יורוקום אכזבה - PANASONIC TH 42 pv8 -
-
eyalelkaim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי,
סוף סוף קיבלתי אותה - כמעט 3 שבועות באיחור.
הטכנאי שביצע את ההתקנה - עשה עבודה סבירה.
אבל...
הוא לא טאטא אחריו.
לקח לו בדיוק דקה לכוון את הטלוויזיה וכך זה גם נראה - על הפנים.
ברוב חוצפתו - ניסה למכור לי כבל Scart to S video - של חברת AVTEK ב-300 ש"ח.
קניתי במקרה כזה מבלצר בת"א ב-120 ש"ח.
בחלק גדול מהערוצים YES - רואים פסים שחורים - אני מנסה לתקן - אז רואים רק חצי מהתרגום.
האמת - שירות גרוע, מכשיר לא משהו.
ממש מאכזב.
בברכה,
אייל
סוף סוף קיבלתי אותה - כמעט 3 שבועות באיחור.
הטכנאי שביצע את ההתקנה - עשה עבודה סבירה.
אבל...
הוא לא טאטא אחריו.
לקח לו בדיוק דקה לכוון את הטלוויזיה וכך זה גם נראה - על הפנים.
ברוב חוצפתו - ניסה למכור לי כבל Scart to S video - של חברת AVTEK ב-300 ש"ח.
קניתי במקרה כזה מבלצר בת"א ב-120 ש"ח.
בחלק גדול מהערוצים YES - רואים פסים שחורים - אני מנסה לתקן - אז רואים רק חצי מהתרגום.
האמת - שירות גרוע, מכשיר לא משהו.
ממש מאכזב.
בברכה,
אייל
תאמת מכיר את הטכנאי הזה.
אמר לי שרק בחודש הבא אמור לעבור קורס למטאטא מתקדם (בטכניון עדיין עובדים על הקורס הזה) .
אם זה המדד שלך לשירות ולאכזבה ממכשיר מעולה , כנראה הבעיה היא לא אצל הטכנאי או בטלויזה, אלה אצל בעליה ??!?!.
אמר לי שרק בחודש הבא אמור לעבור קורס למטאטא מתקדם (בטכניון עדיין עובדים על הקורס הזה) .
אם זה המדד שלך לשירות ולאכזבה ממכשיר מעולה , כנראה הבעיה היא לא אצל הטכנאי או בטלויזה, אלה אצל בעליה ??!?!.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בנוגע לכיול אני מאמין שתוכל לסדר את זה יותר טוב לפי העין שלך והמדרכים באתר
איפה אתה רואה פסים שחורים, בצדדים?
איפה אתה רואה פסים שחורים, בצדדים?
-
eyalelkaim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בחלק מהערוצים ביס(סרטים, סדרות) הפסים הם בחלק העליון והתחתון.
אני מנסה להגדיל את התצוגה - אבל אז שורה שנייה של התרגום בורחת החוצה.
ניסיתי להגדיך את התצוגה מהממיר (3:4 -> 16:9) - קרתה אותה תופעה שך יציאת התרגום מעבר למסך.
ובעניין השירות - מתי כבר נטמיע שאת הסטנדרד מגדירים הלקוחות ולא נותני השירות. אם נתייחס אל עצמינו בכבוד - אז גם הספקים יעשו זאת.
לפורום זה יש כוח רב. בואו נמנף אותו למקומות שנוחים לנו.
למכור לי כבל שעולה 100 ש"ח ב-300 ש"ח זו לא קפדנות ייתר - זו חמדנות ייתר.
במצב השוק הקיים היום שיש אינספור ספקים, אינספור דגמים, אינספור מחירים - המלחמה היא בעיקר על השירות. אם אני הייתי אחראי שירות של יורוקום אז הייתי דואג שהמתקינים ילבשו מדים אחידים, יגיעו בזמן, ינקו אחריהם ידחו את בקשתי לתת להם טיפ ועוד כל מיני דברים קטנים המשפרים את החויה ללקוח, כדי שבפעם הבאה כשהלקוח ירצה לקנות פלזמה לעצמו או לחברו - לא יהיה לו ספק למי לפנות. להיות מס' 2 זה מחייב.
הייתי מצפה אפילו שנציג יורוקום - יפנה אלי דרך הפורום ויברר אפשרות להפוך אותי ללקוח מרוצה. יותר זול לשמור על לקוח מאשר להביא לקוח חדש.
