קירור שמן
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא נכון. זה פטנט ייחודי של רמקולי מדבקה.
ולא יעזור כולם לכל המלעיזים למיניהם,זאת עובדה קיימת.
פשוט אף חברה "מכובדת" לא מצליחה לעלות על התגלית המרעישה הזאת.
דרך אגב:זה הסוד השמור ביותר בתעשיית הרמקולים!
ושלא יעבדו עליכם...
אבל על תספרו לאיש, שאני אמרתי את זה,טוב...
עופר.
==========================
ולא יעזור כולם לכל המלעיזים למיניהם,זאת עובדה קיימת.
פשוט אף חברה "מכובדת" לא מצליחה לעלות על התגלית המרעישה הזאת.
דרך אגב:זה הסוד השמור ביותר בתעשיית הרמקולים!
ושלא יעבדו עליכם...
אבל על תספרו לאיש, שאני אמרתי את זה,טוב...
עופר.
==========================
באמת יש כזה דבר שמן בטוויטר, אני לא יודע עד כמה זה עוזר..
"קירור שמן"
שימו לב לסליל יש מסביבו שמן שזה נכנס למגנט..
שימו לב לסליל יש מסביבו שמן שזה נכנס למגנט..
-
- הסליל
-
- המגנט
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
nba
לשים גריז או כל סוג של חומר סיכה אחר כדי שיהיה קל להכניס אלמנט אחד לתוך השני , לא נקרא קירור ,ובטוח שלא קירור שמן
קרור שמן יש באופנועים . כולל רדיאטור וצנרת.
גם בעולם האלקטרוניקה קירור נעשה על ידי צלעות (heatsink) ולא על ידי נוזל .
למערכות מתוחכמות יש אפשרות להוסיף קירור על ידי נוזל (מחשבים של gamers חלק ממחשבים נישאים של ibm כו')
לשפוך על טוויטר גריז ולהגיד שזה קירור זה מעליב מהצד הרציני ומצחיק מהצד הליצני.
לשים גריז או כל סוג של חומר סיכה אחר כדי שיהיה קל להכניס אלמנט אחד לתוך השני , לא נקרא קירור ,ובטוח שלא קירור שמן
למערכות מתוחכמות יש אפשרות להוסיף קירור על ידי נוזל (מחשבים של gamers חלק ממחשבים נישאים של ibm כו')
לשפוך על טוויטר גריז ולהגיד שזה קירור זה מעליב מהצד הרציני ומצחיק מהצד הליצני.
אהבתיdudib כתב:לי יש טוויטר עם קירור מים ,מיד עם קירור דבש וסאב עם קירור וזלין....
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
יכול מאוד להיות שאתה צודק, פירקתי את זה בשביל לראות על מה מדובר כי זכרתי שבעבר פירקתי טוויטר ו"נזל" ממנו שמן אז אמרתי נעשה בדיקה חוזרת..dudib כתב:nba
לשפוך על טוויטר גריז ולהגיד שזה קירור זה מעליב מהצד הרציני ומצחיק מהצד הליצני....
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לדעתי אתם ממש חבר'ה יהירים ואולי אפילו על קו השוויצרים.
להכיר רמקולים לא עושה אתכם מומחים ברכיבי הרמקול. בתור אחד שהלך טיפה מעבר לעניין החברות השונות שקיימות, הבנתי שאכן קיים דבר כזה קרור של טוויטר על ידי נוזל מסוים, אך אין זה עושה את הטוויור יותר מיוחד מכל אחד אחר.
על כל סליל של טוויטר יש חומר מסוים דמוי שמן (אני לא יודע מה זה תכלס) שאכן אחראי על קרור הסליל. מה שכן זה לא איזה טכנולוגיה שיש להתפאר בה שהרי זה כולה איזה חומר שמרחו על הסליל וזהו.
אם אני טועה בכמה פרטים אנא תקנו אותי, אך רק להבהרה אינני בנאדם שזורק מילים סתם. אני אוהב לברר דברים לפני שאני מדבר ואני תמיד משאיר מקום לספק, שהרי כמו שאומרים רק הטפשים בטוחים בעצמם.
