Sony 40L4000
למישהו יש מושג מהו זמן התגובה של המסך הזה.
משום מה אני לא רואה את נתון הזה באף מקום ואפילו לא באתר הרשמי של סוני.
למה זה לא רשום בשום מקום? יכול להיות בגלל שהוא גדול מידי אז הם מסתירים את המיידע הזה כדי שזה לא יהיה יש יקפוץ לקונה הפוטנציאלי וישר ירד מזה?
הדף הרשמי של המסך:
http://www.sony.co.uk/product/t32-l-ser ... nicalSpecs
משום מה אני לא רואה את נתון הזה באף מקום ואפילו לא באתר הרשמי של סוני.
למה זה לא רשום בשום מקום? יכול להיות בגלל שהוא גדול מידי אז הם מסתירים את המיידע הזה כדי שזה לא יהיה יש יקפוץ לקונה הפוטנציאלי וישר ירד מזה?
הדף הרשמי של המסך:
http://www.sony.co.uk/product/t32-l-ser ... nicalSpecs
עזוב אותך מחארטות, הזמן תגובה זה 6MS בדיוק כמו כל הטלווזיות, הם לא מציינים את זה ובשכל כי זה חרטא, אין לזה תקן בכלל ככה שגם אם אומרים 2MS בארץ, אז זה לא בהכרח 2MS של טלוויזיה אחרת.. תבין את זה. אבל אל תדאג טלוויזיה מעולה ורואים בה מצויין.. ולגביך זה 6MS בדיוק כמו כל הטלווזיות שבמחיר שלה.. ואף יש כאלה עם 8MS שבמחיר שלה.
טלוויזיה פצצה, ובקשר לזה שישפאר לא מציינים את זה באתר שלהם, שוב טיפשי לציין משהו שאין לו תקן. תשאל את הנציגים שלהם והם יסבירו לך
טלוויזיה פצצה, ובקשר לזה שישפאר לא מציינים את זה באתר שלהם, שוב טיפשי לציין משהו שאין לו תקן. תשאל את הנציגים שלהם והם יסבירו לך
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא טלביזיה טובה.
מאוד התאכזבתי מהתמונה שלה היא לא חדה בכלל וההתאמת צבעים שלה לא טובה.
בחנתי אותה אישית בחנות מול שארפ וטושיבה (טושיבה למען השם!) ובשניהם ראו יותר טוב ממש מאכזבת לא ממליץ.
אם כבר תילך על w4500
פיליפס 7403 שארפ 6d44 סמסונג a650
קח אחת מהם לא תצטער
בחנתי אותה אישית בחנות מול שארפ וטושיבה (טושיבה למען השם!) ובשניהם ראו יותר טוב ממש מאכזבת לא ממליץ.
אם כבר תילך על w4500
קח אחת מהם לא תצטער
Re: לא טלביזיה טובה.
למה אתם סתם ממציאים אבל נתונים? איפה בדיוק רשום שזה 8 MS? הרי קראת באיזה אתר בחול שרשום 8 MS, מי אמר שהנתון הזה נכון, אומר שנית בישפאר אמרו שאין לזה תקן ככה שזה יהיה טיפשי לרשום MS, בכל זאת התעקשתי לדעת, הם אמרו לי 6MS, עכשיו לטלוויזיות במחיר שלה, ואני מדגיש זאת כי ידוע לנו שהרבה לא מבינים.. במחיר שלה 6MS זה מצויין, מה גם בטלוויזיות גם 8MS לא משמעותי בכלל, במסכי מחשב דוקא כן משמעותי מעל ל6MS, כי זה מסך קטן ורואים מקרוב.. קל יותר להבחין, שזה בקושי. אז שוב אין לזה תקן ושום דבר שתגיד לי יהיה בדוק ונכון, הטלוויזיה שאתה ציינת היא במחירים גבוהים יותר, כך שזו הסיבה לכך שהMS נמוך יותרlaad כתב:זמן תגובה: 8 מילישניות.
לי יש פיליפס סדרה 9, עם זמן תגובה 3 מילישניות. חבר שלי קנה את ה-Sony 40L4000, ואני מוכרח לציין שהיא מאוד הפתיעה אותי לטובה.
