יס הצליחו להוציא אותי משלוותי :evil:
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אז ככה
יש לנו יס כבר משהו כמו 10 שנים נראה לי
מאז ומתמיד היו לנו 5 ממירים.
ממיר אחד בשנה האחרונה היה בחדר בו ניסיתי לעשות מחשב HTPC אבל אחרי שזה לא הלך - או לא אהבתי את ויסטה הפסקתי להשתמש
לפני כמה שבועות ולאחר שהתחשק לי לנסות לעשות מעבר שיריץ MYTH בדקתי את הממיר והוא נתן הודעת שגיאה 6. במקרה באותם הימים בא טכנאי לתקן תקלה אחרת (אחרי סופת ברקים) ובקשתי שיציץ על הממיר הזה למה לא עובד.
הוא בדק במחשב שהוא הביא איתו וראה שרשום שאנחנו רשומים על 5 ממירים
אמרתי לו שתמיד היו חמישה. בדק עם המרכזיה שלהם - שאצלם היה רשום שהממיר הספציפי כאילו נמצא במחסן שלהם
הטכנאי אמר שיבדקו ואמורים לפתוח לי אותו לדעתו.
טוב ויפה - זה היה לפני שבועיים וחצי.
יום רביעי האחרון אני מדבר עם יס לשאול מה קורה - אומרים לי נכון, אנחנו צריכים לבדוק עם מחלקת הנדסה - יחזרו אליך.
יום חמישי בערב - שוב אותו הסיפור.
אתמול כבר היה בחור שהתחייב שיחזור אליי בעצמו.
היום הבחורה פנתה לבחור - ואז הגיע השוס - הייתי צריך לעבור ממיר ממיר ולהגיד להם מספר ממיר וכרטיס - ואיך שזה מחובר אצלי - זה לא בדיוק הכי נוח - ממש מעצבן - מה עושה מישהו מבוגר שאין לו כח?
בקיצור אני כבר דיי אובד עצות - אני כל פעם מנסה להגיד להם שיפתחו את הממיר ואחרי זה יעשו את הבדיקות והם טוענים שאי אפשר -
נראה לי מחר - אם זה לא נפתח - אני באמת אעשה צעקות. חוצפנים ברמות
DTT.... איפה אתה
יש לנו יס כבר משהו כמו 10 שנים נראה לי
מאז ומתמיד היו לנו 5 ממירים.
ממיר אחד בשנה האחרונה היה בחדר בו ניסיתי לעשות מחשב HTPC אבל אחרי שזה לא הלך - או לא אהבתי את ויסטה הפסקתי להשתמש
לפני כמה שבועות ולאחר שהתחשק לי לנסות לעשות מעבר שיריץ MYTH בדקתי את הממיר והוא נתן הודעת שגיאה 6. במקרה באותם הימים בא טכנאי לתקן תקלה אחרת (אחרי סופת ברקים) ובקשתי שיציץ על הממיר הזה למה לא עובד.
הוא בדק במחשב שהוא הביא איתו וראה שרשום שאנחנו רשומים על 5 ממירים
אמרתי לו שתמיד היו חמישה. בדק עם המרכזיה שלהם - שאצלם היה רשום שהממיר הספציפי כאילו נמצא במחסן שלהם
הטכנאי אמר שיבדקו ואמורים לפתוח לי אותו לדעתו.
טוב ויפה - זה היה לפני שבועיים וחצי.
יום רביעי האחרון אני מדבר עם יס לשאול מה קורה - אומרים לי נכון, אנחנו צריכים לבדוק עם מחלקת הנדסה - יחזרו אליך.
יום חמישי בערב - שוב אותו הסיפור.
אתמול כבר היה בחור שהתחייב שיחזור אליי בעצמו.
היום הבחורה פנתה לבחור - ואז הגיע השוס - הייתי צריך לעבור ממיר ממיר ולהגיד להם מספר ממיר וכרטיס - ואיך שזה מחובר אצלי - זה לא בדיוק הכי נוח - ממש מעצבן - מה עושה מישהו מבוגר שאין לו כח?
בקיצור אני כבר דיי אובד עצות - אני כל פעם מנסה להגיד להם שיפתחו את הממיר ואחרי זה יעשו את הבדיקות והם טוענים שאי אפשר -
נראה לי מחר - אם זה לא נפתח - אני באמת אעשה צעקות. חוצפנים ברמות
DTT.... איפה אתה
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
באמת שהשירות של יס על הפנים.
התקשרו להודיע לנו שנגמר לנו ההתחייבות וצריכים לחדש, אז מגיע לנו 2 חבילות מתנה + ממיר חדש (יש לנו ממיר +יס מקס).
אמרנו להם את החבילות שאנחנו רוצים ושנחזור אליהם יום אחר.
