כרטיס קול 7.1 יש טעם ?
קניתי מקרן ויש לי HTPC עם כרטיס קול רגיל , היש טעם לקנות כרטיס קול איכותי עם 7.1 ולחבר למגבר ?
הסרטים שאני מנגן הם הורדות של 720P ל רגילות , האם איכות הסאונד והחלוקה לערוצים קיימת בקידוד של הסרטים ?
במידה וכן איזה כרטיס קול מומלץ ?
תודה
הסרטים שאני מנגן הם הורדות של 720P ל רגילות , האם איכות הסאונד והחלוקה לערוצים קיימת בקידוד של הסרטים ?
במידה וכן איזה כרטיס קול מומלץ ?
תודה
אתה שואל או אומר :)
אתה מתכוון שהסרטים שמורידים יהיו תומכים ב DST ודולבי 5.1 ?
כרגע אני מתכוון על כרטיס קול של sound blaster XFI Gamers עם 2 יציאות אופטיות + תמיכה עד 7.1 רמקולים
כרגע אני מתכוון על כרטיס קול של sound blaster XFI Gamers עם 2 יציאות אופטיות + תמיכה עד 7.1 רמקולים
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
Re: אתה שואל או אומר :)
חבל על הכסף.odigo כתב: כרגע אני מתכוון על כרטיס קול של sound blaster XFI Gamers עם 2 יציאות אופטיות + תמיכה עד 7.1 רמקולים...
עדיף לך לקנות Auzen X-Fi HomeTheater 7.1
שזה עם מעבד X-FI וכל ה@#$ אבל היתרון זה שיש תמיכה בפורמטי האודיו החדשים DD-THD ו DTS-HD.
(כמו שאתה יכול לשים לב אני לא ממש מעריץ של קראייטיב מהסיבה הפשוטה שקניתי בזמנו כרטיס קול AUDIDY 2 ZS PLATINUM PRO באיזה 1400 שח והחצופים האלה עד היום לא הוציאו דרייבר שתומכך בכל הפונקציות לויסטה...הרעיון הוא שזה יכול לקרות לך גם בכרטיסים אחרים שלהם)
הכרטיס לא תומך .
הכרטיס של SB לא תומך ב HD-DTS ?
לגבי התמיכה של CREATIVE זה מוזר אבל לא יודע כמה הייתי סומך גם על Auzen שהאתר שלהם נחטף לפני כמה ימים בגלל שהם לא דאגו לעשות רישום
http://www.auzentech.com
לגבי התמיכה של CREATIVE זה מוזר אבל לא יודע כמה הייתי סומך גם על Auzen שהאתר שלהם נחטף לפני כמה ימים בגלל שהם לא דאגו לעשות רישום
http://www.auzentech.com
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
חח כן בדיוק פתחתי ת'רד חדש על זה 
לא נורא אני סולח להם
הכרטיסים של קריאייטיב לא תומכים בפורמטים החדשים.
אתה גם יכול ללכת על ה XONAR HDAV 1.3 של אסוס שנחשב מוצלח (למרות שלא יצאו עדיין דרייברים סופיים)
לא נורא אני סולח להם
הכרטיסים של קריאייטיב לא תומכים בפורמטים החדשים.
אתה גם יכול ללכת על ה XONAR HDAV 1.3 של אסוס שנחשב מוצלח (למרות שלא יצאו עדיין דרייברים סופיים)