בניית מחשב HTPX מבוסס AMD שהיה מסוגל לנגן BD
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
האתר הבא הרים כתבה המסבירה איך בונים מחשב HTPC מבוסס AMD שיהיה מסוגל להתמודד עם 1080P:
http://www.tweaktown.com/articles/1724/ ... index.html
http://www.tweaktown.com/articles/1724/ ... index.html
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
שקר וכזב! לא מאמין לכתבה הזו. הם כנראה עשו משהו שונה, או שבאמת 790GX חזק יותר ומאפשר הרצה חלקה יותר.
בתור בעליו של 4850E , המעבד הזה לא מריץ 1080P בצורה חלקה! אלא אם כן משתמשים ב COREAVC, ושלא לדבר על RIP של בלוריי שבכלל לא מתנגן חלק אלא אם כן משתמשים בהאצת חומרה (וזה כנראה מה שהם עשו שם) אבל אז אין כתוביות...
אל תשכחו עובדה פשוטה, המעבד הכי חזק של AMD, יותר חלש מהחלש של אינטל! (E7200-שמריץ HD חלק)
כל אחד והשיקולים שלו. אני מודה כיום שטעיתי שקניתי AMD, ובטח את ה 4850E, בעיקר בגלל שאני לא יכול להריץ את התוכנה האהובה עלי, ה XBMC.
בתור בעליו של 4850E , המעבד הזה לא מריץ 1080P בצורה חלקה! אלא אם כן משתמשים ב COREAVC, ושלא לדבר על RIP של בלוריי שבכלל לא מתנגן חלק אלא אם כן משתמשים בהאצת חומרה (וזה כנראה מה שהם עשו שם) אבל אז אין כתוביות...
אל תשכחו עובדה פשוטה, המעבד הכי חזק של AMD, יותר חלש מהחלש של אינטל! (E7200-שמריץ HD חלק)
כל אחד והשיקולים שלו. אני מודה כיום שטעיתי שקניתי AMD, ובטח את ה 4850E, בעיקר בגלל שאני לא יכול להריץ את התוכנה האהובה עלי, ה XBMC.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה מודע לכך שהם לא מריצים MKV או ריפים אלא סרטי BD מדיסק חוקי? ואתה מודע לכך שבדיסקים חוקיים המאיץ הגרפי משתתף בפיענוח? בדיסקים חוקיים עם GEFORCE או ATI RADEON גם מחשב מבוסס 4850 יעבוד היטב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם אתה מדבר על השוק הישראלי אתה לא טועה, אבל הם לא נמצאים בשוק הישראלי 
ד"א - יש לי מכר עם HTPC בבית מבוסס מעבד AMD 6000 והוא אומר שאצלו סירטי 1080P רצים ללא בעייה.
ד"א - יש לי מכר עם HTPC בבית מבוסס מעבד AMD 6000 והוא אומר שאצלו סירטי 1080P רצים ללא בעייה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא. גם אני חושב שהכתבה הזו מציגה מפרט לא נכון. AMD 5600 מצויין ומספיק חזק.
מספיק מערכת מבוססת AMD 5600 ולוח אם עם הצ'יפסט 780G, הכולל פענוח H.264 בחומרה.
אם רוצים גם פורמטים חדשים של אודיו (DTS-HS ו-TRUE-HD, חייבים רסיבר חדש שתומך בזה), אז אפשר ללכת על ה-Asus Xonar HDAV או המתחרה שלו של Auzentech.
עוד אפשרות: על פי האתר של ATI, כרטיסי המסך של ATI HD48xx תומכים באופן מובנה בפורמטים החדשים, אבל לא ברור עדיין איך ניתן להגדיר את זה במערכת ההפעלה או אם זה עובד.
מספיק מערכת מבוססת AMD 5600 ולוח אם עם הצ'יפסט 780G, הכולל פענוח H.264 בחומרה.
אם רוצים גם פורמטים חדשים של אודיו (DTS-HS ו-TRUE-HD, חייבים רסיבר חדש שתומך בזה), אז אפשר ללכת על ה-Asus Xonar HDAV או המתחרה שלו של Auzentech.
עוד אפשרות: על פי האתר של ATI, כרטיסי המסך של ATI HD48xx תומכים באופן מובנה בפורמטים החדשים, אבל לא ברור עדיין איך ניתן להגדיר את זה במערכת ההפעלה או אם זה עובד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד