HDX1000 קראת קבצי .MKV באיכות HD
-
zivt
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
שלום רב,
רכשתי את ה HDX1000 שלי לפני שלושה ימיים (קיבלתי אותו).
הורדתי סרט .MKV בפורמט X.264 באיכות 1080P (גודל קובץ כ-8 ג'יגה) כאשר ניסיתי לנגן אותו הוא ניגן בקיטועים (מההתחלה) ונתקע לאחר 20-30 שניות האם המכשיר מסוגל בכלל לנגן סרטים באיכות כזו? (בפועל, תכניט- על הנייר רשום שהוא יכול).
בנוסף אני חייב לציין שניסיתי לראות Sample של סרט אחר והוא רץ חלק ... מדובר ב- Sample של 5 דק' ואני לא יודע מה הנתונים שלו בחינת ביט-רייט וכו'...
ברצוני לדעת האם יש פה מישהו שמשתמש במכשיר לראות סרטי MKV באיכות HD ואם כן אשמח לדעת מה הנסיון שלו עם המכשיר וגם האם הוא ראה 2-3 סרטים או הרבה יותר ...
בכבוד רב,
זיו
רכשתי את ה HDX1000 שלי לפני שלושה ימיים (קיבלתי אותו).
הורדתי סרט .MKV בפורמט X.264 באיכות 1080P (גודל קובץ כ-8 ג'יגה) כאשר ניסיתי לנגן אותו הוא ניגן בקיטועים (מההתחלה) ונתקע לאחר 20-30 שניות האם המכשיר מסוגל בכלל לנגן סרטים באיכות כזו? (בפועל, תכניט- על הנייר רשום שהוא יכול).
בנוסף אני חייב לציין שניסיתי לראות Sample של סרט אחר והוא רץ חלק ... מדובר ב- Sample של 5 דק' ואני לא יודע מה הנתונים שלו בחינת ביט-רייט וכו'...
ברצוני לדעת האם יש פה מישהו שמשתמש במכשיר לראות סרטי MKV באיכות HD ואם כן אשמח לדעת מה הנסיון שלו עם המכשיר וגם האם הוא ראה 2-3 סרטים או הרבה יותר ...
בכבוד רב,
זיו
- RUJI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
מאיפה ניגנת אותו בדיוק?
HD פנימי? רשת אלחוטית?
HD פנימי? רשת אלחוטית?
-
zivt
-
- חבר פעיל

צודק שכחתי לציין וזה פרט חשוב... ניגנתי מדיסק קשיח פנימי...RUJI כתב:מאיפה ניגנת אותו בדיוק?
HD פנימי? רשת אלחוטית?...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אתה יכול להעלות לכאן את הנתונים שלו ממדיה-אינפו?
- mb0612
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
קורה לפעמים שקבצים מסויימים (בעיקר AAC) לא מתנגנים טוב אם תלחץ על ENTER. אבל אם תעמוד על שורת הקובץ ותלחץ PLAY...זה כבר סיפור אחר!!
מניסיון, ומקווה שעזרתי.
מניסיון, ומקווה שעזרתי.
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
תבדוק שאתה משתמש בקושחא האחרונה.
-
zivt
-
- חבר פעיל

לא הבנתי לגבי ה PLAY \ ENTER, האם אתה מתכוון במקום להפעיל אותו דרך INDEX של MOVIEJUKEBOX להפעיל אותו מהנגן בצורה ידנית?, כלומר להכנס לנגן הוידאו לספרייה ואז ללחוץ על הקובץ?mb0612 כתב:קורה לפעמים שקבצים מסויימים (בעיקר AAC) לא מתנגנים טוב אם תלחץ על ENTER. אבל אם תעמוד על שורת הקובץ ותלחץ PLAY...זה כבר סיפור אחר!!
מניסיון, ומקווה שעזרתי....
קשוחה אחרונה, דבר ראשון שעשיתי ביצעתי עדכון...olorin כתב:תבדוק שאתה משתמש בקושחא האחרונה....
-
zivt
-
- חבר פעיל

בכל מקרה,
אשמח לשמוע מאנשים איך זה עובד אצלהם ומה הנסיון שלהם עם סרטים באיכות 1080P (כמה סרטים הם צפו כבר דרך המכשיר)... -רק בשביל להיות רגוע שהמכשיר בבסיס שלו מסוגל...
ושוב תודה
אשמח לשמוע מאנשים איך זה עובד אצלהם ומה הנסיון שלהם עם סרטים באיכות 1080P (כמה סרטים הם צפו כבר דרך המכשיר)... -רק בשביל להיות רגוע שהמכשיר בבסיס שלו מסוגל...
ושוב תודה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
הסר כל ספק, המזרימדיה מסוגל לנגן את הקבצים התובעניים ביותר ללא כל קושי. סביר להניח כי יש משהו פגום עם הקובץ הספציפי הנ"ל. נסה אחרים.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
יש לי את ה HDX ולא מעט פעמים נקלתי בתופעות של קיטועים , ריצודים וכדומה..zivt כתב:בכל מקרה,
ושוב תודה...
100% מהפעמים זה היה קשור לקובץ הסרט (אני מנגן דרך רשת חוטית)
פשוט מוחקים את הקובץ הסורר ומורידים אחר
המכשיר "חיה" ואוכל כל גודל שתתן לו...
תהנה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

מה שאתה מתאר נשמע לא תקין, אתה נתקל בכל כך הרבה קבצים קלוקלים?
אתה משתף ב HTTP?
אתה משתף ב HTTP?
-
zivt
-
- חבר פעיל

ראשית לא.ziv_r כתב:מה שאתה מתאר נשמע לא תקין, אתה נתקל בכל כך הרבה קבצים קלוקלים?
אתה משתף ב HTTP?...
דבר שני ושכחתי לציין כאשר חיברתי את המכשיר ל-USB ראיתי 3 Unknown Partitions ואת הגדול מבניהם פירמטי ל- NTFS יכול להיות שזה גורם לבעיה?
אגב- עשיתי זאת כיוון שאני לא מצליח לגשת לכונן דרך הרשת (Windows Sharing), רואה את הכונן ברשת אבל לא מצליח לכתוב עליו. אשמח לדעת איך עושים Sharing ברשת Windows עם הרשאה לכתיבה...
שוב תודה,
זיו
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כתיבה יכולה להעשות רק כאשר הכונן הפנימי בפורמט EXT3.
מדריך לשיתוף קיים בדביק.
מדריך לשיתוף קיים בדביק.