל פעם הייתי נאלץ לנתק אותו לעלות לחדר למעלה ולהטעין חומר .

השימוש ברשת לא תמיד מתאפשר לי בצורה חלקה ,בגלל העובדה שהמחשבים של הילדים לא מהדור הכי חדש וכאשר הם משחקים במשחקים זוללי משאבים, נוצרת בעיה להזרים את התכנים ברשת בצורה חלקה ורציפה.
על מנת לפתור בעיה זו אני מעתיק את התכנים לHD חיצוני ומחבר לסטרימר ואז הכל אחלה.
את הזרמת התכנים ברשת אני עושה ,כאשר המחשבים למעלה לא נמצאים בשימוש של הילדים ואז הכל עובד שגעון.

הענין הוא שנמאס לי כל פעם לעלות לחדרים למעלה לחבר, להעתיק ,לרדת חזרה למטה ,בקיצור החלטתי להתקין את ה- NMT על מנת שאוכל להזרים את התכנים להרד דיסק החיצוני דרך הרשת.( אני יודע שהקצב יחסית איטי אבל אין לי בעיה לתת לזה לעבוד במהלך הלילה ).

קניתי HD חיצוני 1TB תומך eSATA התקנתי את תוכנת ה NMT לפי כל הכללים והחוקים אבל מפה אני תקוע.
לא ממש מצליח להגדיר נכון את מה שצריך על מנת שאוכל למשוך קבצים מהמחשבים ברשת.

אודה על כל עזרה או הפניה למדריך ,שכולל הסבר על ההגדרות שיש להגדיר במסכים השונים.

תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46376
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שהרבה יותר יעיל לבצע את ההעתקה באמצעות המחשב. ניהול הקבצים להעתקה הרבה יותר מהיר, תהליך ההעתקה יותר מהיר וכל העסק יציב יותר.
אם אתה כבר הלכת לכיוון של לתת למזרימדיה להעתיק את התכנים במהלך הלילה, עדיף כי תתן למחשב לבצע את ההעתקה לכונן החיצוני בעשירית מהזמן במהלך הלילה.

אגב, נסית לנגן תכנים תובעניים בזמן שהילדים משתמשים ברשת והדבר נכשל? אולי שווה לשדרג לכיוון רשת ג'יגה.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #3 

ziv_r כתב:אני חושב שהרבה יותר יעיל לבצע את ההעתקה באמצעות המחשב. ניהול הקבצים להעתקה הרבה יותר מהיר, תהליך ההעתקה יותר מהיר וכל העסק יציב יותר.
אם אתה כבר הלכת לכיוון של לתת למזרימדיה להעתיק את התכנים במהלך הלילה, עדיף כי תתן למחשב לבצע את ההעתקה לכונן החיצוני בעשירית מהזמן במהלך הלילה.

אגב, נסית לנגן תכנים תובעניים בזמן שהילדים משתמשים ברשת והדבר נכשל? אולי שווה לשדרג לכיוון רשת ג'יגה.
...
היי זיו
יותר יעיל ללא ספק אבל פחות נוח כי אני כל פעם צריך לנתק את הסטרימר מהמרתף ולעלות איתו לקומה שניה וחוזר חלילה . חשבתי לעצמי שבכל מקרה במהלך השבוע בלילות ובמהלך היום אני לא עושה שימוש בציוד אז למה לא לנצל את הזמן הזה להעתיק את התכנים דרך הרשת ולחסוך את כל הניתוקים והחיבורים ?

האמת אני לא יודע האם הקושי בניגון הקבצים ברשת נפגם כתוצאה של שימוש הילדים ברשת או שהם עושים שימוש במחשבים למטרת משחקים כבדים( ללא שימוש ברשת) ,שמקשים על תפקוד המחשב . בתכלס ,שמתי לב שכל פעם שאני צופה בתכנים מהרשת, שהמחשבים לא בשימוש הילדים, הכל אחלה אבל כשהבן שלי מתחיל לשחק בכל סימולציות המכוניות שלו או משחקי ה-FIFA למניהם אז מתחילות הבעיות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

למה אתה מטייל עם המזרימדיה? יש לך ISTAR, נכון? אז פשוט נייד את הכונן הקשיח החיצוני.
אם עדיין אתה מעדיף להמנע מכך (ואני לא אתפלא אם כן, גם אני לא סובל לנייד ציוד), אז מרגע שהכונן הפנימי שלך בפורמט EXT3, אתה יכול כבר לנווט בקבצים ברשת ולסמנם להעתקה.
קיים מדריך קצר להפעלת יכולת ההעתקה בפרק הבא מתוך הביקורת ל HD X 1000:
http://www.hometheater.co.il/p8.article ... 9%D7%94-HD

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

ziv_r כתב:למה אתה מטייל עם המזרימדיה? יש לך ISTAR, נכון? אז פשוט נייד את הכונן הקשיח החיצוני.
אם עדיין אתה מעדיף להמנע מכך (ואני לא אתפלא אם כן, גם אני לא סובל לנייד ציוד), אז מרגע שהכונן הפנימי שלך בפורמט EXT3, אתה יכול כבר לנווט בקבצים ברשת ולסמנם להעתקה.
קיים מדריך קצר להפעלת יכולת ההעתקה בפרק הבא מתוך הביקורת ל HD X 1000:
http://www.hometheater.co.il/p8.article ... 9%D7%94-HD
...
אני לא מטייל עם ה-ISTAR אני מטייל עם הכונן הקשיח החיצוני. עכשיו לאחר שהוא פורמט ע"י ה-ISTAR ב EXT3 אני רוצה להעתיק אותם אליו ,ללא צורך לנייד את ההרד דיסק החיצוני למחשבים של הבן/בת שלי, שנמצאים 2 קומות למעלה.

תודה על הלינק .

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

תקרא את המשפט הראשון שלך בהודעה קודמת, כנראה זו טעות.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

ziv_r כתב:תקרא את המשפט הראשון שלך בהודעה קודמת, כנראה זו טעות.
...
צודק טעות שלי.

קראתי את הלינק שצרפת.
האם אני צריך להגדיר את הספריות עם התכנים, שנמצאות במחשבים של הילדים ,
כ- Shared ואז אוכל לבצע את כל העתקות?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

מספיק שאתה מסוגל לראות אותן.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

ziv_r כתב:מספיק שאתה מסוגל לראות אותן.
...
אני מסוגל, כי תוכנת - myiHome מותקנת אבל אני לא רואה את כל התפריטים שיש בקישור שצרפת ,שמאפשרים לי להעתיק מהספריות הללו להרד דיסק שמחובר ל ISTAR .

וואלה יצאתי כבר משוגע מזה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

זה מכיוון שאפשרות ההעתקה קיימת רק כאשר הקבצים הנצפים הינם תחת שיתוף SMB או NFS.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

ziv_r כתב:זה מכיוון שאפשרות ההעתקה קיימת רק כאשר הקבצים הנצפים הינם תחת שיתוף SMB או NFS.
...
אז זו בדיוק הבקשה שלי. האם יש איזה מדריך שניתן ללמוד ממנו איך להגדיר את כל השיתופים הללו.

תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

קיים קישור בדביק להגדרת SMB & NFS עבור מכשירי NMT.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”