ברצוני לקנות כרטיס מסך כך שאוכל לחבר את המחשב
לרסיבר (ׂHK255) וממנו לLCD (סמסונג 550)
ואקבל ממנו תמיכה מלאה בוידאו FHD
ותמיכה בהעברת הסאונד לרסיבר כך שיוכל לפענח
גם את פורמטיי הסאונד החדשים ביותר.
מהו הכרטיס המומלץ ?
תודה-רבה
כרטיס מסך תומך HD
אוקיי, אתה יכול לקנות כרטיס של ATI מסדרה 4 שמאפשרים יציאת HDMI עם אודיו. אבל, הכרטיסים האלו מסוגלים להוציא רק DTS וDD בצורה ישירה לפיענוח ברסיבר, הפורמטים החדשים כמו DTS-HD וTruehd לא יעברו לפיענוח לממיר, אבל יכולים לעבור כPCM רב ערוצי(דבר אבל שלא פשוט לגרום לו לעבוד). לעומת זאת, יש כרטיס קול ASUS Xonar HDAV 1.3 שאמור להיות מסוגל להעביר גם את הפורמטים החדשים מהמחשב לרסיבר לפיענוח ברסיבר (וכמובן שבאופן כללי בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס קול אחר שיש לך במחשב אני מניח), יש איתו גם דברים שצריך לבדוק, כנראה עובד רק בXP ויותר טוב עם DTSHD כנראה, אולי צריך עוד עדכוני תוכנה, אבל בכל אופן, הוא כרגע האופציה היחידה והכי טובה בשביל זה.
ולגבי תמיכה בFHD, אלא אם כן יש לך כרטיס מסך מלפני מאה שנה, אמורה להיות לך יציאה של DVI שתעביר וידאו בFHD לטלוויזיה.
ולגבי תמיכה בFHD, אלא אם כן יש לך כרטיס מסך מלפני מאה שנה, אמורה להיות לך יציאה של DVI שתעביר וידאו בFHD לטלוויזיה.
אני בדיוק עם המפרט שתיארת
LA32A550 +HK 255+ATI HD4870X2
ואחרי הרבה שעות של של קריאת טראדים בפורומים בחול והתקנות של הדריברים הכי חדשים של הכרטיס מסל והכרטיס קול (שעל הכרטיס מסך) והFILTER הכי חדשים
לא הצלחתי להוציא את הפורמטים החדשים דרך הHDMI אלא רק MULTI CH
בינתיים אני מחובר ב SPDIF מה ONBOARD וגם ככה רוב הסרטים זה MKV כך שאני לא צריך יותר מזה כרגע
הבנתי שיש גם בעיות עם ה XONAR
אני מחכה שיוציאו כרטיס קול זול שמסוגל להעביר הכל על HDMI . בלי DOWNSAMPLING וכל מיני שיטים כאלה.
LA32A550 +HK 255+ATI HD4870X2
ואחרי הרבה שעות של של קריאת טראדים בפורומים בחול והתקנות של הדריברים הכי חדשים של הכרטיס מסל והכרטיס קול (שעל הכרטיס מסך) והFILTER הכי חדשים
לא הצלחתי להוציא את הפורמטים החדשים דרך הHDMI אלא רק MULTI CH
בינתיים אני מחובר ב SPDIF מה ONBOARD וגם ככה רוב הסרטים זה MKV כך שאני לא צריך יותר מזה כרגע
הבנתי שיש גם בעיות עם ה XONAR
אני מחכה שיוציאו כרטיס קול זול שמסוגל להעביר הכל על HDMI . בלי DOWNSAMPLING וכל מיני שיטים כאלה.