מייצב מתח
מדי כמה שבועות יש אצלי בבית הפסקונת חשמל פצפונית (לא כל המכשירים נכבים), ואחריה המגבר שלי מאבד את כל ה-settings שלו. חשבתי שזו תקלה במגבר (רק שהתעצלתי לשלוח אותו לתיקון), אלא שלפני יומיים היתה הפסקת חשמל אמיתית של רבע שעה. בסופה המגבר זכר הכל, כצפוי.
כלומר, אני מנחש שיש לי בעיה עם קפיצות מתח רגעיות. לכן הייתי רוצה לקנות מייצב מתח, שימנע את הקפיצות האלה, ואם כבר - שיגן לי על כל המיכשור גם מפני ברקים. אני לא מעוניין ביכולת UPS (לא ממש חשוב לי להמשיך לראות סרט גם אם יש הפסקת חשמל).
מה כדאי לקנות? אני רוצה לחבר אליו פלזמה 50, מגבר שההספק הרשום שלו הוא 120 ואט על 7 ערוצים וכמה מכשירים חשמליים קטנים יותר (יס-מקס, דיוידי, סקיילר מטופש ואולי עוד מכשיר או שניים כאלה בעתיד). יש לי גם סאב, אבל אני לא בטוח שצריך לחבר גם אותו לחגיגה.
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה.
כלומר, אני מנחש שיש לי בעיה עם קפיצות מתח רגעיות. לכן הייתי רוצה לקנות מייצב מתח, שימנע את הקפיצות האלה, ואם כבר - שיגן לי על כל המיכשור גם מפני ברקים. אני לא מעוניין ביכולת UPS (לא ממש חשוב לי להמשיך לראות סרט גם אם יש הפסקת חשמל).
מה כדאי לקנות? אני רוצה לחבר אליו פלזמה 50, מגבר שההספק הרשום שלו הוא 120 ואט על 7 ערוצים וכמה מכשירים חשמליים קטנים יותר (יס-מקס, דיוידי, סקיילר מטופש ואולי עוד מכשיר או שניים כאלה בעתיד). יש לי גם סאב, אבל אני לא בטוח שצריך לחבר גם אותו לחגיגה.
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה.
באמת איזה מייצב מתח אפשר לקנות לשימוש כזה
לא ראיתי שהשרשור הזה הגיע למיצוי ולא מצאתי בפורום משהו יותר טוב.
לי יש מקרן שאני רוצה להגן עליו ולנו יש בעיות קשות עם ייצוב מתח (הרבה הפסקות חשמל קצרות).
יותר חשוב להגן מאשר להמשיך תפעול בזמן הפסקת חשמל.
בדקתי UPS של מחשבים אבל גם לא ברור לי מה אומרים המספרים 500VA ?? לכמה שווה בWATT ?
החיבורים שלהם מתאימים לחיבורי מחשב האם יש פתרון חוץ מאשר לייצר כבל.
תודה על התשובות.
דן
לי יש מקרן שאני רוצה להגן עליו ולנו יש בעיות קשות עם ייצוב מתח (הרבה הפסקות חשמל קצרות).
יותר חשוב להגן מאשר להמשיך תפעול בזמן הפסקת חשמל.
בדקתי UPS של מחשבים אבל גם לא ברור לי מה אומרים המספרים 500VA ?? לכמה שווה בWATT ?
החיבורים שלהם מתאימים לחיבורי מחשב האם יש פתרון חוץ מאשר לייצר כבל.
תודה על התשובות.
דן
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נו אחי מה הבעיה UPS של מחשבים זה טוב.... המספרים האילה שאתה מדבר עליהם זה הכוח של הבטריה, כמה דקות הם מחזיקות..
בעיקרון לפי ההיגיון נראה לי שאתה תוכל להסתפק באחד כזה הכי פשוט, לך על הכי זול, שלפחות יחזיק לך את החשמל ברגעים שהמטח יורד בבית... בעיקרון זה חיבור שקע רגיל של 220 .... אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אבל בכל זאת תשאל בחנות מחשבים
בעיקרון לפי ההיגיון נראה לי שאתה תוכל להסתפק באחד כזה הכי פשוט, לך על הכי זול, שלפחות יחזיק לך את החשמל ברגעים שהמטח יורד בבית... בעיקרון זה חיבור שקע רגיל של 220 .... אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אבל בכל זאת תשאל בחנות מחשבים
הכבל לקיר סטנדרטי אבל !!!!
כל היציאות למחשב ולמוצרים נלווים הן יציאות כח של מחשב.
אין בעיה כמובן לחתוך את הכבלים אבל אני בטוח שיש מוצרים שמיועדים למערכות בידור לא ??
דן
אין בעיה כמובן לחתוך את הכבלים אבל אני בטוח שיש מוצרים שמיועדים למערכות בידור לא ??
דן
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אין פתרון פרט ל-UPS.
אם אתה יכול תעשה מה שאני עשיתי, החשמל שהולך למקרן ומערכת תדאג שביציאה המפיוז יהיה חיבור של UPS.
אם אתה יכול תעשה מה שאני עשיתי, החשמל שהולך למקרן ומערכת תדאג שביציאה המפיוז יהיה חיבור של UPS.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך