3 מטר - 42 FHD או 50 HD READY?
אהלן,יש לי התלבטות קלה בין גודל המסך שמתאים לי.
המרחק מהטלויזיה הוא 2.9 ולפעמים שאני ששוכב על המיטה בחדר [מה שקורא הרבה לאחרונה :X] הוא כמעט פחות מ-2.
ההתלבטות כרגע הין בין 42 אינץ' ממש טובה LCD PHILIPS 7403 או פלזמה 50 אינץ' PV80/A450 שהיא HDREADY.
1. מה לדעתכם כדאי
2. ממרחק 2 מטר - 50 אינץ' לא יראו SD זוועה? הסכלתי בחנות מ3 מטר HD וראו מן הסתם יפה....
שימושים:
50% SD
35% מחשב ומשחקים
15% HD
כרגע יש 42 אינץ' מדבקה שסה"כ התרגלתי אליה אבל אחרי כמה זמן היא מרגישה קטנה.
47 אינץ' לא נכנס בתקציב.
תודה מראש!
המרחק מהטלויזיה הוא 2.9 ולפעמים שאני ששוכב על המיטה בחדר [מה שקורא הרבה לאחרונה :X] הוא כמעט פחות מ-2.
ההתלבטות כרגע הין בין 42 אינץ' ממש טובה LCD PHILIPS 7403 או פלזמה 50 אינץ' PV80/A450 שהיא HDREADY.
1. מה לדעתכם כדאי
2. ממרחק 2 מטר - 50 אינץ' לא יראו SD זוועה? הסכלתי בחנות מ3 מטר HD וראו מן הסתם יפה....
שימושים:
50% SD
35% מחשב ומשחקים
15% HD
כרגע יש 42 אינץ' מדבקה שסה"כ התרגלתי אליה אבל אחרי כמה זמן היא מרגישה קטנה.
47 אינץ' לא נכנס בתקציב.
תודה מראש!
אתה כבר מציין כי "42 לא מספקת אותך בגודל, אז מדוע להחליף ל-"42 אחרת ?כרגע יש 42 אינץ' מדבקה שסה"כ התרגלתי אליה אבל אחרי כמה זמן היא מרגישה קטנה...
לטעמי, 2מ' לתכני SD ב-"50 זו זוועת עולם.
אם הגודל לא מספק אותך, לך על "50, ותקטין את המינון של SD
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
ול2.9 מטר? אני בכיף אקטין את המינון,פשוט תבקש מערוץ 2 שיעברו לHD....
אגב 50 אינץ' לחדר נראה לי קצת מוזר,אבל בכל זאת זה הטלוויזיה הראשית כי אבא לא רוצה לשים בסלון כלום.
פשוט אינ מפחד שיראו גרוע SD מהמרחק הזה,ואפילו בפיליפס יראו יותר טוב. אה ואני לא רוצה משקפיים
אגב 50 אינץ' לחדר נראה לי קצת מוזר,אבל בכל זאת זה הטלוויזיה הראשית כי אבא לא רוצה לשים בסלון כלום.
פשוט אינ מפחד שיראו גרוע SD מהמרחק הזה,ואפילו בפיליפס יראו יותר טוב. אה ואני לא רוצה משקפיים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה זה שצריך להחליט
אם אתה יושב 2 מטר - אולי 50" באמת יהיה קצת גדול.
אבל על מה דברת ש42" עכשיו זה קטן? על ה-2מ' או על ה2.9?
אני הייתי מעדיף גודל על רזולוציה (במיוחד שאתה לא רואה כזה הרבה HD)
יש לך בכלל תכנים או דרך להשיג תכניי FHD?
אם אתה יושב 2 מטר - אולי 50" באמת יהיה קצת גדול.
אבל על מה דברת ש42" עכשיו זה קטן? על ה-2מ' או על ה2.9?
אני הייתי מעדיף גודל על רזולוציה (במיוחד שאתה לא רואה כזה הרבה HD)
יש לך בכלל תכנים או דרך להשיג תכניי FHD?
כן. כבר אספתי כמה סרטי FHD טובים ואני ממשיך לאסוף...אני מתכנן להתחבר גם לMAX HD. התכוונתי שה42 נראה די קטן מ2.9 מטר. ושאני עייף/לא תוכנית רצינית שממש אכפת לי מהאיכות אני שוכב במיטה שזה 2 מטר.
אני כמעט סגור על הפיליפס,הבעיה היא שאני יכול להשיג כל מותג אחר בהנחה [את הסמסונג A450 50 אני יכול להביא ב8200] חוץ מהפיליפס זה די מאכזב.
אני כמעט סגור על הפיליפס,הבעיה היא שאני יכול להשיג כל מותג אחר בהנחה [את הסמסונג A450 50 אני יכול להביא ב8200] חוץ מהפיליפס זה די מאכזב.