אני מנסה להגדיל את התצוגה - אבל אז שורה שנייה של התרגום בורחת החוצה.
ניסיתי להגדיך את התצוגה מהממיר (3:4 -> 16:9) - קרתה אותה תופעה שך יציאת התרגום מעבר למסך.
ובעניין השירות - מתי כבר נטמיע שאת הסטנדרד מגדירים הלקוחות ולא נותני השירות. אם נתייחס אל עצמינו בכבוד - אז גם הספקים יעשו זאת.
לפורום זה יש כוח רב. בואו נמנף אותו למקומות שנוחים לנו.
למכור לי כבל שעולה 100 ש"ח ב-300 ש"ח זו לא קפדנות ייתר - זו חמדנות ייתר.
במצב השוק הקיים היום שיש אינספור ספקים, אינספור דגמים, אינספור מחירים - המלחמה היא בעיקר על השירות. אם אני הייתי אחראי שירות של יורוקום אז הייתי דואג שהמתקינים ילבשו מדים אחידים, יגיעו בזמן, ינקו אחריהם ידחו את בקשתי לתת להם טיפ ועוד כל מיני דברים קטנים המשפרים את החויה ללקוח, כדי שבפעם הבאה כשהלקוח ירצה לקנות פלזמה לעצמו או לחברו - לא יהיה לו ספק למי לפנות. להיות מס' 2 זה מחייב.
הייתי מצפה אפילו שנציג יורוקום - יפנה אלי דרך הפורום ויברר אפשרות להפוך אותי ללקוח מרוצה. יותר זול לשמור על לקוח מאשר להביא לקוח חדש.
השרשור הועבר לפורום מסחר, שיווק, תמחור ושירות לחשיפה מתאימה.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום.
המצב הזה שתיארת אינו רק ביורוקום אל יותר חמור בנותני שרות אחרים . ואני לא מיתכונן להכניס שמות .
ניתקלתי בטכנאי שהיה צריך לשאול אותי איך להיכנס למצב מסויים בתפריט מסך .
אז תתנחם.
המצב הזה שתיארת אינו רק ביורוקום אל יותר חמור בנותני שרות אחרים . ואני לא מיתכונן להכניס שמות .
ניתקלתי בטכנאי שהיה צריך לשאול אותי איך להיכנס למצב מסויים בתפריט מסך .
אז תתנחם.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מסכים עם רוח הדברים
החוויה שלי היתה שונה עם בסט ביי/ביג בוקס
קניתי את ה TV ביריד שהיה לפני חצי שנה, הגיע מתקין שהוא פרילנס שלהם אבל אחד מתמחה.
ויתרתי על התלייה אז לא בדקתי אם יודע לטאטא (אגב המתקנים של חברת שחר יודעים לנקות יופי!) אבל כיול והסברים קיבלתי ואפילו כרטיס ביקור שלו.
הוא גם ניסה למכור לי כבל במחיר די סביר וכמובן שלא קניתי.
תתלונן ליורוקום כדי שיטפלו בו. למוצר יקר המתקין צריך לתת תשומת לב ולהוציא את הלקוח מרוצה. אגב המובילים/מתקינים שהביאו לי ריהוט שעולה כמו הפלזמה היו אדיבים, מסבירים ומקצוענים בהתאם.
אני מאמין ב money buys quality ובדר"כ על מוצר יקר השירות בהתאם.
החוויה שלי היתה שונה עם בסט ביי/ביג בוקס
קניתי את ה TV ביריד שהיה לפני חצי שנה, הגיע מתקין שהוא פרילנס שלהם אבל אחד מתמחה.
ויתרתי על התלייה אז לא בדקתי אם יודע לטאטא (אגב המתקנים של חברת שחר יודעים לנקות יופי!) אבל כיול והסברים קיבלתי ואפילו כרטיס ביקור שלו.
הוא גם ניסה למכור לי כבל במחיר די סביר וכמובן שלא קניתי.
תתלונן ליורוקום כדי שיטפלו בו. למוצר יקר המתקין צריך לתת תשומת לב ולהוציא את הלקוח מרוצה. אגב המובילים/מתקינים שהביאו לי ריהוט שעולה כמו הפלזמה היו אדיבים, מסבירים ומקצוענים בהתאם.
אני מאמין ב money buys quality ובדר"כ על מוצר יקר השירות בהתאם.