טלוויזיה לסלון? מה עדיף? TH50PV80 \ PS50A550 \ PS50A450
שלום לכולם!
אפתח בציון לשבח לפורום המדהים הזה ששופע בידע נרחב בתחום והעשיר את הידע האישי שלי בכמה וכמה רמות.
עד אתמול שקראתי המון המון, הייתי נעול על LCD לסלון בבית, וחשבתי על הפיליפס 7403 שהיא גם FHD וגם 100HZ .
היום כשהמשכתי לקרוא עוד ועוד דעתי החלה להשתנות לכיוון פלאזמה, ואם כבר פלאזמה אז 50 אינצ'.
אילו מבין השלוש בכותרת עדיפות?
האם בכל זאת כדאי לחזור לLCD?
נתונים על הסלון ועל הרגלי הצפייה:
מרחק ישיבה הוא בין 2.8-4.5 מטר.
תכנים -
50% SD - ממיר יס
50% - HD מהמחשב נייד
עזרתכם, תודה
אסף
בנעטיה
אפתח בציון לשבח לפורום המדהים הזה ששופע בידע נרחב בתחום והעשיר את הידע האישי שלי בכמה וכמה רמות.
עד אתמול שקראתי המון המון, הייתי נעול על LCD לסלון בבית, וחשבתי על הפיליפס 7403 שהיא גם FHD וגם 100HZ .
היום כשהמשכתי לקרוא עוד ועוד דעתי החלה להשתנות לכיוון פלאזמה, ואם כבר פלאזמה אז 50 אינצ'.
אילו מבין השלוש בכותרת עדיפות?
האם בכל זאת כדאי לחזור לLCD?
נתונים על הסלון ועל הרגלי הצפייה:
מרחק ישיבה הוא בין 2.8-4.5 מטר.
תכנים -
50% SD - ממיר יס
50% - HD מהמחשב נייד
עזרתכם, תודה
אסף
בנעטיה
גם אני מאד מתלבט בעניין הזה
אצלי עיקר השימוש הוא תכני HD דרך מחשב וגם גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב וכמעט בלי צפייה בטלויזיה רגילה..כמו YES
לפי מה שהבנתי פלזמה לא מתאימה כל כך לעבודה עם מחשב כי היא נוטה לצריבת תמונות סטטיות שנמצאות עליה זמן ממושך - כמו למשל הDESKTOP של ווינדוס...
אבל פלזמות חדשות מתוצרת סמסונג ופנסוניק כנראה פתרו את העניין הזה בשנים האחרונות..אבל זאת רק הערכה שלי...
אצלי עיקר השימוש הוא תכני HD דרך מחשב וגם גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב וכמעט בלי צפייה בטלויזיה רגילה..כמו YES
לפי מה שהבנתי פלזמה לא מתאימה כל כך לעבודה עם מחשב כי היא נוטה לצריבת תמונות סטטיות שנמצאות עליה זמן ממושך - כמו למשל הDESKTOP של ווינדוס...
אבל פלזמות חדשות מתוצרת סמסונג ופנסוניק כנראה פתרו את העניין הזה בשנים האחרונות..אבל זאת רק הערכה שלי...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לך .
מניסיון אישי עדיף לך לקנות מסך HD REDY .
מיכוון שהוא מתאים יותר לשידורי sd .
למרחק שאתה יושב לא תבחין בין full hd לבין redy .
קודם כל לדעתי ולדעת רבים הסמסונג a450 חדה יותר מהסמסונג a550 שהוא פול.
עכשיו לגבי ההחלטה בין פנסוניק pv -80 לסמסונג a450 .
.לסמסונג מעבד יחודי 18 ביט .
לסמסונג קיים עוד מעבד יחודי שנקרא DNIe שהוא מצופף פיקסלים פי שש.
הצבעים ותאורת המסך בסמסונג חמים יותר וחדים יותר .
המראה החיצוני של הסמסונג יפה באלף מונים מהפנסוניק.
וגם השלט עשוי מחומרים משובחים יותר.
תוכל לראות את שתי המסכים ברשת א.ל.מ ביד אליהו ושם תחליט בעצמך מה מתאים לך יותר
קניה נעימה .
מניסיון אישי עדיף לך לקנות מסך HD REDY .
מיכוון שהוא מתאים יותר לשידורי sd .
למרחק שאתה יושב לא תבחין בין full hd לבין redy .
קודם כל לדעתי ולדעת רבים הסמסונג a450 חדה יותר מהסמסונג a550 שהוא פול.
עכשיו לגבי ההחלטה בין פנסוניק pv -80 לסמסונג a450 .
.לסמסונג מעבד יחודי 18 ביט .
לסמסונג קיים עוד מעבד יחודי שנקרא DNIe שהוא מצופף פיקסלים פי שש.
