HDX1000 וניהול קבצים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ניתן לעשות זאת רק אם ההתקן הינו בפורמט EXT2/3.
יש הוראות לצורת הניהול בגוף הביקורת למזרימדיה.
יש הוראות לצורת הניהול בגוף הביקורת למזרימדיה.
פורמט EXT2/3 כוונתך היא רק לדיסק הפמנימי... זאת אומרת במידה ואני מחבר דיסק קשיח\דיסק און קיי חיצוני NTFS או FAT32 אני יוכל להעתיק ממנו אל הדיסק הפנימי ?ziv_r כתב:ניתן לעשות זאת רק אם ההתקן הינו בפורמט EXT2/3.
יש הוראות לצורת הניהול בגוף הביקורת למזרימדיה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קריאה יכולה להתקיים מכל פורמטי הקבצים המקובלים. כתיבה רק ל EXT2/3.
בעיה חדשה ששמתי לב...
כבר אתמול פירמטי את המכשיר שוב ל EXT3 (הפירמוט נעשה בהמצעות המכשיר עצמו), לאחר שניסיתי לחבר אותו שוב דרך USB תוך כדי השימוש בתוכנה EXT2FSD ראיתי את הכונן ועתקתי עליו קבצים (כ-130 ג'יגה) הוא נתקע פעמיים בהודעה Cannot read...
רק לאחר RESET הוא המשיך להעתיק את יתר הקבצים... חשבתי אולי מדובר בתוכנה צד ג' (EXT2NFS).
אז ניסיתי שוב והפעם דרך הרשת... ראשית ניסיתי למחוק את כל הקבצים שהוא כבר העתיק דרך הרשת ושוב הוא נתקע לאחר מספר ספרייות עם אותה הודעה... ושוב רק לאחר ריסט המחשב נתן לי להמשיך למחוק.
האם מישהו נתקל בתופעה?
כבר אתמול פירמטי את המכשיר שוב ל EXT3 (הפירמוט נעשה בהמצעות המכשיר עצמו), לאחר שניסיתי לחבר אותו שוב דרך USB תוך כדי השימוש בתוכנה EXT2FSD ראיתי את הכונן ועתקתי עליו קבצים (כ-130 ג'יגה) הוא נתקע פעמיים בהודעה Cannot read...
רק לאחר RESET הוא המשיך להעתיק את יתר הקבצים... חשבתי אולי מדובר בתוכנה צד ג' (EXT2NFS).
אז ניסיתי שוב והפעם דרך הרשת... ראשית ניסיתי למחוק את כל הקבצים שהוא כבר העתיק דרך הרשת ושוב הוא נתקע לאחר מספר ספרייות עם אותה הודעה... ושוב רק לאחר ריסט המחשב נתן לי להמשיך למחוק.
האם מישהו נתקל בתופעה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אתה כל הזמן מחבר את המזרימדיה למחשב על מנת להעביר לתוכו תכנים, למה לא לשמור על פורמט קבצים של NTFS? יחסוך תוכנות צד שלישי וכנראה שהיציבות גם תעלה.
אני מעדיף להעביר דרך הרשת ... ודבר שני אני לא יודע במה זה פוגע עוד אם ה Partition לא יהיה ב EXT3 (ביכולת ניגון סרטים וכו')...ziv_r כתב:אם אתה כל הזמן מחבר את המזרימדיה למחשב על מנת להעביר לתוכו תכנים, למה לא לשמור על פורמט קבצים של NTFS? יחסוך תוכנות צד שלישי וכנראה שהיציבות גם תעלה....
אגב- כמו שציינתי בעיית היציבות עם EXT3 מופיע גם כאשר אני מחבר את המכשיר דרך הרשת ב Sharing...
אגב- רציתי לחבר אותו רק בפעם הראשונה כדי להעביר כמות גדולה של חומרים, מה שמזרז את הפעולה דרך הרשת.
לאחר מכן חשבתי להשתמש במנהל קצבים פנימי על מנת להעתיק מדיסק קשיח USB או DOK או דרך הרשת ולכן אני מעדיף שהיה EXT3 כיוון שאין למכשיר אפשרות לכתוב על NTFS.
לאחר מכן חשבתי להשתמש במנהל קצבים פנימי על מנת להעתיק מדיסק קשיח USB או DOK או דרך הרשת ולכן אני מעדיף שהיה EXT3 כיוון שאין למכשיר אפשרות לכתוב על NTFS.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למה אתה מעביר את התכנים לכונן הפנימי?
יש רק יתרונות בלנגן את התכנים דרך Streaming.
יש רק יתרונות בלנגן את התכנים דרך Streaming.
מה היתרונות ? חסרון שה MovieJukeBox לא עובד... הוא עובד רק על ספרייה אחת ואם הסרטים יהיו מפוזרים על מספר מקומות כגון: דיסק פנימי ורשת (על מחשב אחד או יותר)... יהיה בעיה עם ה MOVIEJUKEBOX...ziv_r כתב:למה אתה מעביר את התכנים לכונן הפנימי?
יש רק יתרונות בלנגן את התכנים דרך Streaming....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן להגדיר כי ה MovieJukeBox יעבור עם מספר כוננים, תתקין את ה GUI שלו והדבר די נוח להגדרה.
הערה חשובה -
ב YAMJ גם אם מגדירים ללרוץ על מספר כוננים, בפועל יש בעיה שהוא עושה mount רק לכונן אחד.
אם רוצים לעבור לכונן אחר צריך לצאת מYAMJ ולהכנס שוב. (אני חושב)
כל זאת נכון ל SMB/NFS. אם עובדים עם myiHome אין שום בעיה כזאת.
ב YAMJ גם אם מגדירים ללרוץ על מספר כוננים, בפועל יש בעיה שהוא עושה mount רק לכונן אחד.
אם רוצים לעבור לכונן אחר צריך לצאת מYAMJ ולהכנס שוב. (אני חושב)
כל זאת נכון ל SMB/NFS. אם עובדים עם myiHome אין שום בעיה כזאת.