לדעתי אין הבדל משמעותי בין 8 ל-3. אני מסכים עם מה שכתב SagroN....
וואוו וואו שתיהיה בריא בנאדם, כאילו מה אתה משווה בכלל את המחירים, איך אתה יכול להשוות טלוויזיות כשאחת מהם המחיר שלה כפול מהשניה, המחיר הכי זול של A650 32 אינצ', בחברה שניתן להניח עליה את הדעת ולקנות בה, הוא 5,700, לעומתה המחיר של הטלוויזיה שהוא ביקש היא 3,000, המחיר כמעט כפול, איך אתה בכלל יכול להשוות ביניהם? וצודק בקשר לכך שהצבעים לא הכי חדים, אבל למען האמת זה כל הקטע של הBravia Engine 2 למען האמת, הם רוצים צבעים חיים, ולא "חדים". לכן יש כאלה שחושבים שחד יותר יפה, ובצדק ויש כאלה ש"אמיתי" כביכול יותר יפה.israeli1948 כתב:מאוד התאכזבתי מהתמונה שלה היא לא חדה בכלל וההתאמת צבעים שלה לא טובה.
אם כבר תילך על w4500
קח אחת מהם לא תצטער...
מה שאני ממליץ לך, ללכת לסניף הכי קרוב לביתך, BIG BOX / BEST BUY / אלמ / שקם אלקטריק / מחסני חשמל.. או כל רשת גדולה אחרת, שבוודאות יהיו בה את הטלוויזיות שניזכרו לעיל, ואז תעשה את ההשוואה, ותראה בעין שלך, מה יותר יפה וטוב. רק כך תחליט, על תסתמך על מילים של אחרים. אתה רואה בL4000 טוב? אתה מרוצה ממנה? קח אותה. מה זה משנה אם יגידו לך A450 או כל דגם אחר כאשר אתה רואה יותר טוב בL4000, בסופו של דבר אתה קובע.
תעשה את הבחירה הנכונה, ותתחדש?
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

יש לי סוני בבית!!!
ויש הבדל בין להכפיש דגם אחד- ולדבר בצורה כוללנית על חברת סוני, אסור להיות חסיד של חברה אחת, במילא זה מסחרה אחת גדולה המסכי אל סי די ואני אומר את זה אחרי הרבה שנים בתחום...אין לך מושג מה קורה שם בחברות האלה, וכמה ''דגמים מובילים'' אפילו לא מיוצרים במפעלי אלפא של החברות אלא ע''י חברות יצרניות אחרות.
ואם אתה עדיין צריך דוגמא לכוונתי הטובות הסתכל על הסקירה שעשיתי על w4500 ועל מסכי 32 אינטש נוספים ועל העובדה והמלצתי על הדגם הזה של הסוני כבין המסכים המשתלמים ביותר ב32 ואולי אפילו המשתלם ביותר,תלוי במחיר.
יכול להיות שהדגם שראיתי היה w4000 הוא היה יקר יותר אבל פחות טוב ממתחריו(7403, a650,6d44 )הן מבחינת מחיר הן מבחינת חדות, והן מבחינת התאמת צבעים אני צריך לבדוק את העניין. אבל כמעט בטוח שהסתכלתי על הL4000 יום ראשון אני יקפוץ לשם שוב ויבדוק את זה.
ה L4000
full hd?
כי אם לא אז התבלבלתי
ואם אתה עדיין צריך דוגמא לכוונתי הטובות הסתכל על הסקירה שעשיתי על w4500 ועל מסכי 32 אינטש נוספים ועל העובדה והמלצתי על הדגם הזה של הסוני כבין המסכים המשתלמים ביותר ב32 ואולי אפילו המשתלם ביותר,תלוי במחיר.
יכול להיות שהדגם שראיתי היה w4000 הוא היה יקר יותר אבל פחות טוב ממתחריו(7403, a650,6d44 )הן מבחינת מחיר הן מבחינת חדות, והן מבחינת התאמת צבעים אני צריך לבדוק את העניין. אבל כמעט בטוח שהסתכלתי על הL4000 יום ראשון אני יקפוץ לשם שוב ויבדוק את זה.
