רק הקלטות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

הי חברים,

למי שלא יודע רכשתי לא מזמן פנסוניק VS30 ו HTPC חזק ומאובזר על מנת לצפות בתכנים לא קונבנציונאלים (HD) ולהקלטות סטייל yes max.

האמת שאני מאוד מאוכזב מהצורה בה רואים טלויזיה בשידור ישיר דרך הכרטיס (הפג' 150), לא רכשתי מסך כזה יקר בשביל לצפות באיכות זוועה. לכן החלטתי להעביר את כרטיס הטלויזיה לאחד המחשבים בחדר העבודה שיהיה אחראי על הקלטות של תוכניות מועדפות ואז לצפות בהן מהסלון דרך הרשת האלחוטית (us robotics 125mb בדרך לארץ), תוכניות מוקלטות יכולות מבחינתי לאבד קצת מהאיכות זה בסדר, גם הוידאו הדפוק שלי מאבד :).

ועכשיו לשאלה, איזו תוכנה בעלת ממשק EPG מומלצת להקלטות בלבד? אני לא צריך ממשק משתמש יפה ולא שידור כשרת (מספיק לשמור קבצים על הדיסק, נחמד אם מסוגלת להמיר ל- divx לבד) פשוט הקלטות אמינות וזהו.
עדיף תוכנה חינמית אבל אני מוכן גם לשלם אם צריך, אני חייב להודות שלא התלהבתי מ- sage, אולי בתור תוכנה לשימוש גם לשידורים חיים היא הפשרה הנכונה.

מודה על ההתייחסות.

תוספת קצרה: אני לא מחפש רשימת תוכנות אפשריות, את זה אפשר למצוא בקלות ב"דביקים" אני מחפש רשמים ממשתמשים שעשו/עושים את זה ומבינים את הדילמה. שוב תודה.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מחפש אמינות בהקלטה - אין תוכנה יציבה ואמינה מ-SAGE, כיום לפחות.
GB-PVR קרובה אליה והיא גם חינמית ויכולה להמיר ל-DIVX .
מה שכן צריך לבדוק, היות ואתה לא רוצה להשתמש במחשב בסלון בממשק הקלייניט של אותה תוכנה שתבחר, אלא לגשת ישירות לקבצים, היא הדרך בה GB-PVR שומרת את הקבצים בדיסק - עם שם התוכנית ושם הפרק או לא. אחרת לא תוכל לדעת באיזו תוכנית מדובר.
מה שכן, אני יכול להגיד לך מנסיון שלגשת לרשימת עשרות ואף מאות הקלטות רק כקבצים (אפילו עם שמות), היא משימה לא קלה ומייאשת.
המלצתי, שכן תשתמש ב-קליינט של אותה תוכנה שתבחר - במחשב בסלון - רק לצפייה בתכנים מוקלטים ואולי אף ניהול הקבצים שהורדת מהרשת.
כדי לבדוק גם שימוש ב-FFDSHOW - לשיפור איכות התמונה.

אורן.

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

תודה אורן,

אני מתשמש ב- FFDSHOW, אבל חוסר ה- "חיות" שמרגיש קצת כמו איבוד פריימים וההמתנה הארוכה למעבר בין ערוצים (יותר גרוע מ-הוט) פשוט ייאש אותי.

שוב תודה על ההמלצות אבדוק את האופציות שדיברת עליהן.

בברכה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”