מתלבט מאד בין פלזמה לLCD
שלום
יש לי כרגע בסלון LCD טושיבה 37'
מרחק צפייה 3.2 מ'
יש לי אותה כבר שנתיים וחצי ובגדול אני מרוצה אבל מההתחלה הרגשתי שהיא קטנה מדי
אני ואישתי צופים המון בסרטים וסדרות שאני מוריד בעיקר בתכני HD
אני מעוניין לקנות מסך 50'
מקריאה בפורומים פה ראיתי שיש המלצות חמות על פלזמה 50' של סמסונג דגם A450
השאלה שלי היא כזאת - אני בעיקר משתמש בטלויזיה בעבודה עם מחשב HTPC - רואה המון סדרות וסרטים בHD כאמור וכן גולש באינטרנט הרבה וגם משחק במשחקי מחשב...
שידורי טלויזיה רגילים כמעט ולא רואים - משהו כמו 10% מהשימוש בטלויזיה יהיה לצפייה בשידורי YES...
למיטב הבנתי אם אני בעיקר משתמש במחשב עם המסך אז עדיף LCD - רק שLCD אין ב50' אלא רק ב46-47 ואני כאמור רוצה מסך בגודל 50'
האם פלזמה מתאימה לשימוש עם מחשב? מפחיד אותי מאד עניין הצריבה בפלזמה - האם גם בדגמים החדשים כגון הA450 של סמסונג עדיין התופעה נפוצה? אין לי כוח להתחיל להתעסק עם הרצות וכל מיני דברים כאלה, אני רוצה לחבר את המסך החדש למחשב ולהתחיל לראות סרטים,לגלוש באינטרנט וכו'...
אני חייב לציין שראיתי בא.ל.מ את הפלזמה 50' של סמסונג דגם 410A ומאד התרשמתי..אבל היא לא הייתה מחוברת למחשב כך שזה לא נתן לי הרבה...
התקציב הוא עד 10000 ש"ח
אודה להמלצותיכם בעניין
בר
יש לי כרגע בסלון LCD טושיבה 37'
מרחק צפייה 3.2 מ'
יש לי אותה כבר שנתיים וחצי ובגדול אני מרוצה אבל מההתחלה הרגשתי שהיא קטנה מדי
אני ואישתי צופים המון בסרטים וסדרות שאני מוריד בעיקר בתכני HD
אני מעוניין לקנות מסך 50'
מקריאה בפורומים פה ראיתי שיש המלצות חמות על פלזמה 50' של סמסונג דגם A450
השאלה שלי היא כזאת - אני בעיקר משתמש בטלויזיה בעבודה עם מחשב HTPC - רואה המון סדרות וסרטים בHD כאמור וכן גולש באינטרנט הרבה וגם משחק במשחקי מחשב...
שידורי טלויזיה רגילים כמעט ולא רואים - משהו כמו 10% מהשימוש בטלויזיה יהיה לצפייה בשידורי YES...
למיטב הבנתי אם אני בעיקר משתמש במחשב עם המסך אז עדיף LCD - רק שLCD אין ב50' אלא רק ב46-47 ואני כאמור רוצה מסך בגודל 50'
האם פלזמה מתאימה לשימוש עם מחשב? מפחיד אותי מאד עניין הצריבה בפלזמה - האם גם בדגמים החדשים כגון הA450 של סמסונג עדיין התופעה נפוצה? אין לי כוח להתחיל להתעסק עם הרצות וכל מיני דברים כאלה, אני רוצה לחבר את המסך החדש למחשב ולהתחיל לראות סרטים,לגלוש באינטרנט וכו'...
אני חייב לציין שראיתי בא.ל.מ את הפלזמה 50' של סמסונג דגם 410A ומאד התרשמתי..אבל היא לא הייתה מחוברת למחשב כך שזה לא נתן לי הרבה...
התקציב הוא עד 10000 ש"ח
אודה להמלצותיכם בעניין
בר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: