Denon 2309 vs. Harman Kardon 355 ?
שניהם בקו הגמר. רמת מחיר, דומה. (נגררתי למעלה, כמו תמיד....)
ק"ב / סטריאו - 40% / 60%
רמקולים קדמיים רצפתיים ללא שם, 350W peak RMS (טוענים לפחות..) - איכות בינונית ומטה.
רמקולים אחוריים סאטאליטיים BOSE
רמקול סנטר Morel C5
סאב (שיתוקן בקרוב) Morel IS9A
מסך LG 42, 1080i שישודרג ל-1080p בעתיד.
רוצה המרת וידאו ל-1080p (ואם אפשר טיפול טוב בסיגנל)
רוצה שליטה בשני חדרים נפרדים.
רוצה סטיראו חם, מדוייק וצלול.
הערות/העדפות/חוות דעת יתקבלו בברכה.
תודה,
גל
ק"ב / סטריאו - 40% / 60%
רמקולים קדמיים רצפתיים ללא שם, 350W peak RMS (טוענים לפחות..) - איכות בינונית ומטה.
רמקולים אחוריים סאטאליטיים BOSE
רמקול סנטר Morel C5
סאב (שיתוקן בקרוב) Morel IS9A
מסך LG 42, 1080i שישודרג ל-1080p בעתיד.
רוצה המרת וידאו ל-1080p (ואם אפשר טיפול טוב בסיגנל)
רוצה שליטה בשני חדרים נפרדים.
רוצה סטיראו חם, מדוייק וצלול.
הערות/העדפות/חוות דעת יתקבלו בברכה.
תודה,
גל
דנון 2309 לוקח בגדול לדעתי!!!
מכשיר תוצרת יפן (די נדיר בימינו),אמינות לאורך שנים,תומך בכל הפורמטים החדשים + עושה UPSCALE למה שאתה מחפשתנשמע מדהים גם בקולנוע ביתי וגם במוסיקה,המחיר שלו די שפוי.
מפורומים שונים אני מתרשם שלהרמן יש בעיות אמינות כאלו ואחרות ,מציע לך קודם כל ללכת ולשמוע ואח"כ להחליט.
מכשיר תוצרת יפן (די נדיר בימינו),אמינות לאורך שנים,תומך בכל הפורמטים החדשים + עושה UPSCALE למה שאתה מחפשתנשמע מדהים גם בקולנוע ביתי וגם במוסיקה,המחיר שלו די שפוי.
מפורומים שונים אני מתרשם שלהרמן יש בעיות אמינות כאלו ואחרות ,מציע לך קודם כל ללכת ולשמוע ואח"כ להחליט.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
רק שכחת להוסיף שזו דעתך האישית בלבד ולא המצב בפועל .ההארמן קארדון יותר חזק מהדנון בקולנוע ביתי אבל חלש יותר מהדגמים המתחרים של אונקיו וימאהה...
אונקיו וימאהה (בדגמים שמקבילים ל 2309) לא פונקציה מול סדרה 9 של דנון לא מבחינת ביצועים לא מבחינת מערך הרכיבים , הגברה , ה layout הפנימי , ובכלל מבחינה פונקציונלית .
דעתי האישית הפוכה משלך בנוגע לסטריאו . הדנון מעולה בסראונד ולא מדהים בסטריאו , לעומת זאת ההאמרן נשמע הרבה יותר מדוייק ונכון מבחינתי בסטריאו ובסדר בסראונד.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
מצאתי חנות ששני הרסיברים עמדו זה לצד זה -
הרמקולים שהיו בנמצא היו זוג Cerwin Vega קדמיים, רצפתיים, 200W, בינוניים באיכותם יש לומר.
עיקר העניין היה באיכות הצליל בסטיראו. שמתי מספר דיסקים והקשבתי
כאשר בין לבין אני מחליף את מקור הצליל.
להפתעתי הרבה ההרמן נתן צליל יותר מפורט וצלול מהדנון.
לשניהם היה צליל חם יותר ממרבית הרסיברים ששמעתי עד לרמת המחיר הזאת.
