רמקולים In wall קטנים
כשבנינו את הבית נתנו לנו מידות לרמקולים. הקיר האחורי הוא מבטון לכן הכנו חורים לרמקולי האחוריים מראש- מידות 10 על 11 - מה שהתברר כמידה לא נכונה משום שאי אפשר להשיג רמקול שקוע קיר מלבני במידות האלו [או שיש?]
בסופו של דבר, ציוד בשווי 50 אלף שקל לא שווה בגלל שבמקום רמקולים אחוריים שקועי קיר, יש [בתוך החורים] שניים פצפונים של בוס המיועדים לתלייה.
אני מחפש פתרון לבעיה הזאת כבר לא מעט חודשים ולא מוצא! אי אופציה לחצוב עוד וגם לא לתלות רמקולים [גם מקרן קול לא אופציה בגלל שקיר הגב עם הרמקולים הקדמיים והסאב כבר מוכנים כולל התוספות].
לכן ישנן שתי אלטרנטיבות :
1. להשאיר את הרמקולים המסריחים האלו [הובאו ע"י החנות כזמניים לפני שגילו שאין רמקולים בכזה גודל] - ולכסות את החורים ברשת כאילו זהו רמקול שקוע קיר - הבעיה היא שין לי מושג ולא מצאתי איפה אפשר להשיג דבר כזה במידות אישיות.
2. לקנות רמקולים שקועי קיר עגולים בקוטר 10 ס"מ - הבעיה היא שגם אני לא מצליח למצא משהו נורמאלי בסגנון [יש כאלו ב-200 שקל. לא מצאתי משהו אחר - אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. לא רלוונטי במערכת קולנוע ביתית כזו] וגם זה יהא ממש מכוער - הכול מלבני, הרמקולים, הסאב, אפילו השולחן... זה יהיה מוזר לשים פתאום רמקולים עגולים.
בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי - זה ממש, אבל ממש חשוב!!
תודה מראש!
בסופו של דבר, ציוד בשווי 50 אלף שקל לא שווה בגלל שבמקום רמקולים אחוריים שקועי קיר, יש [בתוך החורים] שניים פצפונים של בוס המיועדים לתלייה.
אני מחפש פתרון לבעיה הזאת כבר לא מעט חודשים ולא מוצא! אי אופציה לחצוב עוד וגם לא לתלות רמקולים [גם מקרן קול לא אופציה בגלל שקיר הגב עם הרמקולים הקדמיים והסאב כבר מוכנים כולל התוספות].
לכן ישנן שתי אלטרנטיבות :
1. להשאיר את הרמקולים המסריחים האלו [הובאו ע"י החנות כזמניים לפני שגילו שאין רמקולים בכזה גודל] - ולכסות את החורים ברשת כאילו זהו רמקול שקוע קיר - הבעיה היא שין לי מושג ולא מצאתי איפה אפשר להשיג דבר כזה במידות אישיות.
2. לקנות רמקולים שקועי קיר עגולים בקוטר 10 ס"מ - הבעיה היא שגם אני לא מצליח למצא משהו נורמאלי בסגנון [יש כאלו ב-200 שקל. לא מצאתי משהו אחר - אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. לא רלוונטי במערכת קולנוע ביתית כזו] וגם זה יהא ממש מכוער - הכול מלבני, הרמקולים, הסאב, אפילו השולחן... זה יהיה מוזר לשים פתאום רמקולים עגולים.
בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי - זה ממש, אבל ממש חשוב!!
תודה מראש!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. אין שום בעיה לבנות מסגרת ולצפות אותה עם בד אקוסטי (בד אקוסטי מוכרים בכל אוטו-דיפו שזה בד לכיסוי הרמקולים באוטו). אלטרנטיבה היא לפנות לאומגה-אודיו והם ייעשו לך את הכל.
אני אישית לא ממלית על זה כי למעשה התיבה שבנית בקיר לא מתאימה לרמקולים.
2. יש ל-B&W רמקולים עגולים ששווה לבדוק.
אני אישית לא ממלית על זה כי למעשה התיבה שבנית בקיר לא מתאימה לרמקולים.
2. יש ל-B&W רמקולים עגולים ששווה לבדוק.
ראיתי שהם בונים גם רמקולים.. יש מצב שאומגה אודיו ייבנו לי רמקולים שקועים בגודל 10 על 11 ס"מ ? אני אתקשר אליהם עוד מעט בכל אופן. ממש תודה על המידע!
ראיתי אצלהם את הרמקול הבא:
full-range-רמקול תקרה
Specifications
· Woofer: 4" Paper Cone
· Power Line: 50W
· Frequency response: 150-15000HZ
· Sensitivity: 90DB
· Impedance: 8-OHM
· Dimension: 81x135mm
· Cutout size : 120mm
· Net weight: 0.6KG
בעקרון אפשר איכשהו לסחוט עוד 2 ס"מ באורך.. מדובר ברמקול טוב?
אגב, לא מצאתי זכר לרמקולים עגולים קטנים של B&W. אתה יכול אולי להנחות אותי בעניין?
תודה מראש
ראיתי אצלהם את הרמקול הבא:
full-range-רמקול תקרה
Specifications
· Woofer: 4" Paper Cone
· Power Line: 50W
· Frequency response: 150-15000HZ
· Sensitivity: 90DB
· Impedance: 8-OHM
· Dimension: 81x135mm
· Cutout size : 120mm
· Net weight: 0.6KG
בעקרון אפשר איכשהו לסחוט עוד 2 ס"מ באורך.. מדובר ברמקול טוב?
אגב, לא מצאתי זכר לרמקולים עגולים קטנים של B&W. אתה יכול אולי להנחות אותי בעניין?
תודה מראש
נכנסתי לאתר שלהם - אתה מדבר על הדגם העגול נכון? בעקרון הוא לא נראה כ"כ טוב [הוא בולט מאוד מוץ לקיר] אבל אני אלך לראות.
האיכות שלהם טובה?
תודה רבה רבה. אשמח, אגב, לעוד הצעות.
עדכון :
התקשרתי אליהם - אין להם רמקול מתאים.
יש עוד פתרון?
האיכות שלהם טובה?
תודה רבה רבה. אשמח, אגב, לעוד הצעות.
עדכון :
התקשרתי אליהם - אין להם רמקול מתאים.
יש עוד פתרון?