Plasma pioneer 5010
התקשרתי לאחת החנויות שמיבאת פלזמות פיוניר. הבחות הציע לי טלויזיה מדגם 5010, פלזמה של פיוניר fhd. העניין הוא שהמכשיר המוצע עבר בדיקות במכון התקנים, כדי לקבל אישור ליבא את הדגם. הבחור הציע לי אותה ב12k ואמר שיש עוד על מה לדבר. האם כדאי לקחת ב 10? ואם לא אז בכמה אם בכלל?
בנוסף הוא נותן לי שנתיים אחריות, ואני יוצא מנקודת הנחה שהטלויזיה לא שרוטה או פגועה.
אשמח לדעת בכמה אנשים קנו את הדגם הזה?
בנוסף הוא נותן לי שנתיים אחריות, ואני יוצא מנקודת הנחה שהטלויזיה לא שרוטה או פגועה.
אשמח לדעת בכמה אנשים קנו את הדגם הזה?
סליחה על ההקפצה! יכול להיות שלא הסברתי כמו שצריך. ספציפית המכשיר שהוצע לי עבר בדיקות במכון התקנים ולכן הוצע לי בהנחה משמעותית. אולי מישהו בכל זאת מכיר את עיניין בדיקת מכון התקנים, האם שוחק את הטלויזיה משמעותית? האם המחיר שווה את הסיכון? צריך את עזרתכם!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
כן מכשיר שנילקח למכון התקנים . עובר או בדיקת עמידות מתח .שזה רואה מה קורה למכשיר במתח של 400v .
או שניגזרת ממנו חלק פלסטי לראות אם החומר עומד בזמן קצר חשמלי עמידות בהיתלקחות.
או שניגזרת ממנו חלק פלסטי לראות אם החומר עומד בזמן קצר חשמלי עמידות בהיתלקחות.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תראה, אם 5020 היום אפשר לקחת ב-16-18K אז 5010 שהוא מכשיר של תחילת 2007,tamirso כתב:סליחה על ההקפצה! יכול להיות שלא הסברתי כמו שצריך. ספציפית המכשיר שהוצע לי עבר בדיקות במכון התקנים ולכן הוצע לי בהנחה משמעותית. אולי מישהו בכל זאת מכיר את עיניין בדיקת מכון התקנים, האם שוחק את הטלויזיה משמעותית? האם המחיר שווה את הסיכון? צריך את עזרתכם!...
בטח מוכרים ב-10-12K בלי קשר לבדיקה..
5010 מכשיר שהוא שנתיים בשוק.. סביר שמישהו פשוט השתמש בו ודוחפים לך מכשיר יד שניה שכאילו "עבר בדיקה"
אין פה "הנחה משמעותית"
תבקש 8000 ש"ח