ויש לי אפילו דוגמא, אצל אח של חבר שלי יש רמקולים ישנים של נראה לי SPL monitors שהפכה לחברת Energy הקנדית שרשום עליהם ferrofluid cooled בנתונים של הרמקול על הטוויטר.
ואתם מוזמנים לברר על אותו נוזל מסויפ
להכיר רמקולים לא עושה אתכם מומחים ברכיבי הרמקול. בתור אחד שהלך טיפה מעבר לעניין החברות השונות שקיימות, הבנתי שאכן קיים דבר כזה קרור של טוויטר על ידי נוזל מסוים, אך אין זה עושה את הטוויור יותר מיוחד מכל אחד אחר.
על כל סליל של טוויטר יש חומר מסוים דמוי שמן (אני לא יודע מה זה תכלס) שאכן אחראי על קרור הסליל. מה שכן זה לא איזה טכנולוגיה שיש להתפאר בה שהרי זה כולה איזה חומר שמרחו על הסליל וזהו.
אם אני טועה בכמה פרטים אנא תקנו אותי, אך רק להבהרה אינני בנאדם שזורק מילים סתם. אני אוהב לברר דברים לפני שאני מדבר ואני תמיד משאיר מקום לספק, שהרי כמו שאומרים רק הטפשים בטוחים בעצמם.
ויש לי אפילו דוגמא, אצל אח של חבר שלי יש רמקולים ישנים של נראה לי SPL monitors שהפכה לחברת Energy הקנדית שרשום עליהם ferrofluid cooled בנתונים של הרמקול על הטוויטר.
ואתם מוזמנים לברר על אותו נוזל מסויפ
קרור שמן
לפני 7 שנים כאשר עבדתי במעבדה המרכזית של כלי זמר בפתח תיקווה ניתקלתי בטוויטר מקורור שמן ברמקולים של EV אלקטרו וויס צבע נוזל הקרור (שמן) היה אדום
ומתי שנישרף הטויטר הפעולה לתיקון היתה להחליף את המברנה (הדיאפרמה עים הסליל) ולהוסיף קצת נוזל אדום חדש שבא בשקית עים הממברנה.
דגם הרמקול היה למיטב זכרוני S300 או משהוא כזה.
דן
ומתי שנישרף הטויטר הפעולה לתיקון היתה להחליף את המברנה (הדיאפרמה עים הסליל) ולהוסיף קצת נוזל אדום חדש שבא בשקית עים הממברנה.
דגם הרמקול היה למיטב זכרוני S300 או משהוא כזה.
דן
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אופיר , קודם כל תנשום עמוק ותירגע.
אף אחד פה לא מתיימר להיות "המומחה מס' 1 ברמקולים"
פשוט יש פה אנשים עם ידע ונסיון.
אפילו אתה מסכים עם מה שנאמר פה
זה שיש על הטוויטר חומר שימון זה ידוע . לקרר הוא לא מקרר (לאיפה הוא מוציא את החום?)
כל מה שהוא עושה זה למנוע חיכוך בין שני חלקים.
גם אתה אומר שזה לא טכנולוגיה שיש להתפאר בה שזה בדיוק מה שנאמר פה .
את התיאור הנ"ל תוכל למצוא רק בתיאור של רמקולים זולים כדי לנפח את רשימת התכונות שלהם.
שזה בערך כמו שאני אתאר רכב מסוג מסויים ואתייחס למס' הגלגלים כתכונה "כן אתם רואים - ויש לרכב 4 גלגלים !!!" . - ממש תכונה שצריך לציין.
אף אחד פה לא מתיימר להיות "המומחה מס' 1 ברמקולים"
פשוט יש פה אנשים עם ידע ונסיון.
אפילו אתה מסכים עם מה שנאמר פה
.ofirharlev כתב: על כל סליל של טוויטר יש חומר מסוים דמוי שמן (אני לא יודע מה זה תכלס) שאכן אחראי על קרור הסליל. מה שכן זה לא איזה טכנולוגיה שיש להתפאר בה שהרי זה כולה איזה חומר שמרחו על הסליל וזהו....
