נחיצות פרמוט ההארד דיסק ל EXT2/3 ב popcorn a 110
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
שלום לכולם
אני מתכוון לרכוש את הפופקורן A110 {אם לא ייצא 120 - A בקרוב } ולאחר שקראתי את הביקורת של זיו נותרו לי מספר שאלות
האם אוכל להעתיק קבצים מהמחשב להארד דיסק המותקן בפופקורן ישירות מהמחשב דרך ה -usb pc ללא הפרמוט הנ''ל ?
האם נדרשת איזו תוכנה נוספת כדי לבצע את ההעתקה הזו , או שזה כמו העברה ל usb stick , שני חלונות ו דראג אנד דרופ של קבצים , סרטים מוסיקה וכו'.. ? ובאותה דרך כמובן גם למחוק קבצים ?
אם אין בכוונתי לעבוד עם רשת , ומידי פעם אנייד את המכשיר למחשב לצורך העתקה ומחיקה עדיין הפרמוט נחוץ לי ?
אני מתכוון לרכוש את הפופקורן A110 {אם לא ייצא 120 - A בקרוב } ולאחר שקראתי את הביקורת של זיו נותרו לי מספר שאלות
האם אוכל להעתיק קבצים מהמחשב להארד דיסק המותקן בפופקורן ישירות מהמחשב דרך ה -usb pc ללא הפרמוט הנ''ל ?
האם נדרשת איזו תוכנה נוספת כדי לבצע את ההעתקה הזו , או שזה כמו העברה ל usb stick , שני חלונות ו דראג אנד דרופ של קבצים , סרטים מוסיקה וכו'.. ? ובאותה דרך כמובן גם למחוק קבצים ?
אם אין בכוונתי לעבוד עם רשת , ומידי פעם אנייד את המכשיר למחשב לצורך העתקה ומחיקה עדיין הפרמוט נחוץ לי ?
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 21/01/2009 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
תודה !
בחירת אופציות הפירמוט למיניהן ניתנת לביצוע מהמכשיר עצמו ?
בחירת אופציות הפירמוט למיניהן ניתנת לביצוע מהמכשיר עצמו ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
מרגע שתחבר את המזרימדיה באמצעות USB למחשב, הוא יתנהג כמו כונן קשיח חיצוני לכל דבר, אם זה פירמוט או העתקות - ההתנהגות זהה.