בכל מקרה הצליל בשניהם היה בינוני לאוזניי ונדמה כי היה צלול פחות מרסיבר Sherwood 5060 הותיק ששירת אותי נאמנה 10 שנים.
דיי הופתעתי.
אני מנסה לייחס את האכזבה והמחסור בקשת התדרים הגבוהים ברמקולים איתם נעשתה הבדיקה או בכיול לקויי של הרסיברים בחנות. (איש המכירות לא ממש הבין במתריה וגם לא נתן לשחק בתפריטים.....)
יצאתי מאוכזב בעיקר משום שאני יודע שהתקציב שלי נמתח עד הקצה ואין רסיבר אחר ברמת מחיר הזו שייתן לי סטיראו טוב משמעותית ועדיין ישמר את היכולות הטכניות העדכניות בקולנוע הביתי.
הרמקולים שהיו בנמצא היו זוג Cerwin Vega קדמיים, רצפתיים, 200W, בינוניים באיכותם יש לומר.
עיקר העניין היה באיכות הצליל בסטיראו. שמתי מספר דיסקים והקשבתי
כאשר בין לבין אני מחליף את מקור הצליל.
להפתעתי הרבה ההרמן נתן צליל יותר מפורט וצלול מהדנון.
לשניהם היה צליל חם יותר ממרבית הרסיברים ששמעתי עד לרמת המחיר הזאת.
בכל מקרה הצליל בשניהם היה בינוני לאוזניי ונדמה כי היה צלול פחות מרסיבר Sherwood 5060 הותיק ששירת אותי נאמנה 10 שנים.
דיי הופתעתי.
אני מנסה לייחס את האכזבה והמחסור בקשת התדרים הגבוהים ברמקולים איתם נעשתה הבדיקה או בכיול לקויי של הרסיברים בחנות. (איש המכירות לא ממש הבין במתריה וגם לא נתן לשחק בתפריטים.....)
יצאתי מאוכזב בעיקר משום שאני יודע שהתקציב שלי נמתח עד הקצה ואין רסיבר אחר ברמת מחיר הזו שייתן לי סטיראו טוב משמעותית ועדיין ישמר את היכולות הטכניות העדכניות בקולנוע הביתי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לאור זאת שאתה רושם שאתה מתכונן לשדרג עוד ועוד דברים
הייתי במקומך מחכה ומשדרג הכל במכה
אולי, אם הרסיבר שלך עדיין מספק אותך - הייתי מחליף לסט רמקולים שלם לפחות 5 תואמים (אולי משלים את עניין הMOREL) ואח"כ משקיע ברסיבר וטלויזיה.
ד"א - אולי שווה לך למשל לחכות לזה: (לפני כשבוע ראיתי שעוד לא יצא - ולא ממש כתוב מתי יצא)
http://www.hometheater.co.il/vt67783.%D ... 7%99%D7%95
לא יודע - רמקולים בלי שם - נשמע לי כמו משהו לא בריא בעליל...
ובאמת הייתי חושב פשוט על לקנות הכל בחבילה אחת - וככה גם לקבל הנחה גדולה יותר.
הייתי במקומך מחכה ומשדרג הכל במכה
אולי, אם הרסיבר שלך עדיין מספק אותך - הייתי מחליף לסט רמקולים שלם לפחות 5 תואמים (אולי משלים את עניין הMOREL) ואח"כ משקיע ברסיבר וטלויזיה.
ד"א - אולי שווה לך למשל לחכות לזה: (לפני כשבוע ראיתי שעוד לא יצא - ולא ממש כתוב מתי יצא)
http://www.hometheater.co.il/vt67783.%D ... 7%99%D7%95
לא יודע - רמקולים בלי שם - נשמע לי כמו משהו לא בריא בעליל...
ובאמת הייתי חושב פשוט על לקנות הכל בחבילה אחת - וככה גם לקבל הנחה גדולה יותר.
רמקולים ללא שם (או שם מדבקה) - אכן לא בריא
לשדרג הכל במכה ? לא יילך. נשויי.