זה שיש על הטוויטר חומר שימון זה ידוע . לקרר הוא לא מקרר (לאיפה הוא מוציא את החום?)
את התיאור הנ"ל תוכל למצוא רק בתיאור של רמקולים זולים כדי לנפח את רשימת התכונות שלהם.
שזה בערך כמו שאני אתאר רכב מסוג מסויים ואתייחס למס' הגלגלים כתכונה "כן אתם רואים - ויש לרכב 4 גלגלים !!!" . - ממש תכונה שצריך לציין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בואו נעשה קצת סדר.
1. חומר פאסיבי ובמצב סטטי לא יכול "לקרר".
2. מטרת הנוזל הזה (שמן לצורך העיניין) שמסביב לסליל של הטוויטר, מטרתו היא שניים:
- העברת חום שנוצר בסליל של הטוויטר החוצה.
- מניעת חיכוך מכני.
הנוזל הזה חייב להיות מבודד ולכן שמן הוא טוב לזה כי הוא אינו מוליך והוא טוב למניעת חיכוך כי הוא לא מתאדה (אלא בטמפ' גבוהות מאוד) ומשמ כחומר סיכה טוב.
הימצאותו של חומר כזה או אחר אינו מעיד על איכות הצליל, מקסימום על יכולת עמידה בהספקים גבוהים (מה שבטוויטר הוא גם ככה זניח מאוד גם עבור SPL גבוה מאוד).
בשורה התחתונה, השימוש בתיאור הזה בנתוני הרמקול נועד לשיווק עבור אלו שלא ממש מבינים.
1. חומר פאסיבי ובמצב סטטי לא יכול "לקרר".
2. מטרת הנוזל הזה (שמן לצורך העיניין) שמסביב לסליל של הטוויטר, מטרתו היא שניים:
- העברת חום שנוצר בסליל של הטוויטר החוצה.
- מניעת חיכוך מכני.
הנוזל הזה חייב להיות מבודד ולכן שמן הוא טוב לזה כי הוא אינו מוליך והוא טוב למניעת חיכוך כי הוא לא מתאדה (אלא בטמפ' גבוהות מאוד) ומשמ כחומר סיכה טוב.
הימצאותו של חומר כזה או אחר אינו מעיד על איכות הצליל, מקסימום על יכולת עמידה בהספקים גבוהים (מה שבטוויטר הוא גם ככה זניח מאוד גם עבור SPL גבוה מאוד).
בשורה התחתונה, השימוש בתיאור הזה בנתוני הרמקול נועד לשיווק עבור אלו שלא ממש מבינים.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אכן אני מודה שזה לא משהו שיש להתפאר בו ולהוסיף את זה למפרט הרמקול ובהחלט אני מסכים שזוהי שטות גמורה לחלוטין מה שעושים באתרים השונים עם ה"קירור שמן" הזה, אך מה שאני בא להגיד פה זה שהם, ואתם עושים לו עוול.dudib כתב: זה שיש על הטוויטר חומר שימון זה ידוע . לקרר הוא לא מקרר (לאיפה הוא מוציא את החום?)
שזה בערך כמו שאני אתאר רכב מסוג מסויים ואתייחס למס' הגלגלים כתכונה "כן אתם רואים - ויש לרכב 4 גלגלים !!!" . - ממש תכונה שצריך לציין....
כלומר אכן קיים דבר כזה, העובדה שזה לא משהו להתפאר בו, ולהוסיפו למפרט הרמקול, לא עושה את הדבר למיותר או לא חשוב.
ואם מה שהשמן עושה זה למנוע חיכוך, לטענתך ההגיונית לגמרי, אז מה לעזאזל זה אומר ferrofluid cooled שהרי כל אחד יודע מה המילה cooled אומרת.
עריכה:
והנה מרטין, הסי-פו של כולנו סוף סוף הראה לנו שאכן החומר הזה מצנן בצורה מסוימת