קיים דיסק קשיח פנימי
עדיין לא הוגדר הטורנט של המכישר
מעוניין לדעת האם הטורנט שומר את הקבצים במכישר
והאם יש צורך להשאיר מחשב שעליו רץ קליינט של טורנט
יש למישהו אולי הסבר על שימוש בטורנט
תןדה
עזרה בשימוש טורנטים בA100 פופקורן
בפופקורן יש 2 אפליקציות NMT להורדות טורנטים:
1. בעזרת USENET שמחייבת רישום ותשלום חודשי.
2. בעזרת BItTorrent רגיל - התוכנה נקראת TRANSMISSION והממשק שלה נקרא CLUTCH שנפתח בעזרת דפדפן אקפלורר או FIREFOX (ראה אפשרות אחרת בהמשך..)
בהנחה שהתכוונת לאופציה 2 אז הדבר פשוט:
א. אתה מוריד לספרייה שתבחר (או מחשב או פופקורן) את קובץ הטורנט.
ב. נכנס מהדפדפן שלך לכתובת: http://IP-Address:8077 באשר ה IP הוא כתובת הפופקרן שלך.
ג. ייפתח לך ה CLUTCH ושם יש לך מסך ידידותי עם אפשרות לבחירת קובץ הטורנט שהורדת.
ד. לאחר פתיחת הקובץ - כעת בכלל אין צורך במחשב שלך תוכל לכבות אותו ומכאן והלאה הסרט שאתה מוריד - יורד לתיקיית DOWNLOAD בתוך הפופקורן.
ה. בכל עת תוכל לעקוב אחר הטורנט בעזרת ה CLUTCH.
אפשר כמובן לשדרג שידרוג חיצוני את קליינט הביטורנט (אני למשל יש לי TRANSMISIION 1.5 BETA 2) ואז תוכל להשתמש בתוכנה דומה לתוכנת uTORRENT (ללא דפדפן בכלל) לשליטה על קבצי הטורנטים שאתה מוריד. התוכנה נפתחת רגיל כפי שאתה פותח uTORRENT.
בהצלחה
1. בעזרת USENET שמחייבת רישום ותשלום חודשי.
2. בעזרת BItTorrent רגיל - התוכנה נקראת TRANSMISSION והממשק שלה נקרא CLUTCH שנפתח בעזרת דפדפן אקפלורר או FIREFOX (ראה אפשרות אחרת בהמשך..)
בהנחה שהתכוונת לאופציה 2 אז הדבר פשוט:
א. אתה מוריד לספרייה שתבחר (או מחשב או פופקורן) את קובץ הטורנט.
ב. נכנס מהדפדפן שלך לכתובת: http://IP-Address:8077 באשר ה IP הוא כתובת הפופקרן שלך.
ג. ייפתח לך ה CLUTCH ושם יש לך מסך ידידותי עם אפשרות לבחירת קובץ הטורנט שהורדת.
ד. לאחר פתיחת הקובץ - כעת בכלל אין צורך במחשב שלך תוכל לכבות אותו ומכאן והלאה הסרט שאתה מוריד - יורד לתיקיית DOWNLOAD בתוך הפופקורן.
ה. בכל עת תוכל לעקוב אחר הטורנט בעזרת ה CLUTCH.
אפשר כמובן לשדרג שידרוג חיצוני את קליינט הביטורנט (אני למשל יש לי TRANSMISIION 1.5 BETA 2) ואז תוכל להשתמש בתוכנה דומה לתוכנת uTORRENT (ללא דפדפן בכלל) לשליטה על קבצי הטורנטים שאתה מוריד. התוכנה נפתחת רגיל כפי שאתה פותח uTORRENT.
בהצלחה