האם אפשר לראות סרטים מישראל ב ps3 שנקנה בארה"ב ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה מדבר על DVD או בלוריי?
DVD לא יעבדו
בלוריי - הרוב כן.
DVD לא יעבדו
בלוריי - הרוב כן.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
רק בלו-ריי מאזור 1 (צפון אמריקה וכמובן סרטים בלתי נעולים) ינגנו לך ב-PS3 ללא כל בעיה כך שלפני רכישת/השכרת סרטים עליך לבדוק את איזור הסרט. סוני לעולם לא תאפשר פתיחת איזורים ב-PS3 כך שאין טעם אפילו לחלום על כך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

נילס - עדיף לדבר מידיעה.nadavck כתב:מאיפה הידיעה הזאת?snowgoose כתב:למיטב ידיעתי כל הבלו-ריי שנמכרים בטאוור רקורדס הם לא נעולים כך שאפשר לנגן אותם בכל PS3......
רוב סרטי הבלוריי לא מוגנים איזורים (יש איזה אתר - תעשה חיפוש) שאומר אילו סרטים באמת מוגנים - ואילו - סתם כתוב עליהם כאילו הם מוגנים
"הידיעה" היא משיטוט בחנויות הללו...nadavck כתב:מאיפה הידיעה הזאת?snowgoose כתב:למיטב ידיעתי כל הבלו-ריי שנמכרים בטאוור רקורדס הם לא נעולים כך שאפשר לנגן אותם בכל PS3......
על רוב הסרטים אין רישום איזור וגם מדבקה בעברית: "ניתן לנגן על PS3 ונגני בלו ריי..."
Natural Born Gamer
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - בינתיים אם לא שמת לב - אחרי שהמכשיר - איזה שנתיים בשוק - קצת יותר - עוד לא פיצחו אותו....shahar07 כתב:סוני לעולם לא תאפשר פתיחת איזורים ב-PS3 ?
האומנם ?
האם לא תהיה שום דרך לעקוף את זה ?...
עכשיו גם ראיתי באתר אחר שבעדכון האחרון הם ביטלו את הBD_JAVA - כי אנשים שיחקו במשחקי JAVA או משהו באמצעות זה - משער שפחדו מפריצות כאלו או אחרות.
ככה - שדיי ספק.
אבל בחיאת - מי שיש לו PS3 - לא יעדיף לקחת בלו ריי? גם בשביל האיכות - וגם כי רובם לא נעולים?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אוקי, חשבתי שאתה מתכוון לטאוור רקורדס העולמית בהזמנות מחו"ל.snowgoose כתב:"הידיעה" היא משיטוט בחנויות הללו...nadavck כתב:מאיפה הידיעה הזאת?snowgoose כתב:למיטב ידיעתי כל הבלו-ריי שנמכרים בטאוור רקורדס הם לא נעולים כך שאפשר לנגן אותם בכל PS3......
על רוב הסרטים אין רישום איזור וגם מדבקה בעברית: "ניתן לנגן על PS3 ונגני בלו ריי..."...
אבל אתה נותן מידע לא מדויק!!! מכשיר PS3 שנקנה בארה"ב ינגן סרטי בלו ריי מאיזור A בלבד!!!!
רוב הסרטים שנמכרים בארץ הם מאיזור B.
נכון, יש סרטים שאינם מוגנים, אבל צריך לדעת למצוא אותם, כפי שאמר Lawpower, יש אתר שעושה בדיקה לכל סרט שיוצא. אני קניתי את ארץ קשוחה על פי המלצת האתר באיזור A למרות שנגן שלי הוא מאיזור B וזה אכן עובד.
אבל שוב, זה לא נכון לגבי כל סרטי איזור A, כבר לקחתי מהאוזן במקרה כמה סרטים שהיו מאיזור A ולא נוגנו אצלי על המכשיר. (כאמור, PS3 שנקנה בארץ איזור B).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

רק חשוב שוב לומר - רוב הסרטים אמורים לעבוד
- ד"א - דיסק שכתוב עליו שיעבוד בPS3 - לא אומר שיעבוד באיזה PS3 ...
אני אישית - העדפתי לקנות PS3 מאירופה - ולו בשביל להיות בטוח שכל סרט DVD או בלוריי מהארץ יעבדו.
- ד"א - דיסק שכתוב עליו שיעבוד בPS3 - לא אומר שיעבוד באיזה PS3 ...
אני אישית - העדפתי לקנות PS3 מאירופה - ולו בשביל להיות בטוח שכל סרט DVD או בלוריי מהארץ יעבדו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הנה האתר. כמו שאתה רואה רובם (מאלו שיצאו עד היום) לא ממוגבלים איזורית, למרות שיש לא מעט "וורודים":
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=b
LAWPOWER, לא כולם יכולים להביא קונסולה אירופאית. אצלי זה היה או להביא אמריקאית או לרכוש בארץ במחיר כפול.
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=b
LAWPOWER, לא כולם יכולים להביא קונסולה אירופאית. אצלי זה היה או להביא אמריקאית או לרכוש בארץ במחיר כפול.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
צריך להיות פה THREAD נעוץ איפשהו שלי עם לינק שאומר חד וחלק אילו סרטים הם REGION-FREE ואילו הם לא.
רק שלא יעלה בדעתך לחשוב שזה ש-TOWER RECORDS כותבים שהסרט עולה על PS3 זה אומר שהם יודעים משהו מהחיים שלהם. לסרטי BLURAY יש איזורי נעילה חד וחלק. אם המכשיר שלך אמריקאי הוא ל---א(!!!) יקרא שום סרט שנקנה בארץ או באירופה לצורך העניין, אלא אם כן מדובר בפירוש בסרט שהוא REGION FREE.
רק שלא יעלה בדעתך לחשוב שזה ש-TOWER RECORDS כותבים שהסרט עולה על PS3 זה אומר שהם יודעים משהו מהחיים שלהם. לסרטי BLURAY יש איזורי נעילה חד וחלק. אם המכשיר שלך אמריקאי הוא ל---א(!!!) יקרא שום סרט שנקנה בארץ או באירופה לצורך העניין, אלא אם כן מדובר בפירוש בסרט שהוא REGION FREE.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ביקשת - קיבלת9xcalibur9 כתב:צריך להיות פה THREAD נעוץ איפשהו שלי עם לינק שאומר חד וחלק אילו סרטים הם REGION-FREE ואילו הם לא....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 775#740775
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני מעדכן שאני מזמין מארה"ב את אוסף הסנדק המיוחד הכולל 4 בלו ריי. הוא מיועד לאיזור A והנגן שלי הוא איזור B אבל על פי האתר ש- Huber נותן כתוב שהוא region free.
אז אני נכנס ל"הרפתקאה" הזאת ואדווח שהחבילה תגיעה.
כאמור, כבר יש לי בבית את ארץ קשוחה, כתוב עליו A בגדול אבל הוא עובד אצלי כמו גדול.
אז אני נכנס ל"הרפתקאה" הזאת ואדווח שהחבילה תגיעה.
כאמור, כבר יש לי בבית את ארץ קשוחה, כתוב עליו A בגדול אבל הוא עובד אצלי כמו גדול.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני הזמנתי לפי האתר הזה את מהדורת 25 השנים של בלייד ראנר, ועבד.