SAMSUNG LA 52 A650 חוות דעת מבעלי מסך כזה
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום .
אני מעוניין לרכוש לאבי מסך 52 אינצ' אשמח לקבל חוות דעת מבעלי מסכים זהים .
מה תחום המינימום של מרחק צפייה מהמסך הספציפי הזה .
גם נכתב שיש לו בעיית זילגת אור יש משהו שיודע על הנתון הזה .
מרחק הצפייה שיש 6.6 מטר .
תכני צפייה 100% SDTV .
אני מעוניין לרכוש לאבי מסך 52 אינצ' אשמח לקבל חוות דעת מבעלי מסכים זהים .
מה תחום המינימום של מרחק צפייה מהמסך הספציפי הזה .
גם נכתב שיש לו בעיית זילגת אור יש משהו שיודע על הנתון הזה .
מרחק הצפייה שיש 6.6 מטר .
תכני צפייה 100% SDTV .
יש לי את 46A650 מזה שלושה חודשים ואני סופר מרוצה ממנה .
במקרה שלך , היתי שם לב למספר דברים :
1.המרחק של 6.6 מטר הוא עצום בשביל טלויזיה כזו . לי יש מרחק צפיה של כ-3.4 מטר שזה מעולה עבור ה-46 אינץ אבל מדיי פעם צופה בטלויזיה גם ממרחק של כ5.5 מטר מפינת האוכל . במרחק כזה , תכני HD או SD יראו אותו דבר באיכות מאוד טובה .
את האיכות הירודה של שידורי ה-SD ניתן לראות ממרחק של 3-3.5 מטר אבל לאחר מכן האיכות משפתפרת מאוד בעיניי הצופה .
2.הרמקולים הפנימיים של הטלויזיה הם סבירים ולא יותר מזה . ממרחק של 6.6 מטר יש סיכוי טוב שאביך יצטרך להגביר מאוד את הווליוםומנסיון יכול להגיד לך שזה בהרבה פעמים מלווה בעיוותי סאונד . חיבור רסיבר מאוד , מאוד יכול לעזור במיוחד כשמדובר במרחק רב כל כך .
3.לגבי זליגת האור - אני מגדיר את עצמי כפרפקציוניסט בתחום שלא יכול לסבול הפרעות בצפיה . תופעת הזליגה אצלי קיימת , אבל לשמחתי לא בולטת אפילו בצפיה בתנאים חשוכים מאוד ובאמת שלא שם לב לזה . מנגד , שמעתי על אנשים שלא יכלו לסבול את זה והחליפו כמה מכשירים עד שהגיעו למכשיר עם רמת זליגת אור לטעמם . אני לא היתי דואג מזה .
ממרחק של 6.6 מטר אני ממליץ לך לשקול קניית טלויזיה גדולה יותר , באזור ה-60-62 אינץ ו- HDR כי בכל מקרה , כי גם אם אביך יצפה מדיי פעם גם בתכני HD בעתיד , לא יוכל להבחין בין HDR ל-FHD . מסך כזה לא צריך לעלות יותר מה-52A650 .
בהצלחה !
במקרה שלך , היתי שם לב למספר דברים :
1.המרחק של 6.6 מטר הוא עצום בשביל טלויזיה כזו . לי יש מרחק צפיה של כ-3.4 מטר שזה מעולה עבור ה-46 אינץ אבל מדיי פעם צופה בטלויזיה גם ממרחק של כ5.5 מטר מפינת האוכל . במרחק כזה , תכני HD או SD יראו אותו דבר באיכות מאוד טובה .
את האיכות הירודה של שידורי ה-SD ניתן לראות ממרחק של 3-3.5 מטר אבל לאחר מכן האיכות משפתפרת מאוד בעיניי הצופה .
2.הרמקולים הפנימיים של הטלויזיה הם סבירים ולא יותר מזה . ממרחק של 6.6 מטר יש סיכוי טוב שאביך יצטרך להגביר מאוד את הווליוםומנסיון יכול להגיד לך שזה בהרבה פעמים מלווה בעיוותי סאונד . חיבור רסיבר מאוד , מאוד יכול לעזור במיוחד כשמדובר במרחק רב כל כך .
3.לגבי זליגת האור - אני מגדיר את עצמי כפרפקציוניסט בתחום שלא יכול לסבול הפרעות בצפיה . תופעת הזליגה אצלי קיימת , אבל לשמחתי לא בולטת אפילו בצפיה בתנאים חשוכים מאוד ובאמת שלא שם לב לזה . מנגד , שמעתי על אנשים שלא יכלו לסבול את זה והחליפו כמה מכשירים עד שהגיעו למכשיר עם רמת זליגת אור לטעמם . אני לא היתי דואג מזה .
ממרחק של 6.6 מטר אני ממליץ לך לשקול קניית טלויזיה גדולה יותר , באזור ה-60-62 אינץ ו- HDR כי בכל מקרה , כי גם אם אביך יצפה מדיי פעם גם בתכני HD בעתיד , לא יוכל להבחין בין HDR ל-FHD . מסך כזה לא צריך לעלות יותר מה-52A650 .
בהצלחה !
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
או שתקנה מקרן או שתקנה פלזמה 60 אינצ מינימום, כי גם לצרכים שלך פלזמה עדיפה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
http://hye.co.il/catalog/product_detail ... keySearch=9000es כתב:hananmori12 שלום לך .
יש לך איזה שהיא המלצה לגבי מסכים בגודל ה60 אינצ' . אבל במחירים סבירים....
24k לפי הפרסום של ח.י:
http://hye.co.il/news/news.aspx?newid=167