מצמצמים פערים לאט לאט, בלי למשוך יותר מדי תשומת לב.....
הלינק שנתת אכן מעניין מאוד. לא מכיר את החסרונות של השימוש במפענח נפרד.
השאלה אם לקנות רסיבר משומש מאוד כגון הדנון 3805 + הפרוססור הנ"ל יעשה עבודה טובה.
אם כן - זה בהחלט נשמע לי עדיף ואני אשקול זאת ברצינות.
על הרסיבר הישן קשה לי להסתמך, התקצרו בו מספר יציאות ויש השראה בין הרמקולים השונים. לא אוהב לתקן דברים ישנים, אלא אם מדובר בציוד High end.

לשדרג הכל במכה ? לא יילך. נשויי.
מצמצמים פערים לאט לאט, בלי למשוך יותר מדי תשומת לב.....
הלינק שנתת אכן מעניין מאוד. לא מכיר את החסרונות של השימוש במפענח נפרד.
השאלה אם לקנות רסיבר משומש מאוד כגון הדנון 3805 + הפרוססור הנ"ל יעשה עבודה טובה.
אם כן - זה בהחלט נשמע לי עדיף ואני אשקול זאת ברצינות.
על הרסיבר הישן קשה לי להסתמך, התקצרו בו מספר יציאות ויש השראה בין הרמקולים השונים. לא אוהב לתקן דברים ישנים, אלא אם מדובר בציוד High end.
אם הסטריאו חשוב לך מאוד, למה שלא תקנה מגבר סטריאו ותחבר דרך הפרה? יש כאן בלוח מגבר של רוטל שגם אני שמתי עליו עין, שבטוח ייתן מענה טוב יותר בדו-ערוצי מאשר כל רסיבר ברמות מחיר סבירות. צעד הבא צריך להיות רמקולים קדמיים, ובעתיד רסיבר חדש או הפרוססור שזיו הציע.
אההה! אני רוצה לזכות בלוטו!!!
אההה! אני רוצה לזכות בלוטו!!!
האמת, אני מעדיף פתרון של הכל ביחידה אחת.
היתרונות ברורים : הפעלה פשוטה יותר, שלט בודד, פחות כבלים, יותר אלגנטי בסלון.
סטיראו טוב + תמיכה עדכנית בוידאו + מחיר עד 5000 ש"ח - כנראה אין חיה כזאת.
השבוע אני אנסה לשמוע את הדנון 2808, אולי הוא יתן סטיראו טוב יותר - אם כי אין לי ציפיות גבוהות אחרי הנסיון עם ה-2309.
את החברה מבית ימהה (661/663/861/863) עדיין לא שמעתי במו אוזניי.
לפי הביקורות שקראתי ברשת אולי שם המצב יהיה טוב יותר בכל הנוגע לרמת הפירוט בסטיראו.
אשמח לשמוע על ניסיונם של חברים בפורום אם יש כאלו.
בכל מקרה כל אלטרנטיבה שתוצע תבדק.
תודה לכל המתעניינים,
גל

היתרונות ברורים : הפעלה פשוטה יותר, שלט בודד, פחות כבלים, יותר אלגנטי בסלון.
סטיראו טוב + תמיכה עדכנית בוידאו + מחיר עד 5000 ש"ח - כנראה אין חיה כזאת.
השבוע אני אנסה לשמוע את הדנון 2808, אולי הוא יתן סטיראו טוב יותר - אם כי אין לי ציפיות גבוהות אחרי הנסיון עם ה-2309.
את החברה מבית ימהה (661/663/861/863) עדיין לא שמעתי במו אוזניי.
לפי הביקורות שקראתי ברשת אולי שם המצב יהיה טוב יותר בכל הנוגע לרמת הפירוט בסטיראו.
אשמח לשמוע על ניסיונם של חברים בפורום אם יש כאלו.
בכל מקרה כל אלטרנטיבה שתוצע תבדק.
תודה לכל המתעניינים,
גל