כיצד לשמור את המידע בהחלפת הארד דיסק (PS3)?
שלום, אני מעוניין להחליף את ההארד דיסק של הPS3 שלי (60GB). השאלה שלי היא: איך אני שומר את כל התוכן שיש לי כרגע על ההארד דיסק ומעביר אותו לחדש? האם זה אפשרי?
+
שאלת צד: הבנתי שצריך דיסק 2.5' מסוג SATA, אך האם יש הבדל בין SATA לבין SATA2?
+
שאלת צד: הבנתי שצריך דיסק 2.5' מסוג SATA, אך האם יש הבדל בין SATA לבין SATA2?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בתוך תפריט system (אם אני זוכר נכון), התפריט השני משמאל ב XMB, יש אופציה של backup ו restore. רק צריך לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד מספיק גדול מפורמט ל FAT32.
אני לא חושב שיש הבדל בין SATA ו SATA2 מעבר לפוטנציאל להיות יותר מהיר, שאותו פשוט הפלייסטיישן לא יממש. מעבר לזה, מסיבות של התחממות ושל גבול המהירות של הפלייסטיישן מומלץ לקנות דיסק 5400 סל"ד - הוא בכל מקרה לא ינצל היטב את המהירות הנוספת, אבל היא כן תתרום הרבה להתחממות. לעשירים במיוחד מומלץ SSD, הכי קר ושקט.
אני לא חושב שיש הבדל בין SATA ו SATA2 מעבר לפוטנציאל להיות יותר מהיר, שאותו פשוט הפלייסטיישן לא יממש. מעבר לזה, מסיבות של התחממות ושל גבול המהירות של הפלייסטיישן מומלץ לקנות דיסק 5400 סל"ד - הוא בכל מקרה לא ינצל היטב את המהירות הנוספת, אבל היא כן תתרום הרבה להתחממות. לעשירים במיוחד מומלץ SSD, הכי קר ושקט.
ראשית, תודה רבה!Malcontent כתב:בתוך תפריט system (אם אני זוכר נכון), התפריט השני משמאל ב XMB, יש אופציה של backup ו restore. רק צריך לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד מספיק גדול מפורמט ל FAT32.
אני לא חושב שיש הבדל בין SATA ו SATA2 מעבר לפוטנציאל להיות יותר מהיר, שאותו פשוט הפלייסטיישן לא יממש. מעבר לזה, מסיבות של התחממות ושל גבול המהירות של הפלייסטיישן מומלץ לקנות דיסק 5400 סל"ד - הוא בכל מקרה לא ינצל היטב את המהירות הנוספת, אבל היא כן תתרום הרבה להתחממות. לעשירים במיוחד מומלץ SSD, הכי קר ושקט....
שנית, לא ידעתי שיש SSD שעובד על הPS3, חידשת לי. בכל מקרה זה בוודאי יקר למדי.
שלישית: האם תוכל להסביר לי את המשפט המודגש? ברשותי הארד דיסק חיצוני של WD, כיצד אני יודע אם הוא מפורמט לFAT32?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ב WINDOWS
תלחץ עליו עם כפתור ימני ותבחר PROPERTIES או מאפיינים
לחלופין - אם אתה יודע שיש לך עליו קבצים גדולים יותר מ-4GB - זה בטוח לא FAT32 (כי זו מגבלת גודל הקבצים עליו)
ד"א - תבדוק קודם מה משקל הקבצים שיש לך על הPS3 עכשיו - אולי תוכל פשוט להוריד אותם ל USB KEY
לחלופין - אם אתה יודע שיש לך עליו קבצים גדולים יותר מ-4GB - זה בטוח לא FAT32 (כי זו מגבלת גודל הקבצים עליו)
ד"א - תבדוק קודם מה משקל הקבצים שיש לך על הPS3 עכשיו - אולי תוכל פשוט להוריד אותם ל USB KEY
לא חושב - אני מעל 50GB.lawpower כתב:ב WINDOWS
ד"א - תבדוק קודם מה משקל הקבצים שיש לך על הPS3 עכשיו - אולי תוכל פשוט להוריד אותם ל USB KEY...
תודה