חיבור מחשב לרסיבר דרך RCA

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lior066 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מה המצב אנשים ,
חיברתי מחשב לרסיבר דרך חיבור של אוזניה ל RCA החיבור הרגיל הזה ליציאה הירוקה במחשב שהרסיבר מחבר לי מערכת קולנוע ביתית של 5 רמקולים ( 2 פרונט 2 באק וסנטר).

עכשיו בעיקרון אני יכול לשמוע בכל 5 הרמקולים, הבעיה היא כשאני מנגן סרטים ב AC3 , פשוט אני לא יכול לשמוע קול , אני שומע רק מוזיקה, מה שאומר לי שהחיבורים כנראה לא טובים ואני צריך להעביר את המחשב למצב סטריאופוני.

כמה שאלות:
1. האם זה אפשרי בכלל להגדיר 5.1 על ידי יציאה אחת במחשב?
(יש לי רסיבר של JVC ואין לי אפשרות ליציאה כללית לכל רמקול.. )

2.הכרטיס קול שלי לא נותן לי יותר אופציות ( יש לי מובנה REALTEK ) ללא יציאות נוספות.
האם אני אוכל להגדיר את המערכת שתעבוד לי על החמישה רמקולים בכל מצב? ( ולתת לרסיבר להפוך אותו לסראונד... ) כך שיפעיל לי את ה AC3 ?

3. יש המלצות משהו ? ( מלבד קניית כרטיס קול חדש..)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

קשה לתת לך תשובה בלי מפרט ספציפי יותר (דגם לוח אם? דגם הרסיבר?). סתם לכתוב "יש לי מובנה REALTEK" לא אומר הרבה. יש ל-REALTEK הרבה מאוד דגמים מובנים, כולל כאלה עם תמיכה מלאה ב-5.1 עם SPDIF.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

lior066 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

אמממ.. אני לא בבית עכשיו , אני יהיה רק מחר בבית..

שליחה #3 

אבל אני יכול להגיד לך דבר כזה,
המחשב חדש, הכרטיס קול מובנה של REALTEK כולל 3 יציאות בלבד , והם יציאות של האוזניות ( ירוק אדום כחול...)

הייתי יכול לבצע 5.1 אם היה לי ברסיבר עצמו יציאה בנפרד לכל אחד מהרמקולים, זה אני כן יודע, היות ואין לי והיציאה היחידה שאני יכול לקבל היא יציאה סטריאופונית יחידה, אני מבין מזה שאני לא יכול להפעיל את ה 5.1 דרך הכרטיס קול שלי...

אז אני רוצה לפחות להפעיל אותו דרך הרסיבר..
אם אני לא טועה יש לי את ה rx5032 של JVC , כשאני יהיה בבית אני אוכל לאשר את זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

שווה לבדוק אם ללוח האם שלך יש חיבור פנימי של SPDIF. זאת נדע רק אחרי שתגיד את דגם לוח האם. אם אין, תצטרך ככל הנראה לקנות כרטיס קול, שיש לו יציאת SPDIF. אפשר למצוא ב-60-70 ש"ח.
לרסיבר שלך יש כניסות SPDIF.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”