מבקש עצות לשיפור המערכת שלי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
mnadav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

שלום
אני משתמש חדש בפורום ואני שמח לכתוב כאן בפעם הראשונה..ץ יש לכם אחלה של פורום.
ועכשיו לשאלתי :יש לי מערכת דיי אקלקטית אפשר לומר , רסיבר ROTEL RX-830 זוג רמקולים WHARFEDALE ATLANTIC 400 שקניתי לפני כשנתיים במחיר מצחיק (700 חדש) מבלי לחשוב מספיק אם הם מתאימים לי מחוברים לA וזוג A.R TSW 210 שעברו לאחרונה שיפוץ אצל רפי האוזמן מחוברים לB למגבר מחובר IPOD ופטפון וCD של סוני. אני שומע בעיקר ג'אז בלוז פיוז'ן ורוקנרול ישן. החדר שלי הוא בערך 3.5/5 מטר.
אני כרגע לא כל כך מרוצה ממה שיוצא מכל הסיפור הזה, הוורפדייל לא מאוזנים כל כך ומוצאים בס דיי אלים וטרבל מעט צורמני. הAR עושים עבודה לא רעה. אני מעוניין לשפר את המצב אך אין לי כל כך רעיונות איך לעשות זאת, יש לי תקציב מוגבל (כ-700-900) ש"ח
תודה רבה מראש לכולם
http://img248.imageshack.us/img248/5722 ... w10av9.jpg
http://www.canuckaudiomart.com/uploads/ ... 234d4c.jpg
http://cw3.wallashops.co.il/pi/auction_ ... T400SE.jpg

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516

שליחה

לאור התקציב הזעום......
אני הייתי מוסיף איקולייזר שיפתור לך את הבעיות שאתה מתאר.

אתה יכול לקנות משומש משהו טוב ב 300-400 שקל וסגרת את הסיפור, כמו כן תנסה לשחק עם מיקומם של הרמקולים.

יש לך מגבר ישן אבל טוב,ממש טוב(היה לי כזה בזמנו).
רמקולים אם תתחיל להחליף,אתה לא תצא מזה.

הפיתרון במקרה שלך, הכי טוב זה לא לטפל בבעיה מהשורש(ולמצא את עצמך מחליף לאט לאט הכל ומגיע לתקציב אחר לגמרי ),אלה לעקוף את הבעיה ע"י הוספת אקולייזר שישנה לך מקצה לקצה את הסאונד(כמובן לפי איך שתראה לנכון לכוון אותו).

מקווה שעזרתי.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

אקולייזר לא יעזור ורק יקלקל.

יש לך רמקולים קדמיים לא ראויים. תמכור אותם ב-300 ש"ח בלוח יד שניה, תוסיף לזה את התקציב של 900 ש"ח ויש לך כבר 1,200 ש"ח. עשה מאמץ קטן והוסף עוד קצת ואז אתה כבר במצב שאחרי קצת דיבורים והתמקחות תוכל לקנות דברים מאוד נחמדים בלוחות יד שניה.

Steve
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

[left]

I agree with Dani - go for better speakes first in your price range and with the music you like you will get best value with monitor speakers not floor standers

Steve[/left]

mnadav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

עוד שאלות...

שליחה

תודה למי שענה...
למה אתם חושבים שEQ לא יעזור?מה דעתכם על החלפת טוויטרים לוורפדייל?
עוד הצעות?..
מה דעתכם על הAR ?

צלילים-ירוקים
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 239

שליחה

תאמין לי שאתה לא רוצה להכנס לתחום של החלפת טוויטרים. EQ יכול לאזן בעיות קלות אך לא יעזור אם אתה לא מתחבר לסאונד הכללי של הרמקול.

החלפת הרמקולים למדפיים איכותיים הוא פתרון לא רע בכלל כפי שהתיעו החברים.
המגבלה התקציבית תאפשר לך לשנות לסוג אחר מקביל שאולי ישמע לך יותר טוב אך לא לשדרג בסדר גודל משמעותי (אבל יתכנון מציאות והפתעות ביד 2).

ה AR הם וינטג' אמיתיים- תחזיק אותם, בטוח שהם נפלאים בסגנונות מוסיקה מסוייים.
צלילים ירוקים בע"מ
www.green-sounds.com
קולנוע ביתי לבית לגן ולעסק

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”