שלום, ידידה שלי רכשה 2 טלוויזיות LCD32 אינץ' של TOSHIBA מדגם 32AV550
2 הטלוויזיות עלו יחד 5200 ש"ח (2660 לאחת)
אמרו לה שזו אחריות מקורית של ניופאן. שנה אחת על המסך ו3 שנים אחריות כללית. (הגיוני? )
בנוסף אמרו לה שהם שולחים לה מתקינים ל2 הטלוויזיות ואמרו לה שהיא צריכה לשלם 200 ש"ח על כל התקנה כזו ושאם לא תסכים אז אין אחריות על הטלוויזיות . לי אמרו דבר דומה שרכשתי את הסמסונג שלי , אבל לא שילמתי שקל ומשהו נראה לי מסריח.
וכדי לסכם :
1. האם הטלוויזיה טובה? האם המחיר טוב ?
2. האם האחריות שהם מציינים בסדר? 3 שנים כלליות ושנה אחת על המסך (של ניופאן)
3. האם הגיוני שלוקחים לה 200 ש"ח על התקנה (בלי זרוע ובלי מעמד, בלי כלום, להבנתי זו רק הרכבה) או שמשהו מסריח כאן?
תודה רבה לכם
רכישת LCD 32 אינץ' , מספר שאלות.
1.זה דגם כניסה של טושיבה והוא לא נחשב מהטובים ביותר,אבל היא בטח ראתה את התמונה שהמסך נותן והיתה מרוצה.מה גם שבגדלים האלה ההבדלים באיכות תמונה לא כאלה גדולים כמו במסכי 42" למשל.
2.אם זו אחריות של ניופאן אז זה הגיוני.הרבה חברות נותנות היום אחריות של שנה על הכל ועוד כמה שנים על הפאנל,שהסיכוי שהוא יתקלקל נמוך באופן משמעותי מאשר שתיהיה בעיה של אלקטרוניקה למשל.
3.אם זו רק התקנה אז זה נשמע מסריח ולא הגיוני.אם זו גם הובלה זה דבר אחר,ובמחיר הזה עדיף להוביל לבד וגם להרכיב לבד במידה וזה לא פוגע באחריות.
2.אם זו אחריות של ניופאן אז זה הגיוני.הרבה חברות נותנות היום אחריות של שנה על הכל ועוד כמה שנים על הפאנל,שהסיכוי שהוא יתקלקל נמוך באופן משמעותי מאשר שתיהיה בעיה של אלקטרוניקה למשל.
3.אם זו רק התקנה אז זה נשמע מסריח ולא הגיוני.אם זו גם הובלה זה דבר אחר,ובמחיר הזה עדיף להוביל לבד וגם להרכיב לבד במידה וזה לא פוגע באחריות.