ירידת מחירים במסכי הפלזמה והLCD.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם לי אחד הנציגים של א.ל.מ ברמת גן אמר את זה,
הבסיס מידע שיש לו זה שהוא אמר לי שהוא רוצה מסך של סוני והנציג של סוני שמתעסק עם הסניף שלהם אמר לו לחכות כי הולכת להיות ירידת מחירים
הבסיס מידע שיש לו זה שהוא אמר לי שהוא רוצה מסך של סוני והנציג של סוני שמתעסק עם הסניף שלהם אמר לו לחכות כי הולכת להיות ירידת מחירים
מחירי מוצרי חשמל תמיד יורדים לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.hananmori12 כתב:גם לי אחד הנציגים של א.ל.מ ברמת גן אמר את זה,
הבסיס מידע שיש לו זה שהוא אמר לי שהוא רוצה מסך של סוני והנציג של סוני שמתעסק עם הסניף שלהם אמר לו לחכות כי הולכת להיות ירידת מחירים...
-
doctor123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אתה צודק.אבל מדברים על ירידה משמעותית של עשרות אחוזים .opher כתב:מחירי מוצרי חשמל תמיד יורדים לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.hananmori12 כתב:גם לי אחד הנציגים של א.ל.מ ברמת גן אמר את זה,
הבסיס מידע שיש לו זה שהוא אמר לי שהוא רוצה מסך של סוני והנציג של סוני שמתעסק עם הסניף שלהם אמר לו לחכות כי הולכת להיות ירידת מחירים......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35095
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
עשרות אחוזים זה פשוט לא סביר...doctor123 כתב:אתה צודק.אבל מדברים על ירידה משמעותית של עשרות אחוזים .opher כתב:מחירי מוצרי חשמל תמיד יורדים לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.hananmori12 כתב:גם לי אחד הנציגים של א.ל.מ ברמת גן אמר את זה,
הבסיס מידע שיש לו זה שהוא אמר לי שהוא רוצה מסך של סוני והנציג של סוני שמתעסק עם הסניף שלהם אמר לו לחכות כי הולכת להיות ירידת מחירים.........
נראה לי עד 5% יותר הגיוני אם בכלל (הכוונה לירידה חד פעמית לא לזחילת מחירים מטה שיש כל הזמן)
אם נבדוק את גרף המחירים אחורה נראה בשנים האחרונות הטלויזיות ירדו כ30-40 אחוז בשנה, הירידות המשמעותיות יותר במסכים הגדולים .doctor123 כתב:אתה צודק.אבל מדברים על ירידה משמעותית של עשרות אחוזים ....
בקיצור אם אתה מעוניין לקנות LCD או פלזמה אתה צריך להחליט על תקציב ומטרות ולהתחיל לעקוב אחרי המחירים, שהמטרות מתאימות לתקציב צריך לקנות , גם אחרי שתרכוש המחירים ימשיכו לרדת ותמיד יצאו דגמים חדשים.
לפני שנתיים אולי קצת יותר החלטתי שאני מעוניין להחליף טלויזיה אבל המחירים למסכים שרציתי היו רחוקים מהתקציב שלי כ20,000 ויותר, חיכיתי בסבלנות שנה וחצי וקניתי מסך ב10,000 ש"ח, היום אחרי חצי שנה אפשר להשיג אותו ב8,000 ש"ח וב10,000 ש"ח אפשר להשיג מסך יותר רציני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הירידה הגדולה היתה בדצמבר. לא כ"כ הגיוניש
תהיה עוד ירידה, אבל הכל אפשרי...
תהיה עוד ירידה, אבל הכל אפשרי...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה פשוט מעניין . שאנשי מכירות במקום למכור מזהירים לקוחות לא לקנות אלה להמתין.
נשמע קצת הזוי אבל כדאי למי שרוצה לרכוש להמתין עוד כמה ימים.
נשמע קצת הזוי אבל כדאי למי שרוצה לרכוש להמתין עוד כמה ימים.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
נראה לי משעשע
אם איש המכירות הזה היה יודע כמה אנשים מתיחסים למה שאמר...
מחירים במגמת ירידה תמיד
לא מאמים שמישהו יחתוך בעשרות אחוזים
דברים כאלו רואים רק בסוף שנה, בניקוי מחסנים
אם איש המכירות הזה היה יודע כמה אנשים מתיחסים למה שאמר...
מחירים במגמת ירידה תמיד
לא מאמים שמישהו יחתוך בעשרות אחוזים
דברים כאלו רואים רק בסוף שנה, בניקוי מחסנים
העם דורש..... כל מיני דברים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. נכון, אבל כשהדולר יעלה תאמין לי שהמחיר יעלה.....tommygun כתב:מה זה קשור?tiptip כתב:שטויות ומה אם ה$$ יעלה כמו שהוא עלה לאחרונה??...
כשהדולר ירד ראית שהמחירים ירדו???
חוץ מזה שאף יבואן לא מייבא מארה"ב טלוויזיות...
2. אין שום קשר, הדולר הוא המטבע המקובל לתשלום גם למזרח הרחוק.