HD BASE של HDI לעומת נגני NMT
HDI מתחילים לשווק גרסת DUNE נטולת כונן BLURAY, בעלת תוכנה ויכולות ומחברים זהים לזו של הPRIME. מהם ההבדלים העיקריים בין מכשיר זה לבין נגני NMT? יתרונות HDI (מלבד אחריות בארץ וזה שאני משלם לחברה ישראלית...)? חסרונות?
האם ישנה בדרך ביקורת שלמה של זיו או עופר?
אשמח לעזרה לקראת רכישה.
תודה,
חן
האם ישנה בדרך ביקורת שלמה של זיו או עופר?
אשמח לעזרה לקראת רכישה.
תודה,
חן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
עפר שוקד בימים אלו על ביקורת מקיפה למוצר Dune BD Prime מבית HDi. אומנם זה לא אותו מוצר כמו ה HD Base (יש לך קישור? אני לא מוצא את המוצר באתר HDi), אך אני מאמין שזה יתן מושג לגבי היכולות.
אין לי קישור, הוא לא מופיע באתר שלהם. דיברתי עם נציג החברה לפני כשעה, והא אמר שהנגן זה לDUNE PRIME מלבד נגינת הBLURAY.תוכנה וקושחה זהות, מחיר משמעותית יותר זול (כ400$ בחו"ל, ככה"נ קצת פחות בארץ)
יגיע גם עם אופציה ל1GB או WFII ברשת N
יגיע גם עם אופציה ל1GB או WFII ברשת N
דיברו על 600$ לגרסה הבסיסית (בלי WIFI אן 1GB, SATA יחיד), לא כולל מע"מ, לא סופי, ככה"נ קצת פחות. יש להם תמחור לחו"ל, היות והשוק המקומי קצת פחות דורש את המוצרים שלהם, בעיקר בגלל שאין הרבה תכני BLUAY מקוריים בארץ.tals79 כתב:הם מסרו לך מחיר של ה PRIME ?...
אלו מחירי מכירה באירופה. בארץ תחליף את הסימן של יורו בדולר. עלות כל אופציה (1GB, WIFI) היא 50$ נוספים....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ה-BASE הוא בעיקרון PRIME ללא כונן בלוריי.
היתרונות שלו הם בעיקר בניגון תכני בלוריי מהרשת - הוא מסוגל לעשות את זה ללא בעיה עם כל התפריטים וכל האופציות.
היתרונות שלו הם בעיקר בניגון תכני בלוריי מהרשת - הוא מסוגל לעשות את זה ללא בעיה עם כל התפריטים וכל האופציות.