הצבעים ותאורת המסך בסמסונג חמים יותר וחדים יותר .
המראה החיצוני של הסמסונג יפה באלף מונים מהפנסוניק.
וגם השלט עשוי מחומרים משובחים יותר.
תוכל לראות את שתי המסכים ברשת א.ל.מ ביד אליהו ושם תחליט בעצמך מה מתאים לך יותר
קניה נעימה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תיגש לראות את המסכים שרשמת ותחליט בעצמך,רק תדאג ללכת לחנות מתמחה ולא ל א.ל.מ או כל רשת אחרת שיש לה אינטרס למכור מסך מסויים והמסכים שם לא מכויילים.גם בחנות מתמחה לא תמיד המסכים מכויילים,אז תבקש את השלט ותשחק עם ההגדרות עד שתגיע לתמונה שאתה מרוצה ממנה ותשווה.
אילו חנויות מומלצות? (אני מב"ש)guy11 כתב:תיגש לראות את המסכים שרשמת ותחליט בעצמך,רק תדאג ללכת לחנות מתמחה ולא ל א.ל.מ או כל רשת אחרת שיש לה אינטרס למכור מסך מסויים והמסכים שם לא מכויילים.גם בחנות מתמחה לא תמיד המסכים מכויילים,אז תבקש את השלט ותשחק עם ההגדרות עד שתגיע לתמונה שאתה מרוצה ממנה ותשווה....
יש לנו א.ל.מ \ מחסני חשמל \ עולם הקולנוע \ שקם אלקטריק \ ביג בוקס...
אין לך יותר מידי אופציות חוץ מאולי עולם הקולנוע,אבל לא משנה לאיזו חנות תיגש,תבקש את השלטים של המסכים,ותקח בחשבון שהרבה מהמוכרים (לא כולם) ברשתות הגדולות,מבינים במסכים בערך באותה מידה שהם מבינים במקררים ובמכונות כביסה...
תתמקד בסמסונג שהוזכרו פה ובפנסוניק.לא רשמת מה התקציב,אז אולי שווה לך להתמקד בפיוניר..
תתמקד בסמסונג שהוזכרו פה ובפנסוניק.לא רשמת מה התקציב,אז אולי שווה לך להתמקד בפיוניר..
המוכרנים לא מבינים כלום...
הייתי היום כעצתכם בחנויות לראות את הפלאסמות הנ"ל.
בא.ל.מ. המוכר אמר ששיטת פרוגרסיב זה שיטת NTSC... שמשודרת בארה"ב.
עוד אמר שאין הבדל בין 50Hz ל100Hz וזה רק טריק פרסומי...
כששאלתי אותו לגבי המרחק צפייה אם אני יבדיל בין FHD לבין HR הוא אמר: "ברור" (המרחק הוא 4 מטר)
במחסני חשמל המוכר אמר שדגם ה410 זה אחריות של "סם-ליין" ושדגם ה451 זה אחריות של י.שלום.....
כמוסן שהסברתי לו את ההבדל בין הדגמים ואז הוא ניסה לשכנע אותי על הLG בטענה ששם התמונה חדה יותר.. שאלתי אם אפשר את השלט בכדי לבדוק כיול מסך בשתיהן והוא כמובן סירב...
יצאתי משתי החנויות מאוכזב מהחוסר ידע של המוכרנים, ושוב אני רוצה להודות לכם כאן בפורום כי אם לא הייתי בא מוכן, הייתי נופל בשטיקים שלהם.
אכן הדגם של סמסונג מדהים!
כששאלתי אותו לגבי המרחק צפייה אם אני יבדיל בין FHD לבין HR הוא אמר: "ברור" (המרחק הוא 4 מטר)
במחסני חשמל המוכר אמר שדגם ה410 זה אחריות של "סם-ליין" ושדגם ה451 זה אחריות של י.שלום.....
כמוסן שהסברתי לו את ההבדל בין הדגמים ואז הוא ניסה לשכנע אותי על הLG בטענה ששם התמונה חדה יותר.. שאלתי אם אפשר את השלט בכדי לבדוק כיול מסך בשתיהן והוא כמובן סירב...
יצאתי משתי החנויות מאוכזב מהחוסר ידע של המוכרנים, ושוב אני רוצה להודות לכם כאן בפורום כי אם לא הייתי בא מוכן, הייתי נופל בשטיקים שלהם.
אכן הדגם של סמסונג מדהים!
Re: המוכרנים לא מבינים כלום...
איזה סמסונג?xpozot כתב:הייתי היום כעצתכם בחנויות לראות את הפלאסמות הנ"ל.
אכן הדגם של סמסונג מדהים!...
A451?
כמה היא עולה במחסני חשמל?