הבעיה:
כאשר אני מקרין סרטים\וידאו מהמחשב לטלוויזיה אני מקבל וידאו לא חלק ורואים שהמון פריימים הולכים לאיבוד (אך הסאונד בסדר).
החומרה:
מעבד AMD X2 4200, זכרון 2GB, כרטיס מסך HD4850, ומע' WIN XP SP3.
טלוויזיה "37 סמסונג דגם A550 מחוברת לכרטיס מסך עם HDMI (דרכו עובר גם הקול).
ניסיתי להשתמש ב-VLC וגם בMPClassic עם קודקים מתאימים (גם CoreAVC וגם FFD Tryouts) והבעיה קיימת בכל השיטות. מותקנים כל הדרייברים הנחוצים והכי חדשים, וגם אותם הסרתי והתקנתי מחדש. התקנתי את גירסת הבטה של Windows 7 על דיסק קשיח אחר והבעיה קיימת גם שם. חשוב לציין שכאשר אני מקרין את הסרט במסך מחשב הרגיל ("22) אין שום בעיה והסרט רץ חלק. כמו כן, זה קורה בכל פורמט - גם XVID, גם x264 ללא יוצא דופן - המעבד לא מגיע ל-100% בשום מקרה.
מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שכבל ה-HDMI שמחבר בין הטלוויזיה והמסך גורם לאיבוד הפריימים ? אורך הכבל הוא 5מטר והוא אינו כבל "יקר".
עזרה: מאבד פריימים בסרטים שמועברים לטלווזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
החומרה שלך אכן אמורה לנגן את מה שציינת ללא בעייה.
ניסית לחבר את המסך הגדול של סמסונג באופן בלעדי, כלומר שלא יהיו 2 מסכים מחוברים והוא יהיה המסך הראשי (כמובן רק לצורך הבדיקה)?
ניסית לחבר את המסך הגדול של סמסונג באופן בלעדי, כלומר שלא יהיו 2 מסכים מחוברים והוא יהיה המסך הראשי (כמובן רק לצורך הבדיקה)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התגובה.
ניתקתי את מסך המחשב ואיתחלתי אותו כשרק הטלוויזיה מחוברת.
התופעה ממשיכה גם במצב כזה.
אם לתאר את התופעה ביתר דיוק, מדובר בהרגשה שרואים סרט ב-10-15 פריימים לשנייה. כמו לשחק משחק מחשב חדש עם כרטיס מסך ישן...
יש לציין שישנם הפוגות קצרות בהן הסרטים רצים חלק למשך 3-5 שניות ואז חוזרים לקרטע עוד כמה שנוית וחוזר חלילה.
אולי משהו בהגדרות ה-CATALYST ? האם יש לכם מדריך לחיבור הטל' למחשב
וניהול ההגדרות עבור כרטיסי מסך HD4xxx דרך ה-Catalyst ?
אני אנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI קצר יותר ואדווח בהמשך.
ניתקתי את מסך המחשב ואיתחלתי אותו כשרק הטלוויזיה מחוברת.
התופעה ממשיכה גם במצב כזה.
אם לתאר את התופעה ביתר דיוק, מדובר בהרגשה שרואים סרט ב-10-15 פריימים לשנייה. כמו לשחק משחק מחשב חדש עם כרטיס מסך ישן...
יש לציין שישנם הפוגות קצרות בהן הסרטים רצים חלק למשך 3-5 שניות ואז חוזרים לקרטע עוד כמה שנוית וחוזר חלילה.
אולי משהו בהגדרות ה-CATALYST ? האם יש לכם מדריך לחיבור הטל' למחשב
וניהול ההגדרות עבור כרטיסי מסך HD4xxx דרך ה-Catalyst ?
אני אנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI קצר יותר ואדווח בהמשך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם הורדת והתקנת את ה-Catalyst הכי עדכני מהאתר של ATI?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"