האם בdivx האיכות יורדת?
שלום לכולם !!
יש לי מערכת קולנוע ביתית ברמה של 10000 שקל .
חיברתי את היציאה spdif שבמחשב למגבר במטרה לצפות בסרטי דיוידי מהמחשב או divx/
שאלתי היא כזו :האם ניגון סרטי דיוידי במחשב דרך יציאה זו עם כבל coax שמחובר למערכת מורידה את איכות הסרט ?
2.האם כשאני צופה בסרטי divx הם יכולים להישמע לי כמו סרט דיודי מושכר מהבלוקבסטר המוקדד ל-5.1 ?(האם הdivx יכול לתת לי את אותו תחושת הצליל שהסרט דיוידי נותן -הנשמע לאוזן?).
3.האם עדיף בכלל לקנות דיודי רגיל חיצוני לא קשור למחשב ולחבר אותו ישירות למגבר ולחסוך את כל הכאב הראש עם כל המקודדים למיניהם או ירידת האיכות?
תודה על העזרה !!
יש לי מערכת קולנוע ביתית ברמה של 10000 שקל .
חיברתי את היציאה spdif שבמחשב למגבר במטרה לצפות בסרטי דיוידי מהמחשב או divx/
שאלתי היא כזו :האם ניגון סרטי דיוידי במחשב דרך יציאה זו עם כבל coax שמחובר למערכת מורידה את איכות הסרט ?
2.האם כשאני צופה בסרטי divx הם יכולים להישמע לי כמו סרט דיודי מושכר מהבלוקבסטר המוקדד ל-5.1 ?(האם הdivx יכול לתת לי את אותו תחושת הצליל שהסרט דיוידי נותן -הנשמע לאוזן?).
3.האם עדיף בכלל לקנות דיודי רגיל חיצוני לא קשור למחשב ולחבר אותו ישירות למגבר ולחסוך את כל הכאב הראש עם כל המקודדים למיניהם או ירידת האיכות?
תודה על העזרה !!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מכיון ששמת את השאלה בפורום אודיו, אני מניח שאתה שואל על האודיו.
הכל עיניין של איך קידדו את הסרט מהמקור.
יש כמה DIVX ים שמסתובבים ברשת, חלקם אפילו הוקלטו עם מצלמת וידאו בקולנוע עצמו, זה יוצא לעיתים אפילו ב-MONO, כך שלא ניתן לדעת.
כל מקרה לגופו.
החיבור שעשית הוא המיטבי ביותר, השאלה היא רק מה יש על הקובץ?
הכל עיניין של איך קידדו את הסרט מהמקור.
יש כמה DIVX ים שמסתובבים ברשת, חלקם אפילו הוקלטו עם מצלמת וידאו בקולנוע עצמו, זה יוצא לעיתים אפילו ב-MONO, כך שלא ניתן לדעת.
כל מקרה לגופו.
החיבור שעשית הוא המיטבי ביותר, השאלה היא רק מה יש על הקובץ?
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בקיצור אם הוא קודד בצורה טובה, אתה תקבל צליל סבבה... אבל מיסיוני האישי, האיכות יורדת... כי זה בסופו של דבר לרוב המקרים קידוד של אמפי3, לכל ערוץ 128 קילובייט לשניה רץ מבחינת סאונד, ו..ואללה מה לעשות האמפי3 הזה זבלה
מוריד המון מהאיכות...
יש כאילה שלא ירגישו .. אבל לי אישית זה מפריע .. אבל אני זה לא דוגמא .... כל מקרה לגופו.. אתה צריך לבחון את זה בעצמך ואוליי אותך זה יספק, אני מניח שזה יספק כי האיכות לא כזאת ירודה..זה בכל זאת הקלטה של סרט ולא איזה הקלטה אודיופילית של קטע סאונד משובח במיוחד....
בהצלחה
חחח
יש כאילה שלא ירגישו .. אבל לי אישית זה מפריע .. אבל אני זה לא דוגמא .... כל מקרה לגופו.. אתה צריך לבחון את זה בעצמך ואוליי אותך זה יספק, אני מניח שזה יספק כי האיכות לא כזאת ירודה..זה בכל זאת הקלטה של סרט ולא איזה הקלטה אודיופילית של קטע סאונד משובח במיוחד....
חחח