מערכת קולנוע ביתית -הצעה
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום, אני בן 27 ועוד מעט עובר לדירה לבד.
הייתי מעוניין לקנות טלויזיה (LCD או PLASMA) ולבדוק לגבי מערכת אודיו.
כרגע יש לי רסיבר של ONKYO DS575 שהוא ישן אבל אני עדיין מעריך את החברה עם רמקולים קקיוניים של ELTAX
השאלה שלי היא האם כדאי לקנות רסיבר חדש (רמקולים אולי בעדיפות שנייה בסיבוב הקניות השני שלי ?!) ואיזה מסך לקחת ? אני מקציב למסך ~7-6K שח ואני מעריך שהמרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך.
בנוסף התוכן שאצפה בוא יהיה בעיקר YES וסרטים מהמחשב.
כל הצעה תתקבל בברכה,
שגיא.
הייתי מעוניין לקנות טלויזיה (LCD או PLASMA) ולבדוק לגבי מערכת אודיו.
כרגע יש לי רסיבר של ONKYO DS575 שהוא ישן אבל אני עדיין מעריך את החברה עם רמקולים קקיוניים של ELTAX
השאלה שלי היא האם כדאי לקנות רסיבר חדש (רמקולים אולי בעדיפות שנייה בסיבוב הקניות השני שלי ?!) ואיזה מסך לקחת ? אני מקציב למסך ~7-6K שח ואני מעריך שהמרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך.
בנוסף התוכן שאצפה בוא יהיה בעיקר YES וסרטים מהמחשב.
כל הצעה תתקבל בברכה,
שגיא.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
סרטי HD ניתן להשיג עם פסי קול של DD ו DTS ואם ממש משקיעים אפשר להשיג גם סרטים עם הפורמטים החדשים - אבל אז צריך שניים - רסיבר מתאים ונגן מתאים (לצורך העניין מחשבים כיום לא ברור אם יכולים באופן עקבי לנגן את הפורמטים החדשים - וגם זה בתנאי שיש לך כרטיס מתאים)
לדעתי - אחרי שתעבור - בדגש על אחרי שתעבור - (אלא אם אתה יודע לאן אתה עובר) תמדוד כמה רחוק אתה יושב - מה גודל החדר ואז תחליט לגבי הרמקולים והטלויזיה.
בסכום הכסף שלך - קצת תתקשה לדעתי למצוא רמקולים (בהנחה וגם הכסף אמור לקנות טלויזיה כמובן).
אולי אחת החנויות המתמחות תעשה לך מחיר - או תתן לך ציוד יד שנייה (הרמקולים) שיתאימו לך.
לדעתי - אחרי שתעבור - בדגש על אחרי שתעבור - (אלא אם אתה יודע לאן אתה עובר) תמדוד כמה רחוק אתה יושב - מה גודל החדר ואז תחליט לגבי הרמקולים והטלויזיה.
בסכום הכסף שלך - קצת תתקשה לדעתי למצוא רמקולים (בהנחה וגם הכסף אמור לקנות טלויזיה כמובן).
אולי אחת החנויות המתמחות תעשה לך מחיר - או תתן לך ציוד יד שנייה (הרמקולים) שיתאימו לך.