קינפוג של ההרמוני - משהו לא מסתדר לי

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618

שליחה

שלום.
קינפגתי מזמן את ההרמוני אבל בעצלנות משהו.
יש לי מספר בעיות:
1. מאחר והווליום נקבע רק לפי הרסיבר (הכל מחובר לרסיבר והוא שולט בווליום) אני צריך שבכל DEVICE שבו אני נמצא כשאני לוחץ Volume down/up אז זה ישנה ווליום ברסיבר ולא בDEVICE שעליו אני עומד. לא מצאתי איך לעשות את זה.
ב activities אני יודע איך לעשות כי שם הרסיבר מעורב ב ACTIVITY.

2. אני מנסה לעשות Activity של SLEEP שברגע שאני לוחץ עליה אז הטלוויזיה תלחץ SLEEP ואחרי שנייה עוד "לחיצה" וכך זה יגיע לחצי שעה של SLEEP ואחרי כן הרסיבר גם "ילחץ" SLEEP
הבעיה שלי היא שבהתחלה הוא שואל אותי איזה מכשירים משתתפים בACTIVITY ואני בוחר רסיבר וטלוויזיה.
אוטומטית הוא קובע שחלק מה ACTIVITY זה להדליק רסיבר ולהדליק טלוויזיה(תראו בתמונה המצורפת, מסומן בכחול) .
ואם אני במצב שהטלוויזיה ורסיבר דלוקים (הרי זה המצב בו אני ארצה להשתמש ב SLEEP ) אז זה פשוט מכבה את שניהם והפעולות שאחר כך לא רלוונטיות מן הסתם למכשירים כבויים.

3. ויש לי עוד בעיה מאוד מוזרה שהחלה רק לפני שבוע.
תראו בתמונה את ההודעה שמסומנת באדום. מה זה ואיך פותרים את העניין?
תודה רבה
תמונה

המון תודה

oceans68
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297

שליחה

תנסה לפשט את הבעייה.

ההסבר של הבעייה לא ברור בכלל.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תגיד לי מה לא ברור ואנסה לנסח את זה שוב

דווקא ניסיתי להיות כמה שיותר ברור

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1406
שם מלא: ערן כרמון

שליחה

bixente כתב:שלום.
קינפגתי מזמן את ההרמוני אבל בעצלנות משהו.
יש לי מספר בעיות:
1. מאחר והווליום נקבע רק לפי הרסיבר (הכל מחובר לרסיבר והוא שולט בווליום) אני צריך שבכל DEVICE שבו אני נמצא כשאני לוחץ Volume down/up אז זה ישנה ווליום ברסיבר ולא בDEVICE שעליו אני עומד. לא מצאתי איך לעשות את זה.
ב activities אני יודע איך לעשות כי שם הרסיבר מעורב ב ACTIVITY.
...
לשאלה אחת מה שאתה מבקש לעשות הוא לא אפשרי מאחר שברגע שבהגדרות מעורבים שני מכשירים אז אנו עוסקים בפעילות ולא במכשיר בודד.

אני משתמש בהרמוני 880 כבר כ-4 שנים והפתרון שלך הוא שבמצב Activity תגדיר כפתורים חסרים שנמצאים בהגדרות מכשיר.

ערן

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זה מה שאני מנסה להסביר. ב ACTIVITY אני מסתדר.
אני לא רוצה לשנות משהו באקטיביטי

אני רוצה שברגע שאני אהיה על DEVICE מסויים אז אני אוכל דרכו לשלוט על הווליום של הרסיבר. אחרת זה ממש פחות נוח.

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755

שליחה

1. אם אתה רוצה לעבוד עם שני מכשירים בו"ז אז זה נקרא activity. לא ברור לי למה אתה מתעקש לעבוד במוד device. השלט נועד לעבודה במוד activity.
Device זה בשביל לשים שם אולי עוד כמה כפתורים איזוטריים, או לדוגמא במקרה של רסיבר, הגדרות מתקדמות שאינן בשימוש יומיומי. לכל צורך אחר, תוסיף את הכפתורים שאתה רוצה ל-activity
2.מה שאתה צריך זה כפתור של sleep, לא activity. תתכנת לך sequence שעושה את מה שתארת ותגדיר אותו בכפתור כחלק מה-activity של לראות טלויזיה.
3. לא ברור. ניחוש: אולי מחקת את ה-device של הרסיבר במקרה והוא נשאר איכשהו בהגדרה של ה-activity?

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shurvitz כתב:1. אם אתה רוצה לעבוד עם שני מכשירים בו"ז אז זה נקרא activity. לא ברור לי למה אתה מתעקש לעבוד במוד device. השלט נועד לעבודה במוד activity.
Device זה בשביל לשים שם אולי עוד כמה כפתורים איזוטריים, או לדוגמא במקרה של רסיבר, הגדרות מתקדמות שאינן בשימוש יומיומי. לכל צורך אחר, תוסיף את הכפתורים שאתה רוצה ל-activity
2.מה שאתה צריך זה כפתור של sleep, לא activity. תתכנת לך sequence שעושה את מה שתארת ותגדיר אותו בכפתור כחלק מה-activity של לראות טלויזיה.
3. לא ברור. ניחוש: אולי מחקת את ה-device של הרסיבר במקרה והוא נשאר איכשהו בהגדרה של ה-activity?
...
1. חבל, ציפיתי שלוג'יטק כן יתנו את האפשרות הזו. בכל מקרה לא כזו מכה...
2. אתה יכול לתאר ולהסביר איך אני עושה בדיוק sequence כזה ?
תודה רבה
3. לא, ממש אין לי מושג מה השתבש

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755

שליחה

bixente כתב:
shurvitz כתב:1. אם אתה רוצה לעבוד עם שני מכשירים בו"ז אז זה נקרא activity. לא ברור לי למה אתה מתעקש לעבוד במוד device. השלט נועד לעבודה במוד activity.
...
1. חבל, ציפיתי שלוג'יטק כן יתנו את האפשרות הזו. בכל מקרה לא כזו מכה...
2. אתה יכול לתאר ולהסביר איך אני עושה בדיוק sequence כזה ?
תודה רבה
3. לא, ממש אין לי מושג מה השתבש
...
2. במסך של Customize Buttons של ה-Activity שלך, יש למטה משמאל כפתור Add Sequence
בהצלחה :)

חזור אל “בית חכם ובקרה”