http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אכן עבר לו זמן, היינו עסוקים, אבל בין לבין, פרקנו את האלמנטים, והסך הכול, היה מפתיע לטובה.
הרסיבר- לאחר קצת ניקוי, והחלפת שלושה קבלים, נמצא עובד יפה, אפילו הקליטה של הרדיו טובה.
מה שנשאר עכשיו זה לשייף ולנקות ולהחזיר לבחור את הברק ללחיים.
הפטיפון, נו כאן הייתי מאד סקפטי, לאור מצבו, אבל כאן ההפתעה הייתה יותר גדולה,
אלתור של רצועה שנגזרה מסרט גומי, החליפה את חגורת העור המקורית שהתייבשה והתפוררה.
בראש- הקולטבטור העדין והזקן, התפורר רק כשהתקרבתי ונשמתי לידו- כאן נמצאה מחט מראש שור (לא הכי צעיר) שעם קצת התאמות, תפסה את מקומה בראש המקורי בהצלחה.
קצת ניקיון לזרוע (שהייתה דביקה מהלכלוך) מתיחה לקפיץ, הידוק המשקולת, הכנסה לחשמל,
ו...העסק עובד וגם מנגן. אפילו הוויסות העדין של המהירות פעל.
רעש קל מהמנוע, גילה את מקורו בסדק בגלגל פלסטי/גומי (עוד לא זיהיתי טיב את החומר).
לא משהו מהותי, אבל יצריך תיקון/החלפה/יצור מחדש...
למעשה רק עוד פירוק יסודי ו(הרבה) שיופים, נקיון וצבע, והברק והסומק יחזרו גם ללחיי המכשיר החמוד הזה.
הרמקולים- טוב, כאן, עוד לפני הפרוק, היו לי מחשבות לתכנן משהו עדכני יותר לחלל שלהם, אבל אחרי שאספתי יפה את צמר הסלעים, גיליתי שיש שם עבודת נגרות, מתואמת לרמקול אליפטי יחיד בכול צד,
אגב על הדפנות הפנימיות יש חותמת הממעידה על כך שהיצור הוא משנת 1964!
כול טיפול בעץ מבפנים יהרוס את המבנה החיצוני והיפה של הצלעות חזית ארגז הרמקולים.
האלמנטים עצמם, למרות שנראה שהשתמרו, אבל הממברנה בשני הרמקולים נמצאה אכולה, מתפוררת במספר מקומות.
עכשיו אני בלבטים-
האם ללכת על תיקון- שעל פניו נראה מעשי, ולשמור על מקוריות האלמנטים. או ללכת על רמקולים חדשים?!
נראה שהתחנה הבאה תהייה אצל רפי האוזמן במקום החדש שפתח בר"ג.
במקביל פרקתי את הארונית כהקדמה למבוא של השיוף הליטוש והצביעה מחדש...
מקווה שהעדכון הבא יהיה על הסיום, ולא בעוד חדשים רבים