שלום.
לפני כחודש וקצת קניתי פטיפטון CEC bd-4200. ביום שישי, אחרי נגינה של מספר תקליטים הפטפון נתקע.
לפטפון יש מערכת התחלה אוטומטית וחזרה אוטומטית של המחט בסוף התקליט. משום מה, כהחלפתי תקליט והפעלתי אותו אוטומטית, הזרוע התרוממה, אך לא זזה לכיון התקליט.
בשהרמתי את הצלחת, ראיתי שגלגל השניים הגדול (לצורך העיניין - אחראי מערכת התזמון, או איך שלא קוראים לו) עשה חצי סיבוב ונעצר.
התופעה קוראת גם כשהזרוע צריכה לחזור באופן אוטומטי, הגלגל עושה חצי סיבוב, מה שגורם לזרוע לחזור לכן, אבלל א לירידת המנוף והפטיפון נשאר דלוק.
אם אני מסובב את הצלחת עד היד, הגלגל חוזר לנוע.
ניסיתי לסובב את המערכת רק בעזרת סיבוב של מוט הספינדך לללא הצלחת עליו (סיבוב ידני), והגלגל הגדול הסתובב סיבובו מלא.
יש לכם רעיון?
ועוד שאלה. קניתי לו שטיח בידוד ששמים על הצלחת, האם הוא אמור להחליף את משטח הגומי, לבוא מתחתיו או מעליו?
פטיפון C.E.C. Bd-4200 שאלה למומחים וטכנאים
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
השטיח זה מן משטח לבד עגול.
קניתי אותו כי בפטיפון הקודם שלי השטיח גומי התבלה וחיפשתי לו משטח אחר. קראתי פה בפורום על בדי לבד שמשמים לבידוד רעשים.
הזמנתי ZMAT מאתר בחו"ל, רק עד שהוא הגיע התפגר הפטפון לגמרי והחלפתי אותו ל CEC.
שמתי את המשטח על משטח הגומי של ה CEC, ואכן יש הבדל בצליל.
קניתי אותו כי בפטיפון הקודם שלי השטיח גומי התבלה וחיפשתי לו משטח אחר. קראתי פה בפורום על בדי לבד שמשמים לבידוד רעשים.
הזמנתי ZMAT מאתר בחו"ל, רק עד שהוא הגיע התפגר הפטפון לגמרי והחלפתי אותו ל CEC.
שמתי את המשטח על משטח הגומי של ה CEC, ואכן יש הבדל בצליל.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הבדל לטובה או לרעה? בעיקרון אתה צריך או את שטיח הלבד או את הגומי. אם אתה שם את שניהם, זה בטוח מגביה את את התקליט לעומת הזרוע. אני לא יודע לאיזה כיוון זה משפיע, אבל אם זה לטובה - אתה יכול להישאר עם זה.