למחרת התקשרנו שוב ואמרו לי שלא מגיע לנו שום ממיר אחר ושמי שדיברה איתי התבלבלה.
אוקיי סיימנו את שיחה, החלטתי להתקשר שוב למחרת, והבחורה שדיברתי איתה החלטיה שכן מגיע לי ממיר חדש.
כעבור תאום של יומיים הגיע "טכנאי" שהיה אמור לתקן את הרעש מהיס מקס ולהתקין לי ממיר חדש שמגיע לי ללא שום עלות נוספת חוץ מעלות התקנה.
זה לא בדיוק מה שהיה, הגיע בן אדם שטוען שהוא לא טכנאי אלא מתקין, אז אינו יכול לתקן לי את היס מקס, והוא הביא לי ממיר ישן PS1000 שה Svideo לא עובד אצלו.
על כל זה אנחנו משלמים 290 שקלללללל לחודש! על מה!! ממיר יס + ממיר רגיל + חבילה בסיסית.
בקרוב אני מתכנן להתקשר ולאיים ברצינות שאני עוזב, ואם לא מתקשרים אליי בחזרה ושולפים לי הצעה שמוזילה את העיניין ב50 ש''ח לפחות וכוללת שלל הטבות נוספות, הם מאבדים לקוח של 10 שנים.
התקשרו להודיע לנו שנגמר לנו ההתחייבות וצריכים לחדש, אז מגיע לנו 2 חבילות מתנה + ממיר חדש (יש לנו ממיר +יס מקס).
אמרנו להם את החבילות שאנחנו רוצים ושנחזור אליהם יום אחר.
למחרת התקשרנו שוב ואמרו לי שלא מגיע לנו שום ממיר אחר ושמי שדיברה איתי התבלבלה.
אוקיי סיימנו את שיחה, החלטתי להתקשר שוב למחרת, והבחורה שדיברתי איתה החלטיה שכן מגיע לי ממיר חדש.
כעבור תאום של יומיים הגיע "טכנאי" שהיה אמור לתקן את הרעש מהיס מקס ולהתקין לי ממיר חדש שמגיע לי ללא שום עלות נוספת חוץ מעלות התקנה.
זה לא בדיוק מה שהיה, הגיע בן אדם שטוען שהוא לא טכנאי אלא מתקין, אז אינו יכול לתקן לי את היס מקס, והוא הביא לי ממיר ישן PS1000 שה Svideo לא עובד אצלו.
על כל זה אנחנו משלמים 290 שקלללללל לחודש! על מה!! ממיר יס + ממיר רגיל + חבילה בסיסית.
בקרוב אני מתכנן להתקשר ולאיים ברצינות שאני עוזב, ואם לא מתקשרים אליי בחזרה ושולפים לי הצעה שמוזילה את העיניין ב50 ש''ח לפחות וכוללת שלל הטבות נוספות, הם מאבדים לקוח של 10 שנים.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תאמין לי - אם אמא שלי לא הייתה רואה את כל ערוצי השטות, ואחותי מתעצלת לעשות מה שצריך בשביל סדרות - הייתי עם צלחת לווין ענקית.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אמנם האיש שירות לא חזר
אבל לפתע השידורים עובדים - אז סוף פסוק...
אבל לפתע השידורים עובדים - אז סוף פסוק...
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שאלת PAYPAL
באתי לשלם עכשיו על משהו - וראיתי שההמרה שהם עושים בוא נגיד - לא בדיוק תואמת את השער היציג.
ראיתי שיש אפשרות שיחייבו במטבע - וככה למעשה הבנק יעשה את ההמרה
יש למישהו רעיון מה עדיף?
אצלם הערך יצא קצת פחות מ-4 ש"ח לדולר.
תודה
יש למישהו רעיון מה עדיף?
תודה
Re: שאלת PAYPAL
בבנק יצא כ1% מעל האמצע (זה תלוי בתנודתיות, בעבר היה 0.8%, תלוי גם בבנק הספציפי).lawpower כתב:באתי לשלם עכשיו על משהו - וראיתי שההמרה שהם עושים בוא נגיד - לא בדיוק תואמת את השער היציג.
יש למישהו רעיון מה עדיף?
תודה...
העיניין הוא לא רק השער אלא גם עמלות החליפין הנלוות.
התקשר לבנק.
כמו כל דבר אחר בבנקים בארץ, גם העמלות (וגם הטבות על השער) נתונות למו"מ כאשר הנחה ראשונה אתה מקבל על עצם זה שביקשת, ואם אתה מתאמץ עוד ואתה לקוח מספיק חשוב (שזה לא אומר שאתה צריך להיות עשיר) אז אתה מוריד עוד קצת.
השאלה היא אם הסכום האבסולוטי מצדיק את הטרחה.
משה
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K