ה L4000
full hd?
כי אם לא אז התבלבלתי
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- moshelog
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 315
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי סוני 40 S3000
מאוד התאכזבתי
בדקתי גם את מעבד הBRAVIA ENGINE 2 החדש
ואני אישית לא התרשמתי
השאלה מה התקציב שיש לך .
כל עוד אני לא יודע מה התקציב לא יודע מה להמליץ
בכל אופן במותגים הייתי מתלבט בין סמסונג לפיליפס .
המחירים ירדו ואפשר להשיג מחירים טובים .
סוני גם ככה לא זולה .
מאוד התאכזבתי
בדקתי גם את מעבד הBRAVIA ENGINE 2 החדש
ואני אישית לא התרשמתי
השאלה מה התקציב שיש לך .
כל עוד אני לא יודע מה התקציב לא יודע מה להמליץ
בכל אופן במותגים הייתי מתלבט בין סמסונג לפיליפס .
המחירים ירדו ואפשר להשיג מחירים טובים .
סוני גם ככה לא זולה .
היי שוב, תודה על כל התגובות.
אני כבר קניתי את המסך הזה לפני שבועיים אחרי התלבטות קשה בין הסוני הזאת לבין השארפ LC42SB55 אז אין לי הרבה ברירה.
בסוף לקחנו את הסוני בגלל שלא ראיתי כל כך הרבה הבדל בניהן ואמא שלי נורא התלהבה מהסוני והיא תמיד רצתה טלוויזיה של סוני
.
פשוט עניין אותי הזמן תגובה שלה משום שראיתי לפני כמה ימים בבית תוכנית שהיו בה כמה סצנות חשוכות שראו בהם רק כמה נקודות אור של פנסים באזור וכשהתמונה התחילה לזוז שמתי לב לשובל למשאירות נקודות האור כאשר הם זזות ביחד עם התמונה.
SagroN:
מאיפה הבאת את זה שהטלוויזיה הזאת עולה 3000 שקל. אני קניתי אותה 7200 ובגם זאפ אפשר להשיג אותה לא פחות מ6000
בעיה נוספת שכנראה אפשר לפתור עם כיול התמונה והייתי רוצה לדעת איך בדיוק היא:
שכאשר אני רואה סצנות שיש בהם פריטים בצבע אדום, אז האדום ממש בולט ומרצד הרבה יותר מכל צבע אחר בתמונה.
אני מדבר על תוכניות וסרטים שהם לא באיכות FDH אלא על רזולוציות של SD.
האם זה קיים בכל הטלוויזיות.
האם יש דרך לתקן את זה עם כיול נכון של הטלוויזיה?
אני כבר קניתי את המסך הזה לפני שבועיים אחרי התלבטות קשה בין הסוני הזאת לבין השארפ LC42SB55 אז אין לי הרבה ברירה.
בסוף לקחנו את הסוני בגלל שלא ראיתי כל כך הרבה הבדל בניהן ואמא שלי נורא התלהבה מהסוני והיא תמיד רצתה טלוויזיה של סוני
פשוט עניין אותי הזמן תגובה שלה משום שראיתי לפני כמה ימים בבית תוכנית שהיו בה כמה סצנות חשוכות שראו בהם רק כמה נקודות אור של פנסים באזור וכשהתמונה התחילה לזוז שמתי לב לשובל למשאירות נקודות האור כאשר הם זזות ביחד עם התמונה.
SagroN:
מאיפה הבאת את זה שהטלוויזיה הזאת עולה 3000 שקל. אני קניתי אותה 7200 ובגם זאפ אפשר להשיג אותה לא פחות מ6000
בעיה נוספת שכנראה אפשר לפתור עם כיול התמונה והייתי רוצה לדעת איך בדיוק היא:
שכאשר אני רואה סצנות שיש בהם פריטים בצבע אדום, אז האדום ממש בולט ומרצד הרבה יותר מכל צבע אחר בתמונה.
אני מדבר על תוכניות וסרטים שהם לא באיכות FDH אלא על רזולוציות של SD.
האם זה קיים בכל הטלוויזיות.
האם יש דרך לתקן את זה עם כיול נכון של הטלוויזיה?