למה אני שואל?
החשש היחיד הוא שכשישדרו בארץ (?...) 1080i בעוד שנתיים שלוש, ולממירים יהיה חיבור hdmi
ולא קומפוננט.
זה חשש מוצדק, או אין סיכוי שיקרה בקרוב התרחיש הזוועתי הזה?
אגב לידיעתי 2 השינויים היחידים בPHD8 לעומת ה-PHD7 הם:
1. החלפת Super Real Gamma System ב- Advanced Real Gamma System שאמור לשפר את הבהירות.
2. החלפת השלט רחוק.
מאחר וה-VS30 וה-PHD7 דומים (למעט טרמינל HDMI BULIT IN ומראה) הרי ששינויים אלו תופסים גם לגבי ה-VS30 לעומת ה-PHD8.
כל העניין הוא ב hdmi, נכון?
כלומר, ה vs30 תקבל 1080-50i, רק בקומפוננט.
האם האסון כה גדול?
יש מצב ששידורי 1080-50I בארץ יועברו ב hdmi בלבד?
(בהתחשב בעובדה שמחליפתה, ה 500, תעלה "הרבה" יותר (ציטוט של מוכר), ומועד, או הגעתה של ה phd8 לא ברור.)
איתי_הגיתי כתב:יש מצב ששידורי 1080-50I בארץ יועברו ב hdmi בלבד?
...
חד משמעית כן.
בכל העולם הכל עובר ל-HDCP. יש איסור מוחלט על שידור HDTV (או אפילו UPSCALED SDTV) מעל קומפוננט.
לא שמת לב שאין (משום מה) נגני DVD עם UPSCALING COMPONENT OUTPUT?
...
בלבלת אותי...
1) המפענחי hd שנקבל מ yes/hot, יהיו hdmi או קומפוננט, או שניהם?
2) ה vs30 תהיה לא שימושית כשיגיע 1080-50?
כי hd בקומפוננט לא נשמע כזה רע.
מה אני מפספס בהסבר/"אזהרות" שלך?
אני מכיר את החברה הזאת היטב (וגם את הבחור שתכנן את זה).
מדובר על פיתרון שבעיקר מיועד למקרני CRT. כרגע די מתעלמים ממנו בעולם (אם זה ימכר במספיק עותקים, יש סיכוי שהמפתחות שלו של HDCP יחסמו במכשירים עתידיים). זה מכשיר יקר, אבל בהחלט יעבוד במקרה הזה!
אפשרות נוספת היא מכשיר כגון ISCAN HD+ או VP30 (או VP40 לכשיצא) או סדרת LUMAGEN אשר יתרגמו את אות ה-HDMI מ-50HZ ל-60HZ. כאמור, פתרונות יקרים למדי.
אני לא מכיר פיתרון זול לבעיה הזו עדיין, לצערי.
איתי,
לא ברור לי מה כאן לא ברור.
1. לא מייצרים כיום יותר ממירים עם קומפוננט, כך שכל ממיר חדש (הממירים של HOT HD הם ממירים ישנים של HD-1, כך שעדיין יש להם יציאת קומפוננט) יכלול רק HDMI.
2. אם לא יהיה דרך לחברם דרך קומפוננט - אז בהחלט צפוייה בעיה. יהיה צורך בממיר כגון זה של SPATZ, או בפרוססור.
בהנחה שיהיה צורך בסקיילר שיוצר היום אבל השימוש יהיה רק בעוד שנתיים. אז סקיילר כזה יעלה באיזור ה 2K ?
עופר,
שבחנת את ה VS30, האם בדקת כי קיים זיכרון כיול לכל כניסה ? או שהדבר לא רלוונטי כאשר משתמשים בסקיילר שמחובר באופן אקסלוסיבי למסך?